آبجوسازی خانگی

تالارهایی برای سایر نوشیدنیها => شراب و شراب سازی => شروع کنندۀ این تاپیک: Jeyjey در ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۳:۱۷

عنوان: شیرینی بیش از حد در شراب
ارسال شده توسط: Jeyjey در ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۳:۱۷
سلام خدمت اساتید مجرب
4 روز پیش اقدام به تهیه شراب کیوی کردم ، با این مقادیر ؛
10 کیلو کیوی پوست شده ، 15 لیتر آب جوشیده ، 5 کیلو شکر ، 20 گرم مخمر نان (مال کشور ترکیه ) مجموعا شد 27 لیتر ، آبسنجی اولیه هم  1.10 بود ،
از 6 ساعت بعد از اضافه کردن مخمر و بستن درب دبه، قفل هوا با فشار زیادی شروع به قل قل کردن کرد ، الان بعد از گذشت 4 روز بعد از هم زدن از فشار قفل هوا خیلی کم شد ، آبسنجی به 1.01 رسیده ، اما مقدار خیلی زیادی از شیرینی باقی مونده ،به نظرم به دلیل وجود الکل از قدرت مخمر کم شده ، به احتمال زیاد حتی اگه آبسنجی به زیر 1.000 هم که بیاد ،بازم مقدار زیادی از شیرینی توش باقی میمونه ، حالا موندم که برای ادامه و کامل شدن مرحله اول تخمیر و ادامه فعالیت مخمر و کم شدن شیرینی به مایعم آب اضافه کنم یا مخمر یا نه ، از دوستان با تجربه تقاضا دارم از تجارب خودشون حقیرو بی نسیب نزارن ،مرسی
(شراب کیوی اولین تجربه من هست)
عنوان: پاسخ : شیرینی بیش از حد در شراب
ارسال شده توسط: Maziar v8 در ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۴:۱۲
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام خدمت اساتید مجرب
4 روز پیش اقدام به تهیه شراب کیوی کردم ، با این مقادیر ؛
10 کیلو کیوی پوست شده ، 15 لیتر آب جوشیده ، 5 کیلو شکر ، 20 گرم مخمر نان (مال کشور ترکیه ) مجموعا شد 27 لیتر ، آبسنجی اولیه هم  1.10 بود ،
از 6 ساعت بعد از اضافه کردن مخمر و بستن درب دبه، قفل هوا با فشار زیادی شروع به قل قل کردن کرد ، الان بعد از گذشت 4 روز بعد از هم زدن از فشار قفل هوا خیلی کم شد ، آبسنجی به 1.01 رسیده ، اما مقدار خیلی زیادی از شیرینی باقی مونده ،به نظرم به دلیل وجود الکل از قدرت مخمر کم شده ، به احتمال زیاد حتی اگه آبسنجی به زیر 1.000 هم که بیاد ،بازم مقدار زیادی از شیرینی توش باقی میمونه ، حالا موندم که برای ادامه و کامل شدن مرحله اول تخمیر و ادامه فعالیت مخمر و کم شدن شیرینی به مایعم آب اضافه کنم یا مخمر یا نه ، از دوستان با تجربه تقاضا دارم از تجارب خودشون حقیرو بی نسیب نزارن ،مرسی
(شراب کیوی اولین تجربه من هست)
شما چند روز دیگه صبر کن،فقط جاش سرد نباشه،ضمنا آبسنجیهات یکم نامفهوم بود،اولیه و روی  1.10 گرفتی یعنی همون 1.100 دیگه؟ دومی هم نوشتی 1.01 یعنی همون 1.10دیگه؟ اگر این باشه بد پیش نرفته،فقط وقتی به اینجاش میرسه معمولا کند میشه،فکر کنم چند روز دیگه صبر کنی بیشتر قندش الکل میشه،ضمنا وقتی به زیر صفر میرسه که دیگه تقریبا میشه گفت قندی باقی نمیمونه
عنوان: پاسخ : شیرینی بیش از حد در شراب
ارسال شده توسط: Jeyjey در ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۲:۰۷
درود فراوان
درسته من بد نوشتم ، آبسنجی اولیه 1.100 بود اما دومین بار روی 1.010 بود یعنی از 1.000 یک صدم درجه بالا تر بود ، تقریبا بیشترش تخمیر شده چیزی حدود 9صدم افت داشت .
تا اینجاش خیلی خوب پیش رفت اما یهو استوپ خورد اگه اشتباه نکنم الکل به وجود اومده دیگه نمیزاره مخمر فعالیت کنه تا ما بقی قندارو تجزیه کنه واسه همین یهو افت کرد ، مرسی از راهنمایت آقا مازیار عزیز
عنوان: پاسخ : شیرینی بیش از حد در شراب
ارسال شده توسط: Arshavia در ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳:۱۲
درود خدمت دوستان گرامی
من حدود یک ماهی هست شراب درست کردم. متاسفانه شرابم شیرین شده. شیرینی شراب در حدی نیست که گلو رو بزنه، اما اون مزه گس شراب کمتره. قبل از مرحله صاف کردن من به شراب شکر اضافه کردم که اشتباهی مقدارشو زیاد ریختم. میخواستم ببینم توی این مرحله چی کار کنم که مزه شراب طبیعی تر بشه.لطفا راهنماییم کنید.
(80 کیلو انگور بود که حدود 60 لیتر شراب داده. من اشتباهی 8 کیلو شکر ریختم که باید نصف میریختم.)