inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: تقطير  (دفعات بازدید: 1739 بار)

آفلاین hosein_artist

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 50
  • تشکر شده: 112 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #30 در: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۶:۰۰ »
دلیل سیاه شدن قیف میتواند خلوص بالای قطرات اولیه الکل باشد که با ظروف پلاستیکی واکنش نشان میدهد. البته میتواند دلایل دیگری هم داشته باشد.حتی نگهداری عرق در ظروف آب معدنی اشتباه است.اما یک مسئله مهمتر از اون خطر استفاده از سرب در جوشکاری هست که بارها با سند و مدرک اعلام شده که استفاده از سرب در هر قسمت از دستگاه تقطیر خطرناک میباشد به دلیل اینکه سرب اگر وارد خون بشه به راحتی نمیتوان آن را از بدن پاک کرد. دوستان اگر خواستند و به زبان انگلیسی مسلط هستند میتوانم دوباره چندین متن درباره سمی بودن سرب بفرستم. در آخر باز هم تکرار میکنم این دستگاه به هیچ عنوان برای تقطیر الکل مناسب نیست.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, INFIDEL, امید, salar_dariush

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 438 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #31 در: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۵:۱۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

با درود مجدد
جناب omid567 ایا این لکه ها ناشی از واکنش روغن فیوزل با قلع و یا سربی که با ان قسمت مورد نظر را لحیم کاری کرده اند نیست ؟ من تصورم اینه که باعث و بانی  این لکه های سیاه ,  قلع و سرب ناشی از لحیم کاری مخزن استیله و همچنین خود دیگ هم که از جنس المینیوم و یا الیاژی از این فلز هست مزید بر علت شده  البته فاکتورهایی مثل صاف نکردن شراب و خود روش انداختن شراب و مواد مورد استفاده هم دخیل هست ولی بنظرم که اون قلع و المینیوم از همه مجرم ترند در این جنایت ..!!

امیدوارم که استاد هدل عزیز , [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]  , مثل همیشه با نظر مستدل وتخصصی شان , حرف اخر رو زده و ما رو در حل این مشکل یاری دهند .


با سلام مجدد خدمت دوستان


جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] بحث سرب بحث مهمی هست که اصلا جای هیچ شکی در آن نیست .


ضرر های سرب آنقدر زیاد است که واقعا نمیتوان در یک مقاله کوتاه به آنها اشاره کرد .


فقط همینقدر کوتاه راجع به خطرات آن بگویم که در رده مواد طبیعی و در دسترس اولین و خطرناکترین جیوه و بعد از آن سرب قرار دارد . بسیار سرطان زا و بزرگترین مشکلی که این ماده به وجود میاورد مشکلات مغزی و در ادامه ژنتیکی است . و شاید باور این نکته سخت باشد  که حتی سرب محلول در خاک نیز باعث مسمومیت گیاه میشود .


لحیم از ترکیب 60 درصد قلع و 40 درصد سرب است ، و سرب در رده مواد سمی دسته بندی شده است


و یکی دیگر از خطرات استفاده از لحیم دمای ذوب پاین آن میباشد ( حدود 190 درجه سانتیگراد ) که در حرارت های پایین نیز باعث آزاد شدن مواد لحیم میشود .


برای لحیم کاری هم یا باید از روغن لحیم استفاره شود و یا جوهر نمک ( اسید کلریدریک) که هر دوی اینها برای انسان بسیار خطرناک است و در حوصله این مطلب نمیگنجد که بخواهیم آن را به تفصیل توضیح دهیم .


راجع به موضوع فوق دوست عزیزمون جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] چندین بار صحبت کرده اند و به واقع هر آنچه باید گفته میشد ایشون گفته اند .


