inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : مشکل در فرایند تخمیر توسط fire...
[امروز ساعت ۱۴:۳۸:۵۴]


پاسخ : ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا توسط davoud
[امروز ساعت ۱۴:۰۱:۳۲]


راز ساختن شراب ناب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۴۹:۰۹]


در مورد شراب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۲۴:۱۲]


پاسخ : بوی سرکه و ترشی شراب لطفا جواب بدین توسط Sadegh
[امروز ساعت ۱۳:۲۲:۳۷]


پاسخ : شراب تلخ! توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۲:۴۱:۵۵]

نویسنده تاپیک: تقطير  (دفعات بازدید: 1720 بار)

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« در: ۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۷:۱۲ »
بادرود
من باراولمه دارم تقطير ميكنم دوتا سوال داشتم
اول اينك من دستگاه تقطير استيل اماده خريدم ولي جايي براي دماسنج نداره ميخواستم بدونم دماي چي رو بايد داشته باشيم چي جوري وچنددرجه بايد باشه اگر دمارو نسنجيم چي ميشه؟
دوم در تهيه شراب براي تقطير ايا ميشه از همين مخمرهاي نون استفاده كرد يا مثل ابجو وشراب درمحصول تاثير داره واياميشه از استارتر ابجو استفاده كرد يانه واينكه چه طور مخمر را اضافه كنيم چون شنيدم نبايد اصلاشكر درتقطير استفاده بشه
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 128
  • تشکر شده: 125 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #1 در: ۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۸:۴۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
بادرود
من باراولمه دارم تقطير ميكنم دوتا سوال داشتم
اول اينك من دستگاه تقطير استيل اماده خريدم ولي جايي براي دماسنج نداره ميخواستم بدونم دماي چي رو بايد داشته باشيم چي جوري وچنددرجه بايد باشه اگر دمارو نسنجيم چي ميشه؟
دوم در تهيه شراب براي تقطير ايا ميشه از همين مخمرهاي نون استفاده كرد يا مثل ابجو وشراب درمحصول تاثير داره واياميشه از استارتر ابجو استفاده كرد يانه واينكه چه طور مخمر را اضافه كنيم چون شنيدم نبايد اصلاشكر درتقطير استفاده بشه
دورود برشما دوست عزیز. و استاد هدل و تمام دوستان این انجمن
دوست گرامی دستگاه استیل باید ببینم تا بم برای پرتی اون باید چیکار کنی
و اما در مورد گیج یا همون دماسنج شما میتونید برای اینکار یکی از گیج های عقربه ایی که توی بازار زیاده و خیلی سایتها دیدم تهیه منید با دریل یه قسمتی از دیگ یا که مواد داخلش بجوش میاد سوراخ کرده و گیج وصل کنید و اینم بگم گیج دماسنج از داخل دیگ مهره میشه با واشر و هیچ گونه نشتی به بیرون نمیده و پراپ داره و پراپش داخل مایع قرار میگیره واندازه دما رو به شما نشون میده و اندازه حرارت شما برای تقطیر کردن باید 78 درجه سانتیگراد باشه دو درجه کمتر زیادتر تاثیر نداره ولی اگه درجه بالاتر باشه پرتی زیاد داره البته این 78 حتما نباید باشه گفت نباید کمتر بشه ولی دمای اصلی خوبش اینه
اینم بگم نری بزنی نیچه سوراخ کنی گیج وصل کنی بهتر برام عکس دستگاه تقطیرتو بفرست تا بهت بگم کجارو سوراخ کن
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #2 در: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۴:۴۲ »
سلام
اين عكسش هستش

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
image.jpg
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین hosein_artist

