inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* ناحیۀ کاربری

 
 
خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

* آخرین تاپیک ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]

* مدیران انجمن

Abjosaz admin Abjosaz
مدیر کل
enjoy of beer gmod enjoy of beer
مدیر آبجوسازی
gmod datam
مدیر آبجوسازی
Braumeister gmod Braumeister
مدیر آبجوسازی

* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

تالارهای عمومی

تالار پست تازه ندارد تالار مدیریت

مدیران انجمن می توانند اخبار و اطلاعیه های خود را در این تالار مطرح کنند.

11 پست
8 تاپیک

آخرين پست توسط datam
در هشدار امنیتی
در ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۳:۰۸

تالار پست تازه ندارد راهنمای کاربران و مقررات انجمن

تالار قوانین و مقررات و راهنمای فعالیت کاربران در انجمن

2 پست
2 تاپیک

آخرين پست توسط Abjosaz
در تذکر مهم! استفادۀ صحیح ا...
در ۱۸ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۴:۱۴

تالار پست تازه ندارد تالار پیشنهاد،انتقاد و گزارش اشتباهات

کاربران انجمن می توانند مطالب مربوط به وب سایت و همچنین انتقاد و پیشنهادهای خود را در این تالار مطرح کنند.

58 پست
20 تاپیک

آخرين پست توسط واتوواتو
در عرق سیب
در امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳

تالارهای آبجوسازی مقدماتی

تالار پست تازه ندارد اصول و مبانی آبجوسازی

پرسشها و مطالب مقدماتی درمورد آبجو و آبجوسازی در این تالار مطرح می شود.

491 پست
83 تاپیک

آخرين پست توسط Pishgah
در ساخت دبه ی مخصوص ابجو
در ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۸:۰۵

تالارهای زیرمجموعه: ساخت یا تهیۀ مواد و وسایل کار, ضدعفونی در آبجوسازی, شیرینی زنی، بطری و گازدار کردن
تالار پست تازه ندارد ماءالشعیر الکلی

هرگونه مطلب یا پرسش مرتبط با ماءالشعیر باید در این تالار مطرح شود.

740 پست
126 تاپیک

آخرين پست توسط Maziar v8
در نبات بجای شکر
در ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۱:۲۵

تالارهای زیرمجموعه: آسیب شناسی مقدماتی(فقط ماءالشعیر الکلی)
تالار پست تازه ندارد آبجوسازی پایه با عصارۀ مالت

این تالار مباحث مرتبط با شروع کار آبجوسازی با استفاده از عصارۀ مالت را دربر می گیرد.

372 پست
59 تاپیک

آخرين پست توسط Braumeister
در ریخته شدن پروتئین در دبه...
در ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۵:۵۱

تالارهای زیرمجموعه: آسیب شناسی مقدماتی(فقط آبجو با عصاره), دستورهای تهیۀ مقدماتی(فقط با عصاره), ساخت آبجوی غیرالکلی

تالارهای آبجوسازی نیمه پیشرفته

تالار پست تازه ندارد آشنایی با انواع و سبکهای آبجو

مطالب مربوط به شناخت و دسته بندی انواع آبجو اعم از ایل، لاگر یا هیبریدی و سبکهای هرکدام

4 پست
2 تاپیک

آخرين پست توسط datam
در عدم استفاده از ظرف تخمیر...
در ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۷:۳۲

تالار پست تازه ندارد رازک و رازک زنی

مباحث مربوط به رازک،انواع آن و شیوه های استفاده از آن در آبجو

136 پست
25 تاپیک

آخرين پست توسط May_parast
در فروش رازک تازه
در ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۰:۵۵

تالار پست تازه ندارد مخمر آبجو، مخمرزنی و تخمیر

مطالب مربوط به مخمر و تخمیر آبجو، انواع مخمر و شیوه های استفاده از آن در آبجوسازی شامل فعال سازی، استارتر و غیره

245 پست
47 تاپیک

آخرين پست توسط amer
در درمورد تکثیر مخمر یا است...
در ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۰:۱۴

تالارهای زیرمجموعه: پرورش،برداشت و ذخیرۀ مخمر
تالار پست تازه ندارد مالت و عصارۀ مالت

مطالب و پرسشهای عمومی برای آشنایی با انواع مالت و عصارۀ مالت، ویژگیهای آنها و کاربردشان در انواع آبجو

115 پست
16 تاپیک

آخرين پست توسط datam
در تخمیر پذیر پایین عصاره م...
در ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۱:۳۵

تالارهای زیرمجموعه: تهیۀ مالت ویژه در خانه
تالار پست تازه ندارد آبجو با عصاره و مالتهای ویژه

در این تالار درمورد چگونگی پخت انواع آبجو با استفاده از عصارۀ مالت و مالتهای ویژه بحث میشود.