مقاله ای را پیوست میکنم راجع به سمی بودن سرب ، دوستان اگر علاقه داشتند آن را مطالعه کنند




ولی جدای همه ی این مشکلات این که ایشون همراه الکل استخراجیشون این مواد سیاه رنگ و چرب و چسبنده را دارند :


در فرایند تخمیر مطلوب ما تولید اتانول از مواد قندیست
ولی همراه این واکنش ده ها ماده دیگر نیز تولید میشود
که در فرایند خالص سازی اتانول از روش تقطیر آن مواد نیز همراه اتانول خالص سازی میشود .


موادی که در خالص سازی اتانول در حرارت کمتر از دمای اتانول آزاد میشوند ( از جمله آستون ، متانول ، استرهای بو و طعم و.... ) تقریبا به سادگی جدا میگردند


ولی مشکل اصلی موادیست که حرارت تبخیرشان نزدیک به اتانول و یا بالاتر از آن است ، که برای رهایی از این مشکل در صنایع مشروبات تقطیری هر کارخانه ای راه کاری خاص خودش را دارد .


ولی مهمترین تمهیداتی که اکثر آنها به کار میبرند چند مورد کلیست که در پست بالا اجمالا توضیح دادم خدمت دوستان


-مانند روش های صحیح تخمیر برای به وجود نیامدن و یا کمتر به وجود آمدن این مواد
-استفاده از دستگاه های تقطیر مدرن که اجازه خروج این مواد را نمیدهد
-استفاده از متریالهای با کیفیت در ساخت دستگاه تقطیر
-صاف کردن شراب قبل از تقطیر
-استفاده از فیلتر در خروجی تقطیر
-و....


ولی باز هم با همه این راه کارها یکی از بزرگترین مشکلات کارخانجات تولید مشروبات تقطیری همین مواد است که عصاره همه این ناخالصی ها روغن فیوژل میباشد .


در کنار همه مواردی که گفته شد شما مشکلات سرب و استفاده از متریال نامرغوب در دستگاه های گلاب گیری را اظافه کنید .



ولی این که در هنگام تقطیر ناخالصی هایی از دستگاه خارج میشود و اکثر دوستان قبل از وارد شدن ماده تقطیری به بطری از یک تکه دستمال پنبه ای و یا موارد مشابه استفاده میکنند را تقریبا همگی دیده اید .

تا جایی که حتی یادم هست دوستی در این انجمن راجع به این موضوع به صورت خیلی نگران کننده سوالی مطرح کرد و دیگر دوستان تمهیداتی مبنی بر استفاده از دستمال پنبه ای نپتین کردند .

این که بنده همه تمرکز پست قبلی را بر این موضوع گذاشتم این نبود که دستگاه گلابگیری مشکلی ندارد و یا استفاده از لحیم در آن در درجه دوم قرار دارد .

ولی جدای همه مشکلات سمی بودن دستگاه گلاب گیری

بزرگترین مشکل این گونه دستگاه ها غیر قابل کنترل بودنشان برای تقطیر است و این که اصلا هیچ گونه کنترلی روی عمل تقطیر نمیتوان داشت

شما اگه از یه قابلمه ساده با درب و یک تکه لوله مسی نهایتا به طول 2 متر جهت خنک کننده استفاده کنید ، به نتیجه بهتری در فرایند تقطیر خواهید رسید تا این نوع دستگاه ها که هر روز هم زیاد و زیادتر میشود .

و مهمتر از همه این که دوستان به موضوع سر و قلب و ته تقطیر اصلا دقت نمیکنند . راجع به این موضوع دوستان زیادی در انجمن مطالب دارند .

حسین جان [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]   بیا کمک مطلب کم آوردم . ;D ;D ;D ;D



متاسفانه هیچ نظارتی در تولید این گونه دستگاه ها نیست ، تنها چند مطلب پراکنده در نت و این انجمن که به طور جدی دارد راجع به موضوع تقطیر و تخمیر هم از دید علمی و هم عملی و هم تجربی میپردازد .