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 50
  • تشکر شده: 112 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #3 در: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۵:۱۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
بادرود
من باراولمه دارم تقطير ميكنم دوتا سوال داشتم
اول اينك من دستگاه تقطير استيل اماده خريدم ولي جايي براي دماسنج نداره ميخواستم بدونم دماي چي رو بايد داشته باشيم چي جوري وچنددرجه بايد باشه اگر دمارو نسنجيم چي ميشه؟
دوم در تهيه شراب براي تقطير ايا ميشه از همين مخمرهاي نون استفاده كرد يا مثل ابجو وشراب درمحصول تاثير داره واياميشه از استارتر ابجو استفاده كرد يانه واينكه چه طور مخمر را اضافه كنيم چون شنيدم نبايد اصلاشكر درتقطير استفاده بشه
با این دستگاه هم میشود عرق گیری کرد ولی به دلیل اینکه در جوشکاری اتصالات این دستگاه از قلع استفاده شده و واکنش الکل و قلع منجر به تولید ماده سمی و سرطان زا میشود پس عرق گیری با این دستگاه شاید از لحاظ تئوری و عملی امکان پذیر باشد ولی برای سلامتی مضر میباشد .میدونم الان همه کسانی که از این مدل دستگاه استفاده میکنند تیر انتقاد و عصبانیت را به سمت من رها میکنند. ;D ;D   .اگر برای عرق گیری میخواهید از این مدل دستگاه ها استفاده کنید باید دنبال مدلی باشید که برای جوشکاری اتصالات  از جوش آرگون استفاده شده باشه که دلیل گرانتر تمام شدن و سختر بودنش کسی نمیسازه.
در مورد استفاده از مخمر هم اگر به مخمر شراب دسترسی دارین که بهتر هست ولی اگر ندارن ار مخمر نان استفاده کنید در نظر داشته باشین مخمر شراب تخمیری آرامتر نسبت به مخمر نان دارد و تولیدات جانبی کمتری هم در شراب ایجاد میکند.
نیازی هم به اضافه کردن شکر برای فعال سازی مخمر ندارین چند دقیقه به مخمر تو آب بین 30 تا 35 استراحت بدین فعال که شد به مخزن اصلی تخمیر اضافه کنید .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, araq, ارش, INFIDEL

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1012
  • تشکر شده: 1856 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #4 در: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۱۹:۰۹ »
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب hosein_artist من معتقدم که دست بر اتفاق باید کسانی که از این نوع مخازن گلابگیری دارن , از اطلاعاتی که شما و دیگر اعضا در باره عیوب مخازن انها میدهند استقبال کنند چرا که ما اینجا نه قصد داریم تبلیغ برند خاصی از دستگاه های گلابگیری (تقطیر)  را انجام دهیم و نه قصد داریم برند خاصی ازاین دست  مخازن را , زیر سوال ببریم و انها را تحریب کنیم  اگر هم کسی یا کسانی در تلاش هستند که برای  محصولات خود , مشتری پیدا کنند  از انها  استقبال هم میشه , ولی بشزطی که دستگاه انها از حداقل استاندارد های موجود بهرمند باشه  چرا که هدف و رسالت این انجمن  تلاش در هرچه بهتر ساختن روش های تخمیر و تقطیر شراب و ابجو و مشروبات تعریقی و بطبع  ان , تولید مشروبی سالم و گوارا  و در خور تحسین  هست  وبحث در مورد  بهین سازی مخازن موجود در ایران , چه تقطیر و چه تخمیر  نباید موجب تاراحتی  و تکدر دوستان شود  چرا که  عقل سلیم میگه انتقاد اگر منطقی و درست و سازنده باشه بسیار مفید هست ضمن اینکه کوچکترین معایب در یک دستگاه , گاهی بزرگترین ضرر ها وفجایع رو ببار میاورند  با سپاس از شما و همه دوستان ..
موفق باشید   
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: araq, ارش, INFIDEL, hosein_artist, امید, Bakhtiar, محسن077

