آبجوسازی خانگی

تالارهایی برای سایر نوشیدنیها => تقطیر و مشروبات سنگین => شروع کنندۀ این تاپیک: matin7071 در ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۰:۲۱

عنوان: روش آمیزه کردن با چوب بلوط
ارسال شده توسط: matin7071 در ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۰:۲۱
با عرض سلام خدمت دوستان یه سوال خیلی فوری دارم اونم اینکه چوب بلوطی که قراره واسه آمیزه کردن استفاده بشه اول اینکه باید چوب کاملا خشک شده باشه یا اگه چوب تر هم باشه اشکال نداره؟
دوم اینکه پوست روی چوب باید گرفته بشه یا خیر؟
سوم اینکه سوزاندن چوب چه تاثییری داره و سوزاندنش چه مقدار باید باشه!
چهارم اینکه از چه نوع بلوطی استفاده میشه و اینکه همین بلوط های قسمت کوه های زاگرس اهواز قابل استفاده هستند یا خیر؟
و اینکه اگه موردی دیگر هست که بنده اشاره نکردم خواهشا ذکر بفرمایید ؟
ممنون از همه ی دوستان و عزیزان گل که با فرمایشاتشان بنده حقیر رو راهنمایی میکنن!!!
عنوان: پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط
ارسال شده توسط: matin7071 در ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۱:۱۰
دوستان عزیز تورو خدا زودتر جواب بدید خیلی فوری هست هرکی که اطلاعی داره خواهشا دریغ نکنه و بنده رو راهنمایی کنه؟
عنوان: پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط
ارسال شده توسط: Meynoush در ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۷:۵۲
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با عرض سلام خدمت دوستان یه سوال خیلی فوری دارم اونم اینکه چوب بلوطی که قراره واسه آمیزه کردن استفاده بشه اول اینکه باید چوب کاملا خشک شده باشه یا اگه چوب تر هم باشه اشکال نداره؟
دوم اینکه پوست روی چوب باید گرفته بشه یا خیر؟
سوم اینکه سوزاندن چوب چه تاثییری داره و سوزاندنش چه مقدار باید باشه!
چهارم اینکه از چه نوع بلوطی استفاده میشه و اینکه همین بلوط های قسمت کوه های زاگرس اهواز قابل استفاده هستند یا خیر؟
و اینکه اگه موردی دیگر هست که بنده اشاره نکردم خواهشا ذکر بفرمایید ؟
ممنون از همه ی دوستان و عزیزان گل که با فرمایشاتشان بنده حقیر رو راهنمایی میکنن!!!

سلام دوست عزیز
بله باید کاملا خشک باشه چوبتون و خوردش کنین و کمی توی فر برشته کنین اون دیگه بستگی به خودتون داره که دوست داشته باشین چقدر برشته بشه ولی کمی تیره بشه رنگش بهتره و همین بلوط زاگرس خودمون هم میشه . پوستش رو باید بگیرید . بسته به این که چقدر طعم بلوطی میخوان یک الی دو هفته داخل پچ شرابتون  باشه قبل بطری کردن . موفق باشید
عنوان: پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط
ارسال شده توسط: matin7071 در ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۷:۳۷
سلام دوست عزیز تشکر و سپاس بابت جواب عاای و خوبتون فقط یه چیز دیگه اینکه شما گفتید حدود 2هفته یعنی اینکه میگن حدود 6ماه یا بیشتر باید با چوب بلوط آمیزه بشه پس چی؟؟ یا حتی خیلی دیگه نوشتن حدود 1سال به بالا و هرچقدرهم بیشتر بهتر؟؟؟یعنی بیشتر از 2هفته نمیشه گذاشت وقتی که مشروب رو بطری های یک لیتری کنم و داخلشون چوب بلوط بزارم و کامل سرشونو پلمپ کنم و بزارم برای ندت طولانی بمونه امکان پذیره و اگه هست حدودا واسه هر یک لیتر چه اندازه چوب کافیه و اینکه برشته کردن چوب واسه چی هست ؟ یعنی چه تاثیری میزاره واسه رنگ هست یا چیزی دیگه؟؟ممنون میشم لطف کنید جواب بدید و اینکه واسه رنگ ویسکی همین چوب بلوط کافیه و باعث رنگی شدنش میشه؟ یا عاملی دیگه هست و باید کاری دیگه انجام بشه؟
عنوان: پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط
ارسال شده توسط: Meynoush در ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۸:۰۶
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام دوست عزیز تشکر و سپاس بابت جواب عاای و خوبتون فقط یه چیز دیگه اینکه شما گفتید حدود 2هفته یعنی اینکه میگن حدود 6ماه یا بیشتر باید با چوب بلوط آمیزه بشه پس چی؟؟ یا حتی خیلی دیگه نوشتن حدود 1سال به بالا و هرچقدرهم بیشتر بهتر؟؟؟یعنی بیشتر از 2هفته نمیشه گذاشت وقتی که مشروب رو بطری های یک لیتری کنم و داخلشون چوب بلوط بزارم و کامل سرشونو پلمپ کنم و بزارم برای ندت طولانی بمونه امکان پذیره و اگه هست حدودا واسه هر یک لیتر چه اندازه چوب کافیه و اینکه برشته کردن چوب واسه چی هست ؟ یعنی چه تاثیری میزاره واسه رنگ هست یا چیزی دیگه؟؟ممنون میشم لطف کنید جواب بدید و اینکه واسه رنگ ویسکی همین چوب بلوط کافیه و باعث رنگی شدنش میشه؟ یا عاملی دیگه هست و باید کاری دیگه انجام بشه؟