در آخر هم امیدوارم جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]  مثل همیشه راجع به این موضوع بنده و دیگر دوستان را راهنمایی کنند . که به واقع مطالب ایشون همیشه در حد استادی بوده و بنده  به واقع هر آنچه که آموخته ام از مطالب ایشون بوده .


موفق و پاینده باشید .

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
سم شناسی سرب.pdf
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, INFIDEL, hosein_artist, salar_dariush, Houman, Behali

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #32 در: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۹:۵۸ »
بادرود
جالب اينجاست كه محصول كاملا صاف هستش وفقط نقاط برخورد قطره باقيف سياه ميشه من براي امتحان قيف را چرخاندم تا محل برخورد قطره باقيف عوض بشه وديدم بله دقيقا نقطه فرود قطره روي قيف سياه ميشه.البته ميگم باهر چي شستم سياهي نرفت حتي كم رنگ هم نشد فكر كنم رنگش پريده.البته اين رو هم بگم كه سياهي ها زِبْر نيستن وهمسطح باقي جاهاي قيف ميباشن
ايا اين كه رنگ رو ميبره مشكلي ايجاد نميكنه ؟كور نشم؟البته من اول تقطير رو دور ريختم واز طريق گيج دما دمارو روي٧٨درجه نگه داشتم حالا شايد دربعضي اوقات يكي دو درجه بالا پايين رفته باشه؟من كشمش رو به شرط تيزاب نخورده خريدم ولي اگر خورده باشه خطرناكه؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Behali

