inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: استرلیزه  (دفعات بازدید: 250 بار)

این تاپیک حاوی پستی است که به عنوان بهترین پاسخ انتخاب شده است. اگر مایل به مشاهدۀ آن هستید اینجا را کلیک کنید.

آفلاین nani.codename47

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 29
  • تشکر شده: 13 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استرلیزه
« در: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹:۰۱ »
سلام

آیا دستگاه های بخارپز که برای طبخ غذا اعم از انواع گوشت و سبزیجات استفاده میشن، میتونن جایگزین مناسبی برای استرلیزه با دیگ زود پز بشن؟
 

آفلاین nani.codename47

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 29
  • تشکر شده: 13 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استرلیزه
« پاسخ #1 در: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۵:۴۳:۴۵ »
نظر یا تجربه خاصی ندارید؟
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: mohsenr

آفلاین محمد رضاا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 61 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استرلیزه
« پاسخ #2 در: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۱:۲۴ »
مگه شما با زودپز هم چيزي رو ضدعفوني ميكنيد؟

من كه همه چيز رو با آب اكسيژنه ضد عفوني ميكنم!
من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه
من چند تو را  گفتم کم خور دو سه پیمانه
 

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 128
  • تشکر شده: 125 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استرلیزه
« پاسخ #3 در: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۵:۲۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام

آیا دستگاه های بخارپز که برای طبخ غذا اعم از انواع گوشت و سبزیجات استفاده میشن، میتونن جایگزین مناسبی برای استرلیزه با دیگ زود پز بشن؟
نه مشکلی نداره با بخار اب
تمام کسانی که در ساخت مشروبات هستن اعم از کمپانی ها بزرگ تولید مشروبات گرفته تا خانگی اونم درصد کثیریاز اب جوش و بخار اب جوش برای ضد عفونی کردن استفاده میکنن
منم خودم جزو اون دسته کسانی هستم که با اب جوش ضدعفونی میکنم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam

آفلاین nani.codename47

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 29
  • تشکر شده: 13 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استرلیزه
« پاسخ #4 در: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۳:۳۵ »
دوستان عزیز تر از جانم.. بنده کلمه استرلیزه رو جهت استریل کردن عرض کردم که مناسب برای فریز مخمر های کشت شده است... مبحثش با ضد عفونی جداست... مساله اینه که مطمعن نیستم بخار پز فشار لازم جهت استریل کردن رو تامین کنه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط nani.codename47 در ۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۲:۱۰:۱۸

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1012
  • تشکر شده: 1857 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استرلیزه
« پاسخ #5 در: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۹:۳۱ »
با درود
جناب nani.codename47 خیر قربان این کار اصلا کار زود پز یا اتوکلاو را انجام نمیدهد البته ممکنه در جایی که نیاز به استرلیزه کردن باشه و دستمون به امکانات بالاتر از اون دستگاه بخار پز نرسه مجبور به استفاده از این دستگاه بشویم  و دست بر قضا خوب هم جواب بدهد ولی در نهایت دستگاه اتوکلاو و یا زود پز , یک فاکتور هایی در امر استرلیزه کردن لحاظ میکنه که ازبین بردن تموم میکروب های خوب و بد یکی از اون ایتم هاست در صورتیکه بخارپز , سیستمش طوری هست که حداقل از کشتن میکروب و باکتری های مفید جلوگیری میکنه و اگر این درست باشه پس قطعا یکسری از باکتری های غیر مفید هم در اون زنده میمیونه و نمیشه در سطح استرلیزاسیون بهش نگاه کرد   یکی از از اون پارامتر ها , فشار بخار هست که بسیار در از بین بردن میکروب و جرم مفید واقع میشه و دستگاه بخار پز نمیتونه این هدف رو انجام بده یا بهتر بگم نهایت کار بخار پز در حد ضدعفونی ست
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: nani.codename47

آفلاین nani.codename47

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 29
  • تشکر شده: 13 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استرلیزه
« پاسخ #6 در: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۲:۲۰ »
با تشکر از شما دوست عزیز و گران قدرم. ممنون که زحمت کشیدید و پاسخ دادید و عذر میخام ازین بابت که مدتی طولانی به علت مشکلات شخصی نبودم و فرصت نشد از شما بابت پاسختون قدر دانی کنم
 

 

anything