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 128
  • تشکر شده: 125 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #5 در: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۷:۲۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام
اين عكسش هستش
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام خسته نباشید
عکس برای شما ضمیمه کردم و دقیقا علامت گذاشتم کجارو سوراخ کنید برای سوراخ کاری ابتدا گیجتون تهیه کنید بعد از مشخص شدن قطر رزوه ی پیچ دیگ سوراخ کنید گیج وصل کنید
و اما در مورد دیگ شما دیگ شما الومینیمی هست ولی بهترین بازدهی رو مسی داره و دیگ خوبی برای تقطیر اگر هم یه زمانی پرتی الکل از درز دیگ داشتید از خمیر استفاده کن ولی اگه بگردی دنبال واشر نسوز خیلی بهتره و در مورد قلع هم باید بگم اصلا نگران نباش بهترین جوش برای دستگاهای تقطیری جوش قلع و الکل قلع هیچ خطری ندارن الان در حال حاضر نه تنها در ایران بلکه کمپانی های بزرگی از جمله جک دنیلز جانی واکر شیواس ریگل و کل شرکت های تولید کننده مشروبات تمام دستگاهای تقطیری انها از مس با روکش قلع میباشد الکل اگه با مس واکنش داشته باشه خطرناکه و اکثر کسانی که توی ایران از دیگ مسی برای تقطیر استفاده میکنن مسگر تا روکش قلع نزنه داخلش بفروش نمی رسونش چرا چون مجوز فروش نداره تمام دیگهای مسی اگه روکش نداشته باشن اب بریزی داخلش بخوری خوبه واسه سلامتی اما اگه بخوای اب داخلش بجوشونی یا الکل بخواهی داخلش بجوشونی بشدت خطرناک و سرطان زا هست پس با خیال راحت تقطیر کنید و اصلا نگران نباشید
موفق موید باشی
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, محسن077

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #6 در: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۸:۱۲ »
درود
ميشه يه عكس از ان نوع دماسنج وحول وحوش قيمتيش برام بگذاريد تا درخريد دچار ترديد نشم!؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #7 در: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۳:۴۵:۵۷ »
دوستان من درمورد جداكردن دمب كشمش باخواندن موارد موجود گيج شده ام در جايي امده نيازي به كندن دمب كشمش نيست درجاي ديگر امده خطر افرين است درجاي ديگر امده بهتر است جدا شود چرا كه در بو وطعم محصول تاثير ميگذارد ميخواستم نظر اساتيد ودوستان محترم رو هم جويا بشم دراين مورد؟
درمورد شراب نهايي براي تقطير هم عده اي ميگويند بايد تفاله جداشود وعده اي مي گويند با تفاله بايد ريخته شود كدام بهتر وصحيح مي باشد؟
ودوباره درموردشراب تقطير عده اي ميگن آب بايد به ازاي هر كيلو كشمش چهار ليتر باشه بعضيا ميگن سه ليتر به ازاي هر كيلو كشمش وبعضي ميگن دوليتر به ازاي هر كيلو كشمش وبعضي هم ميگن يك ليتر به ازاي هركيلوكشمش كدام صحيح تر است؟!
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: محسن077

آفلاین hosein_artist

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 50
  • تشکر شده: 112 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #8 در: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۳:۴۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
بادرود
داداش hosin_artist شما فكر كنم زياد با فلزات و جوشكارى اطلاعات نداشته باشيد لطفا اطلاعات
غلط به دوستان ندهيد چون اين جوشكارى با سرب است نه قلع و لطفا مثال بى ربط نزن در مورد مخمر

که از سرب استفاده میکنند آره؟عذر بدتر از گناه؟
برای اطلاع شما باید عرض کنم که به سرب در زبان انگلیسی(lead)میگوند .برای اطلاع شما و عموم لطفا سری به سایت زیر بزنید که یکی از معروفترین سایتهای موجود در زمینه تقطیر میباشد و درباره سمی بودن استفاده از سرب در تقطیر مشروبات الکلی بخوانید .اگر دوست داشتین من اون مقاله را کامل براتون ترجمه میکنم .هر چند تا اونجایی که از شما شناخت دارم شما هر متن و سندی هم جلوت بزارن میگین این سند معتبر نیست . همون 4 خط اول هم توضیح داده که به هیچ عنوان تو هیچ قسمت از دستگاه تقطیر نباید از سرب استفاده  بشه و همچنین در ادامه این مقاله افرادی را مثال زده که دچار مسمویت با سرب شدن فکر میکنم همه اینها برای اثبات مضر بودن سرب کافی باشد .
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
در مورد استفاده از مخمر هم گفتین مثال بی ریط نزنم نه؟؟کجای چیزی که در مورد مخمر گفتم مشکل داشته و یا اشتباه هست؟قضاوت با دوستان .