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #33 در: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۹:۱۸ »
من از سه كيلو كشمش ١ليتر عرق ٤٢درجه گرفتم .دوبار تقطير كردم.از زغال اكتيو هم عبور دادم بوش كم تر شده حالا دارم ذغال رو مجدد ميجوشونم تا يكبار ديگه از ذغال اكتيو عبورش بدم.ولي استاد فرموده بودن نبايد بيشتر از ٥٠٠سي سي درساعت خارج بشه ولي من بااينكه ذغالم گريد فود هستش وتا ٦٠سانتم لوله ولي خيلي سريعتر از اينا خارج ميشه.البته بوش رو كم كرده .چه كنم؟
نظر دوستان چيه ؟نصبت كشمش به حجم محصول ودر صد الكل ودوبار تقطير وفيلتر چيه؟
راستي من نتونستم لوله ١.٥متري پيدا كنم سه بطري اب معدني كوچيك رو از سر وته بهم چسبوندم وذغال اكتيوم رو درون اون ريختم طولش ٦٠سانته
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #34 در: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۳:۳۹ »
درود
اقا من مقاله اي كه در مورد سرب ضميمه كرده بوديد مطالعه كردم بسيار مفيد بود حالا در مورد من ودستگاه من اين خطرات تا چه حدي هستش؟حالا تا عوض كنمش باعث مصموميت ميشه ؟مشكلي در كوتاه مدت ايجاد ميكنه؟؟؟!
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 128
  • تشکر شده: 125 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #35 در: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۸:۳۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
بادرود
جالب اينجاست كه محصول كاملا صاف هستش وفقط نقاط برخورد قطره باقيف سياه ميشه من براي امتحان قيف را چرخاندم تا محل برخورد قطره باقيف عوض بشه وديدم بله دقيقا نقطه فرود قطره روي قيف سياه ميشه.البته ميگم باهر چي شستم سياهي نرفت حتي كم رنگ هم نشد فكر كنم رنگش پريده.البته اين رو هم بگم كه سياهي ها زِبْر نيستن وهمسطح باقي جاهاي قيف ميباشن
ايا اين كه رنگ رو ميبره مشكلي ايجاد نميكنه ؟كور نشم؟البته من اول تقطير رو دور ريختم واز طريق گيج دما دمارو روي٧٨درجه نگه داشتم حالا شايد دربعضي اوقات يكي دو درجه بالا پايين رفته باشه؟من كشمش رو به شرط تيزاب نخورده خريدم ولي اگر خورده باشه خطرناكه؟
با سلام خدمت همه ی دوستان
ارش جان من زیاد توضیح نمیدم جوش قلع بکن بنداز دور دور برادر مشکلت حل میشه
ارش جان دیگه با این حرفت(خط اول و دوم) و با دیدن جوش قلع واقعا بهم ثابت شد که جوش جنابعالی داره اکسید میشه و سیاه میشه همونطور که امید جان هم فرمودند جوشت مقاومت نداره وقتی با مشعل جوش داده میشه
و هر چقدر بیشتر پیش بری الکل واکنش داده با قلع بیشتر جوش متزلزل و اکسیدترش میکنه .همونطورم که قبلا امید جان در پست های قبلی اشاره کردن باید جوش با گاز ارگون و فلز تنگستن باید باشه چرا چونکه گاز ارگون باعث میشه که اتصالات جوش بیشتر خودش بگیره و جوش مقاوم تر بشه و مستحکم تر و اصلا اکسید نشه
تنها راه حل برای شما اینه ببرید نیچه پیش یه جوشکار بگید اقا میتونید این جوش دربیارید بجاش یا با گاز ارگون فلز تنگستن و سیم جوش نقره برام جوش بدید اگه گفت اره خب بزن عالی اما اگه گفت نه بگو روی همین جوش با گاز ارگون فلز تنگستن و سیم جوش نقره جوش بده.اما گفت نمیشه بگو روی همین جوش با گاز ارگون فلز تنگستن با قلع جوش بده
ببین هر فلز یا سیم جوشی که استفاده میشه واسه جوشکار اگه با گاز ارگون و فلز تنگستن باشه اون جوش هیچ وقت اکسید نمیشه و مقاومت خودشو در برابر حرارت زیاد از دست نمیده حالا این فلز میخواد نقره باشه قلع باشه یا مس باشه
موفق باشی
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #36 در: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۲:۵۰ »
درود
سپاس از راهنماييهاي عزيزان واساتيد
من ديشب دوتا پيك كوچيك از عرقم رو خوردم ولي طعم غريبي ميداد .بعد از بيست دقيقه باهمون دوپيك كوچيك پيشوني وچشم شروع به درد كرد اما خيلي خفيف ويكم هم چشم تار شد انگار اب تو چشم جمع شده باشه.ترسيدم متانول توليد شده باشه ازراكي كه داشتم خوردم كه اگر متانول داشت اتانول خنثي كنه متانول رو.واون عرق رو هم ريختم دور.الان علائمي از مصموميت ندارم فقط پشت پاهام يكم بي حس هستش كه گفتم اگر تا عصر ادامه پيدا كرد برم دكتر.ممكن هست اون طعم وعوارض بعدي بخاطر مصموميت باسرب باشه؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 133
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #37 در: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۲:۰۲ »
با درود
قربان تمام این علائم ، با خوردن همین دو پیک براتون پیش اومد ؟
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #38 در: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵:۰۱ »
اره دقيقا بامِزور اندازه گرفتم ٨٠ميل ليتر
البته شايدم ترسيدم وتلقين باشه؟!
كسي ميگفت اون طعم غريب احتمالا بخاطر وجود رزين وتيزاب در كشمش بوده وفروشنده كشمش يانمي دونسته يادروغ گفته بدون رزين وتيزاب هستش.ميگفت من سالهاست عرق ميگيرم هربار از تهران خريدم اين مشكل رو داشتم الان ميرم تاكستان قزوين از اونجا ميخرم سر انبار .كرج هم ميتوني پيدا كني .ولي تهران ميگفت تواين ١٥سال كه عرق ميگيره هنوز كشمش خام نتونسته بخره .
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین hosein_artist