22 پست
5 تاپیک

آخرين پست توسط ارش
در آبجو گندمی
در ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۳:۳۰

تالارهای زیرمجموعه: ساخت یا تهیۀ ابزار و مواد اولیه نیمه پیشرفته, دستورهای تهیۀ نیمه پیشرفته
تالار پست تازه ندارد افزودنی ها، تقویت کننده ها و مواد کمکی

کلیۀ مباحث مرتبط با مواد کمکی و افزودنی های آبجو از جمله مواد مغذی مخمر، صاف کننده ها و منابع قندی کمکی

96 پست
12 تاپیک

آخرين پست توسط yasanservice
در آنزیم خانگی
در ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۰:۱۰

تالار پست تازه ندارد آسیب شناسی نیمه پیشرفته

مشگلات و پرسشهای خود در سطح نیمه پیشرفته (عصاره و مالت ویژه) را اینجا مطرح کنید.

90 پست
11 تاپیک

آخرين پست توسط Bakhtiar
در آسیب شناسی آبجوسازی پیشر...
در ۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۵:۳۱

تالارهای آبجوسازی پیشرفته

تالار پست تازه ندارد مالت و مالتینگ

مطالب مرتبط با آشنایی، چگونگی تولید، ویژگیها و کار با انواع مالت ساده

21 پست
4 تاپیک

آخرين پست توسط rezam66
در جوانه مالت
در ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۲:۴۱

تالارهای زیرمجموعه: تهیۀ دانۀ مالت سادۀ خانگی(مالتینگ درخانه)
تالار پست تازه ندارد تجهیزات آبجوسازی پیشرفته

در این تالار و زیر مجموعه های آن میتوانید مطالب، تجارب یا پرسشهای خود دربارۀ انواع سازوکار و سیستم کلی آبجوخانۀ پیشرفته را مطرح کرده و مورد بحث قرار دهید.

201 پست
24 تاپیک

آخرين پست توسط milad_sh
در تهیه هیدرومتر و مترومتر
در امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸

تالارهای زیرمجموعه: ساخت/تهیۀ انواع مخزن خیسانده/جداساز, ساخت/تهیۀ انواع خنک کننده, ساخت/تهیۀ انواع آسیاب مالت
تالار پست تازه ندارد آبجوسازی کلاً با دانۀ مالت

در این تالار و زیرمجوعه های آن مباحث مرتبط با آبجوسازی پیشرفته کلاً با دانۀ مالت مطرح می گردد.

54 پست
12 تاپیک

آخرين پست توسط mr jackson
در عصاره گيري از دانه مالت ...
در ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴:۰۳

تالارهای زیرمجموعه: خیساندن،جداسازی و رُس کشی, لاگر و لاگرسازی, آسیب شناسی پیشرفته
تالار پست تازه ندارد دستورهای تهیۀ پیشرفته

دستور تهیۀ انواع سبکهای آبجو در سطح پیشرفته

1 پست
1 تاپیک

آخرين پست توسط hooman_ronin
در استفاده از flaked oat و ...
در ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۸:۰۳

تالارهای زیرمجموعه: دستورهای تهیۀ ترکیبی(هم دانه هم عصاره), دستورهای تهیۀ کلاً با دانۀ مالت
تالار پست تازه ندارد کگینگ، کگراتور و بار آبجو

در این تالار به کلیۀ مباحث مرتبط با کگینگ پرداخته میشود.

55 پست
11 تاپیک

آخرين پست توسط ح ر
در ساخت کگ با منبع انبساط پ...
در ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۸:۰۷

تالار پست تازه ندارد کاشت و پرورش گیاه رازک

در این تالار پرسشها، مطالب و تجربیات خود در زمینۀ کاشت و پرورش رازک را مطرح کنید.

41 پست
5 تاپیک

آخرين پست توسط کلانتر
در تصاویر رازک‌های کاشت خود...
در ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۰:۲۲

تالار پست تازه ندارد مباحث تئوریک و دانش آبجو و آبجوسازی

مطالب علمی محض دربارۀ تجزیه و تحلیل ساختار آبجو، شیمی، بیولوژی و میکروبیولوژی کاربردی در آبجوسازی

0 پست
0 تاپیک

تالارهای مواد آموزشی و اطلاعاتی آبجوسازی

تالار پست تازه ندارد حسابگرها و نرم افزارهای آبجوسازی

مطالب مربوط به معرفی و کار با انواع حسابگرها و نرم افزارهای آبجوسازی در این تالار مطرح می گردد.

10 پست
2 تاپیک

آخرين پست توسط Abjosaz
در نرم افزارهای تجاری مربوط...
در ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۲:۲۰

تالارهای زیرمجموعه: جداول محاسباتی, فرمول ها و محاسبات دستی
تالار پست تازه ندارد کتاب ها،مقالات و سایر منابع نوشتاری

در این تالار می توانید منابع نوشتاری آبجوسازی را معرفی و مورد بحث قرار دهید.

