آبجوسازی خانگی

تالارهایی برای سایر نوشیدنیها => شراب و شراب سازی => شروع کنندۀ این تاپیک: vahids در ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۳:۱۳

عنوان: شرابم گازدار شده، خراب شده؟
ارسال شده توسط: vahids در ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۳:۱۳
سلام
من شراب رو طبق یه آموزش چند قسمتی از یوتیوب ساختم.
در یه مرحله که آب انگور رو از تفاله جدا میکنیم و میزاریم توی یه ظرف حدود ۲ ماه بمونه یه بطری ۴ لیتری پر کردم و یک یک و نیم لیتری
قفل هوا هم نزاشتم واسشون

الان بعد از دو ماه بطری ۴ لیتری رو باز کردم طبیعی هست و قسمت شفاف رو با شیلنگ کشیدم کردم توی شیشه و اوکیه
ولی یک و نیم لیتریه به شدت گاز داشت.
حدود ۵ دقیقه صبر کردم تا آروم شد و دوباره گذاشتم تهنشین بشه
و الان اونم صاف کردم ولی هنوز یکم گاز داره

به نظرتون خراب شده؟!
چرا گاز داره؟!!
عنوان: پاسخ : شرابم گازدار شده، خراب شده؟
ارسال شده توسط: واتوواتو در ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۱:۴۲
با درود
دلیل گاز دار شدن شراب شما استفاده نکردن از قفل هوا در تخمیر ثانویه هست.
طبیعتاً تخمیر گاز تولید میکند و خارج نشدن گاز تولیدی از ظرف باعث گازدار شدن شراب میشود.
اون ظرف چهار لیتری شما هم صد در صد راه خروجی هوا داشته که گازدار نشده.
اما درمورد سالم بودن شراب مشکلی نیست و میتوانی آن را مصرف کنی