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 50
  • تشکر شده: 112 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #39 در: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۹:۵۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
اره دقيقا بامِزور اندازه گرفتم ٨٠ميل ليتر
البته شايدم ترسيدم وتلقين باشه؟!
كسي ميگفت اون طعم غريب احتمالا بخاطر وجود رزين وتيزاب در كشمش بوده وفروشنده كشمش يانمي دونسته يادروغ گفته بدون رزين وتيزاب هستش.ميگفت من سالهاست عرق ميگيرم هربار از تهران خريدم اين مشكل رو داشتم الان ميرم تاكستان قزوين از اونجا ميخرم سر انبار .كرج هم ميتوني پيدا كني .ولي تهران ميگفت تواين ١٥سال كه عرق ميگيره هنوز كشمش خام نتونسته بخره .
متانول در تمام شرابهایی که حاصل تخمیر هست به مقدار خیلی جزیی و اندک وجود دارد که خوشبختانه چون نقطه جوش پایینتری نسبت به اتانول دارد به راحتی میتوان در ابتدای تقطیر آن را جدا کرد که اگر سر تقطیر هم جدا نشده باشه نهایت باعث سردرد خفیف میشه شاید خوردن چند پیک از عرقی که فقط حاصل سرهای تقطیر باشه بتونه باعث کوری و تاری دید بشه که البته همیشه باید تقطیر به صورت اصولی و درست انجام بشه .در واقع نسبت  اتانول به متانول به قدری بالاتر هست که در صورت نوشیده شدن اتانول موجود در عرق سرعت تجزیه متانول در کبد را کند خواهد کرد تا اینکه بدن کم کم متانول را از بدن دفع میکند که نشانه اون سردرد هست. البته در شرایطی که عرق به عمد با مقدار بالایی از متانول مسموم شده باشه بعد از رساندن بیمار به بیمارستان ابتدا مقداری اتانول به بیمار داده میشود که سرعت تجزیه متانول در کبد پایین بیاد و چون مقدار متانول بالا هست بدن توانایی  دفع آن را ندارد که از روشهایی چون دیالیز استفاده میکنند که متانول را از خون پاک کنند. همه اینها گفتم که بدانید اگر شما تقطیر را درست و اصولی انجام داده باشین خطر کوری و تاری دید تقریبا صفر هست.در مورد کشمش هم تو خود تهرانش هم کشمش آفتابی تا دلت بخواد هست اصلا کشمش آفتابی با یک نگاه از کشمش تیزآبی قابل تشخیص است.و نشانه دیگر اینکه کشمش تیزآبی بوده بوی بد و لجنی عرق هست.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #40 در: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۴:۳۸ »
نميدونم مزه خاصي ميداد واون حالي كه دوپيك اول ادم ميزن رو نداشت .من از ذغال اكتيو عبورش دادم كه طعم وبوش رو بگيره.شايدم ماله اون بوده تغييره مزه.خلاصه ضدحال شد .سرب كه فرموديد مزه روتغيير ميده يانه؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین خیامی

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 14 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #41 در: ۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۴:۵۹ »
سلام و درود بر همگی
من دیروز یکی از این دستگاه های گلاب گیری گرفتم ، فردا میرم پس میدم  !!!!
ولی دوستان گرامی لطفا بفرمایید برای عرق گیری  چه دستگاهی تهیه کنیم ؟ اگر بخاطر رعایت عدم تبلیغ معذوریت دارید خصوصی بفرمایید ممنون میشوم  . کشمش ، شراب گذاشته ام روز ششم است . دستگاه نداشته باشم شراب را چکار کنم ؟ سپاسگزار و ممنونم
 

