inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : خریداینترنتی دستگاه های رایج گلاب گیر و عرق گیر خانگی ، موافقید یا مخالف؟ توسط شیراز و مراغه
[امروز ساعت ۱۸:۵۰:۳۸]


پاسخ : دماسنج توسط Yasfal
[امروز ساعت ۱۸:۴۹:۳۷]


پاسخ : جدول انتهورا توسط Yasfal
[امروز ساعت ۱۸:۴۷:۱۲]


پاسخ : جدول انتهورا توسط Juya
[امروز ساعت ۱۸:۴۰:۰۸]


پاسخ : شراب چغندر توسط Yasfal
[امروز ساعت ۱۸:۳۸:۱۰]


پاسخ : دماسنج توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۸:۳۵:۴۱]

نویسنده تاپیک: طرز تهیه سرکه پوست موز  (دفعات بازدید: 84 بار)

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 267
  • تشکر شده: 322 بار
    • مشاهدۀ نمایه
طرز تهیه سرکه پوست موز
« در: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۵:۳۹ »
سرکه ی پوست موز طعمی ترش و شرین، بسیار خوش عطر و با ته مایه ی تلخی دارد. شما می توانید سرکه ی پوست موز را با سالاد و یا هر دستور غذایی که از سرکه تهیه می شود مصرف کنید. برای تهیه ی سرکه پوست موز حدوداً 2.5 ماه زمان لازم است. در ادامه طرز تهیه سرکه ی پوست موز آموزش داده می شود.
.
گام اول:
درون یک قابلمه ی بزرگ دو برابر وزن پوست های موز آب بریزد و سپس پوست های موز را به آن اضافه کنید.
قابلمه را بر روی اجاق قرار دهید تا به جوش بیاید سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید این مایع به مدت 30 دقیقه خنک شود.
.
گام دوم:
پوست های موز را از قابلمه خارج کنید و در داخل یک پارچه ی توری تمیز قرار دهید.
پارچه را به خوبی با دست فشار دهید تا تمام عصاره ی پوسته های موز داخل مایع درون قابلمه بریزد و آب پوست های موز کاملاً گرفته شود.
حال می توانید پوست های موز را دور بریزید.
.
گام سوم:
مایع داخل قابلمه را داخل یک دبه استریل و تمیز بریزید و به مقدار مناسب مخمر به آن اضافه کنید.
درب دبه را طوری ببندید که ورود و خروج هوا به راحتی امکان پذیر باشد و آن را در محیطی با دمای بین 20 تا 30 درجه نگهداری کنید.
.
گام چهارم:
پس از گذشت چند روز درب دبه را بردارید و اگر سرکه رویه بسته بود آن را با قاشق جمع کنید و دور بریزید سپس به مدت 3 هفته سرکه را با درب نیمه بسته نگهداری کنید.
.
گام پنجم:
پس از گذشت 3 هفته باید سرکه را از صافی بگذرانید تا لرد آن گرفته شود.
سپس به مدت 4 هفته ی دیگر سرکه را اینبار در ظرف شیشه ای و با درب بسته در محیطی خنک نگهداری کنید.
.
گام ششم:
حال برای بار دوم سرکه را در یک قابلمه ی بزرگ بریزید و به مدت 10 دقیقه بر روی اجاق بجوشانید.
در حقیقت با این جوشاندن سرکه در حال پاستوریزه شدن است.
در این حین شیشه ی سرکه را نیز به خوبی بشویید و آن را درون یک قابلمه ی آب در حال جوش برای چند دقیقه قرار دهید تا کاملاً استریل شود.
.
گام هفتم:
سپس سرکه را درون ظرف استریل شده بریزید ودرب ظرف را محکم ببندید. سرکه ی پوست موز را می توان برای مدت ها در محیط خنک و تاریک نگهداری کرد.
.
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: کالو, AREF1336

 

anything