inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: عدم وجود حباب در تخمیر ثانویه بعد از ۱ هفته  (دفعات بازدید: 161 بار)

آفلاین ramo

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 33
  • تشکر شده: 5 بار
    • مشاهدۀ نمایه
درود

دوستان من الان ۸ روز هست که شرابم رو به تخمیر ثانویه بردم. چون عایق بندی رو با چسب سیلیکونی انجام دادم، بعد از ۲ روز از شدت بوی چسب مجبور شدم کامل چسب رو حذف کنم و فرداش اقدام به عایق بندی بنا به فرمایش جناب صوفی عزیز، با چسب حرارتی و روی اون هم با چسب ۵ سانتی انجام شد. دور تا دور بشکه رو هم با روزنامه و بعد با پارچه نازک مشکی‌ پوشوندم. دما هوا هم زیر ۲۰ درجه هست. تخمیر اولی‌ هم ۱۴ روز طول کشید (روش سنتی).

الان که ۵ ۶ روز هست تو این حالت هست هرروز که سر میزنم میبینم هیچ حبابی از قفل هوا خارج نمی‌شه، منتهی من وقتی‌ خودم درب بشکه رو به به سمت پایین فشار میدم بلافاصله چندین حباب از لوله داخل بطری آب قفل هوا میشن. می‌خواستم ببینم اینکه خود شراب اصلا خروج هوا نداره مشکلی‌ داره؟

و اینکه من شرابم تو بشکه هست نه دبه. با توجه به اینکه سطح مقطع بشکه خیلی‌ بیشتر از دبه هستش، با این حل به فرمایش دوستان من تقریبا ۲ ۳ سانت از سر بشکه رو خالی‌ گذشتم، به نظرتون مشکلی‌ ایجاد نمی‌کنه که؟
 

آفلاین صوفی

  • آبجوساز خانگی ماهر
  • **
  • تعداد پست کاربر: 114
  • تشکر شده: 103 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عدم وجود حباب در تخمیر ثانویه بعد از ۱ هفته
« پاسخ #1 در: ۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶:۴۹ »
سلام دوست عزیز
الزامی به حباب زدن نیست. چون سطح بشکه بزرگه مقداری از گاز توانایی خروج پیدا نمیکنه که قرابه در این مورد مزیت داره.
البته این امکان وجود داره ساعتی چند دونه حباب بزنه و شما متوجه اون نشید.
حباب نزدن میتونه به دلیل فرو رفتن زیاد شلنگ هوا در اب هم باشه . بهتره نهایت 1 سانتی متر در اب فرو رفته باشه تا نیاز به فشار کمتری برای این مسیر یکطرفه باشه
اگر شما صافی رو هم سنگین و خوب کشیده باشید زودتر حباب ها تمام مبشن(البته بسته به شرایط نوع صافی کشی میتونه تغیر کنه)

مشکلی از بابت شراب خروجی ندارید فقط خیلی با کنجکاوی های پی در پی شک حرارتی و نوری به تخمیر ثانویه وارد نکنید. البته یادتون باشه بهتره بشکه در ارتفاع 1.5 میتری از سطح زمین قرار داده بشه که به راحتی بتونید در هنگام بطری کردن سیفون کنید . بهتره از یک هفته قبل سیفون کردن دبه تکون داده نشه که باعث بشه شراب زلالیش کم بشه.

می خوردن و شاد بودن آيين منست
فارغ بودن ز کفر و دين؛ دین منست
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ramo

آفلاین ramo

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 33
  • تشکر شده: 5 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عدم وجود حباب در تخمیر ثانویه بعد از ۱ هفته
« پاسخ #2 در: ۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۶:۳۷ »
ممنونم صوفی عزیز که باز خیالمون رو راحت کردی :)

البته شلنگ ۴ ۵ سانتی تو آب هست که اون رو الان درست می‌کنم، و برای سیفون کردن هم ۱ هفته قبلش، بشکه رو رو ارتفاع قرار میدم حتما.
 

آفلاین ramo

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 33
  • تشکر شده: 5 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عدم وجود حباب در تخمیر ثانویه بعد از ۱ هفته
« پاسخ #3 در: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۴:۲۸ »
درود

دوستان الان ۲۰ روز از تخمیر ثانویه شرابم گذشته، این مدت هرچقدر قفل هوا رو نگاه می‌کردم حتی تو چند دقیقه هم حبابی نمیزنه، ولی‌ وقتی‌ درب بشکه رو با دست با کوچیک‌ترین فشار به پایین فشار میدم بلا فاصله چندین حباب وارد بطری آب قفل هوا می‌شه.

راستش هر موقع این کارو می‌کنم سریع چندین حباب وارد بطری می‌شه، با اینکه خیلی‌ خوب دور درب بشکه رو با چسب حرارتی عایق بندی کردم ولی‌ الان یه مقدار نگرانم که یه وقت هوا وارد بشکه بشه، چون امکان داره بعد این مدت با یه فشار کوچیکِ درب بشکه این همه حباب خارج بشه؟ مگه خود شراب چقدر گاز تولید می‌کنه؟!

اگر به نظرتون این حجم حباب عادی نیست همین یکی‌ ۲ روز بطری کنم، اگر نه که باز یه ۱۰ روز دیگه صبر کنم.
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
عدم وجود حباب در تخمیر ثانویه بعد از ۱ هفته
« پاسخ #4 در: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۷:۵۰ »
با درود
نگران نباش دوست عزیز
بزار مراحلش طی بشه حساس نباش مشکلی نیست
میزان گاز تولیدی بسیار کم است به همین خاطر قفل هوا حباب نمیزند
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ramo

 

anything