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 128
  • تشکر شده: 125 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #42 در: ۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۱۳:۴۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام و درود بر همگی
من دیروز یکی از این دستگاه های گلاب گیری گرفتم ، فردا میرم پس میدم  !!!!
ولی دوستان گرامی لطفا بفرمایید برای عرق گیری  چه دستگاهی تهیه کنیم ؟ اگر بخاطر رعایت عدم تبلیغ معذوریت دارید خصوصی بفرمایید ممنون میشوم  . کشمش ، شراب گذاشته ام روز ششم است . دستگاه نداشته باشم شراب را چکار کنم ؟ سپاسگزار و ممنونم
سلام
دوست عزیز بهترین کارو انجام میدهید
یسری به این تاپیک بزن
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
و اما اگه نمی توانید تهیه کنید بهترین بهترین دستگاه بعد از تاپیک بالا زودپز 25 لیتری و لوله مسی
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: خیامی

آفلاین خیامی

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 14 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #43 در: ۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۲:۴۱ »
سلام
از دوستان اگر کسی چسب مقاوم در برابر حرارت از نوع فود گرید سراغ داشته باشد میتوان مشکل درز بندی با قلع ولحیم را  در دستگاه های تقطیر (گلاب گیری)حل کرد . بدین صورت که روی درز هایی که لحیم و قلع کار شده را با چسب یک لایه مناسب پوشاند  تا قلع و لحیم  در معرض بخار الکل و آب نباشد تا واکنش نداشته باشد .
 

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 438 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #44 در: ۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۰:۱۸ »
با سلام مجدد
 
جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]  عزیز 2 نوع چسب فود گرید که تحمل حرارت را نیز داشته باشد در بازار ایران موجود است ( البته در مارکها و برندهای مختلف و تقریبا بهترین مارکی که بنده با آن کار کرده ام چسبهای شرکت BISON بود ، چسب سیلیکون حرارتی بایسون ، کاملا فود گرید و با تحمل حرارت بالا .
فقط در اینجا مشکلی جاییست که میخواهیم چسب را استفاده کنیم
بدون شک به شما میگویم که اگر روی لحیم ها را با چسب بپوشانید ، اولا به خاطر این که جسب از همه طرف باز است و در معرض بخار و حرارت قرار دارد و دوما به خاطر استیل بودن جنس متریال تاج دستگاه گلابگیری ، تمام چسب ها پوسته پوسته شده و به راحتی کنده میشود .
و متاسفانه شدنی نیست
باور بفرمایید از روزی که این موضوع مطرح شده بنده تا آنجا که توانستم تلاش کرده ام که مشکل دوست خوبمان جناب  [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] خان را بدون این که بخواهد دستگاهش را تعویض کند حل شود
همین امروز برای کاری رفته بودم خیابان ناضم الاطبا ، که با یکی از دوستان این موضوع را مطرح کردم
ایشان راه کاری را مطرح نمود که فکر میکنم شدی باشد ( البته فکر میکنم و احتیاج به تحقیق بیشتر دارد )
 
راه کار پیشنهادی دوست بنده :
در گذشته اگر فلزی را میخواستیم آبکاری کنیم باید همه قطعه را در محلول آبکاری فرو میکردیم و با استفاده از جریان برق و بعضی مواقغ بدون برق روی قطعه مورد نظر لایه نازکی آبکاری میشد
ولی جدیدا دستگاهی به بازار آمده که یک قلم کوچک دارد و شما میتوانید با کشیدن این قلم در هر نقطه که لازم داشته باشید فقط آن نقطه را آبکاری کنید ( به نام الکترو پولیش )
بنده فکر میکنم این روش آبکاری نقطه ای برای مورد ایشان و دیگر دوستان که اینگونه دستگاه ها را دارند جواب گو باشد ولی فعلا به طور حتم این را نمیگویم .
دوستانی در انجمن هستند که میدانم از نظر فنی تجربیات بسیاری دارند ، اگر نظر خواصی راجع به این روش دارند ممنون میشوم که اراعه دهند
 
باز هم از توجه شما پیرامون این موضوع متشکرم
 
موفق و پاینده باشید .
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: خیامی, salar_dariush, Houman

 

anything