21 پست
10 تاپیک

آخرين پست توسط khosro
در The essential Bar book
در ۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۰:۱۰

تالار پست تازه ندارد فیلم ها، ویدئوها و فایلهای صوتی

در این تالار می توانید درمورد مواد تصویری و صوتی آبجوسازی بحث و تبادل نظر کرده و منابع مختلف را معرفی یا به اشتراک بگذارید.

9 پست
2 تاپیک

آخرين پست توسط Braumeister
در هوفنبرگ بلک
در ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۵۹:۵۱

تالار پست تازه ندارد منابع آنلاین آبجو و آبجوسازی

در این تالار می توانید وب سایت ها، وبلاگ ها و سایر منابع آنلاین که درمورد آبجو و آبجوسازی هستند را معرفی کرده و مورد بحث قرار دهید.

1 پست
1 تاپیک

آخرين پست توسط آقای بشکه
در تولید بشکه چوبی
در ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۹:۴۷

تالارهای موضوعات فرعی پیرامون آبجو

تالار پست تازه ندارد تاریخچۀ آبجو و آبجوسازی

کاربران می توانند مطالب یا پرسشهای خود را در زمینۀ تاریخ آبجو و آبجوسازی در این تالار مطرح نمایند.

2 پست
1 تاپیک

آخرين پست توسط datam
در تاريخ انقضا دلستر
در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۸:۵۲

تالار پست تازه ندارد فواید و مضرات نوشیدن آبجو

پرسشها و مطالب مرتبط با فواید و مضررات و شیوه های درست و غلط مصرف آبجو

3 پست
1 تاپیک

آخرين پست توسط ايمان
در مصرف ابجو و ورزش
در ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۵:۳۸

تالار پست تازه ندارد سرو آبجو و همراه کردن مزه ها

در این تالار می توانید درمورد چگونگی سرو انواع آبجو و همراه کردن مزه ها و خوراکی های مختلف با انواع سبکها و در زمانهای مختلف مطالب خود را مطرح نمائید.

7 پست
1 تاپیک

آخرين پست توسط Samet
در ابجو را با چه غذا ها و م...
در ۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۸:۱۹

تالار پست تازه ندارد طراحی لیبل، برند و غیره

شما می توانید طرحهای ابتکاری خود برای لیبل بطریها یا جای بطری ها و یا طراحی برند شخصی آبجوی خانگیتان را در این تالار با دیگران به اشتراک بگذارید.

8 پست
2 تاپیک

آخرين پست توسط aidinzk
در قوطی آلومینیوم
در ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۳:۰۹

تالار پست تازه ندارد سایر مطالب آبجویی

هر آنچه فکر می کنید در تالارهای دیگر جا نمی گیرد را می توانید اینجا مطرح نمائید.

77 پست
13 تاپیک

آخرين پست توسط EVH5150
در پمپ مناسب براي سيفون آبج...
در ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۱:۱۹

تالارهایی برای سایر نوشیدنیها

تالار پست تازه ندارد شراب و شراب سازی

پرسشها و مطالب خود دربارۀ انواع شراب و شراب سازی را می توانید در این تالار مطرح نمائید.

3078 پست
464 تاپیک

آخرين پست توسط واتوواتو
در اشتراک تجربه ای جالب
در امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳

تالار پست تازه ندارد تقطیر و مشروبات سنگین

مباحث و مطالب خود را در زمینۀ انواع مشروبات تقطیری از جمله انواع عرق، برندی، ودکا، ویسکی و غیره را اینجا مطرح کنید.

1509 پست
176 تاپیک

آخرين پست توسط mrock13
در عرق گیری از شراب سیب (ود...
در امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵

تالارهای زیرمجموعه: کوکتل و کوکتل سازی
تالار پست تازه ندارد نوشیدنیهای تخمیری غیراالکلی یا کم الکل

در این تالار می توانید درمورد نوشیدنی هایی که از راه تخمیر بدست آمده ولی غیرالکلی یا کم الکل هستند بحث کنید. مانند کومبوچا، کیفر(کفیر) و غیره

65 پست
13 تاپیک

آخرين پست توسط واتوواتو
در طرز تهیه سرکه خرما
در ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۴:۲۱

آبجوسازی خانگی - اطلاعات

 پست های تازه پست های تازه

آمار انجمن آمار انجمن

7984 پست درج شده در 1233 تاپیک توسط 2661 کاربر.
تازه ترین پست: "اشتراک تجربه ای جالب" ( امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳ )
مشاهدۀ فهرستی از آخرین پست ها
[ سایر آمار و اطلاعات ]

کاربران آنلاين کاربران آنلاين

18 میهمان, 1 کاربر

کاربرانی که در 15 دقیقه اخیر فعال بودند:
kamitehran

بیشترین افراد آنلاین در امروز: 25. بیشترین افراد آنلاین تاکنون: 89 (۲۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱:۴۹)