نهایت بیشتر از یک ماه ( چند روز بالا پایین ) چیپس بلوط داخل پچ شرابش نگهداری نمیکنن که بیشتر از اون دیگه  شراب خیلی کاراکتر بلوطی میگیره و چیپس بلوط قبل از مرحله ی بطری کردن هستش . یعنی شما بعد از بطری کردن دیگه نباید چیپس همراه شرابتون داشته باشید . معمولا برای پچ های ده لیتری و بیست لیتری استفاده میکنن . برشته شدنش بیشتر برای اینکه طعم و بو بلوط بیشتر استخراج بشه انجامش میدن . در مورد ویسکی اطلاعات دقیقی ندارم اما به نظرم به ویسکی هم رنگ و عطر میده . البته جایی شنیدم برای رنگ دادن به ویسکی از دونه های قهوه هم استفاده میشه ، البته درست و نادرست بودنش رو نمیدونم و تایید نمیکنم ، فقط نقل قول میکنم .
عنوان: پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط
ارسال شده توسط: واتوواتو در ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۳:۰۹
با درود
گویا اینجا سوتفاهمی پیش آمده
متین خان درمورد عرق سوال کردند ولی جناب مینوش درمورد شراب راهنمایی کردند.
درمورد عرق هرچه بیشتر با چوب بلوط بماند بهتر است درکل همه عرق ها هرچه بیشتر بمانند و آمیزه شوند بهتر است.
برشته کردن چوب بلوط هم بخاطر این است که با برشته کردن بو و عطر چوب بلوط چند برابر میشود
عنوان: پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط
ارسال شده توسط: javad0098 در ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۱:۴۳
یه سوال داشتم.ایا هر چی درصد الکل بالا تر باشه  مقدار استفاده از موادی که میخوایم بهش اضافه کنیم بیشتر میشه یا کمتر؟
عنوان: پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط
ارسال شده توسط: واتوواتو در ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۴:۳۶
با درود
دوست عزیز برای مطرح کردن سوال خود باید یک تاپیک جدا باز میکردید.
.
*با اجازه صاحب خانه*
قاعدتاً هرچه میزان الکل بیشتر باشد نیاز به افزودنی کمتر میشود زیرا الکل شدیداً بو را جذب میکند و در آمیزه کردن مشروبات هرچه مقدار الکل بالاتر باشد مشروب عطر بیشتری به خود میگیرد
عنوان: پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط
ارسال شده توسط: ارش در ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۵:۰۸:۴۵
برای برشته کردن وقتی توفر میگذارید حتما قبلش داخل فویل بپیچید تا مثل سیب زمینی برشته بشه با حرارت کم وزمان طولانی من تا دوساعت تقریبا زمان بهش میدم.از چهل پنج دقیقه به بعد بسته به حرارت هر چند دقیقه فویل رو بااحتیاط باز کنید وقتی به رنگ وبرشتگیه موردنظرتان برسه.
در مورد مشروب کمتر از شش ماه هیچ تاثیری جز رنگ دادن نداره.بعد از شش ماه عطر وطعم هم بهش کم کم اضافه میشه.هر چی بیش‌تر بمونه بهتر میشه.مثلا انواع ویسکی رو سنش رو هم میزنن رو شیشه که چندساله هستش وچند وقت با چوب بلوط درخواب بوده.البته خوب اونا توبشکه میخوابونن.مقدارچیپس هم تقریبا یک سوم شیشه که میخواین امیزه کنین بامشروب باید چیپس بلوط داخلش بریزید.
ولی اگر حوصله دارید ومیتونید انتظار بکشید انجامش بدین