 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, araq, ارش, INFIDEL, امید, محسن077

آفلاین hosein_artist

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 50
  • تشکر شده: 112 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #9 در: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۶:۳۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب hosein_artist من معتقدم که دست بر اتفاق باید کسانی که از این نوع مخازن گلابگیری دارن , از اطلاعاتی که شما و دیگر اعضا در باره عیوب مخازن انها میدهند استقبال کنند چرا که ما اینجا نه قصد داریم تبلیغ برند خاصی از دستگاه های گلابگیری (تقطیر)  را انجام دهیم و نه قصد داریم برند خاصی ازاین دست  مخازن را , زیر سوال ببریم و انها را تحریب کنیم  اگر هم کسی یا کسانی در تلاش هستند که برای  محصولات خود , مشتری پیدا کنند  از انها  استقبال هم میشه , ولی بشزطی که دستگاه انها از حداقل استاندارد های موجود بهرمند باشه  چرا که هدف و رسالت این انجمن  تلاش در هرچه بهتر ساختن روش های تخمیر و تقطیر شراب و ابجو و مشروبات تعریقی و بطبع  ان , تولید مشروبی سالم و گوارا  و در خور تحسین  هست  وبحث در مورد  بهین سازی مخازن موجود در ایران , چه تقطیر و چه تخمیر  نباید موجب تاراحتی  و تکدر دوستان شود  چرا که  عقل سلیم میگه انتقاد اگر منطقی و درست و سازنده باشه بسیار مفید هست ضمن اینکه کوچکترین معایب در یک دستگاه , گاهی بزرگترین ضرر ها وفجایع رو ببار میاورند  با سپاس از شما و همه دوستان ..
موفق باشید
با درود خدمت شما دوست گرامی بله دقیقا فرمایش شما درست هست دادن این اطلاعات باعث میشود جلوی  اخازی یک عده گرفته شود و خوب مشخص هست واکنش نشان میدهند .  ;D ;D ;D ;D
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, محسن077

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #10 در: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۳:۳۹ »
سلامhossein-artعزيز
الان شما فكر ميكنيد اگر من ازاين دستگاه استفاده كنم مصموم ميشم وبه مشكل ميخورم؟؟؟
وهمچنين درمورد چند سوالي كه مطرح كردم نظري داريد كه بنده رو راهنمايي بفرماييد؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین hosein_artist

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 50
  • تشکر شده: 112 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #11 در: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۰:۳۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلامhossein-artعزيز
الان شما فكر ميكنيد اگر من ازاين دستگاه استفاده كنم مصموم ميشم وبه مشكل ميخورم؟؟؟
وهمچنين درمورد چند سوالي كه مطرح كردم نظري داريد كه بنده رو راهنمايي بفرماييد؟
دورد دوست عزیز ببین شما میتونید حتی یک کتری هم آب بندی کنید و اقدام به تقطیر و عرق گیری کنید ولی سوالی که اینجا مطرح هست این هست که چه مایعی میخواین عرق گیری کنید ؟الکل با خیلی از مواد و فلزات واکنش شیمایی دارد .فلزی که از لحاظ بی خطر بودن در تقطیر تایید شده مس و استیل هست که البته تاکید بیشتر روی مس بوده چون در عمل تخمیر یک سری مواد سولفوری هم به وجود میان که به محصول نهایی شما بو و مزه ناخوشایندی را منتقل میکنند که مس با این ترکیبات واکنش نشان میدهد و باعث حذف آنها میشود.ولی همانطور که گفتم استفاده از استیل هم بیخطر هست .ولی در مورد این دستگاه شما باید بگم در واقع این دستگاه مخصوص گلابگیری و عرق گیری از گیاهان معطر ساخته شده و برای  تقطیر الکل مناسب نیست .البته میدانم که خیلی از افراد دارن از این دستگاه استفاده میکنن و میگن هیج خطری هم نداره دیگه انتخاب با خود شماست.به قول معروف ما چیزی که از لحاظ علمی ثابت شده هست بازگو کردیم و هیچ کدام از این مطالب هم اختراع این حقیر نیست و تمام این مطالب به صورت مکتوب و ثابت شده در اینترنت و مقالات علمی آن وجود داد.

اما در مورد اینکه دم کشمش باید جدا بشه یا نه نیازی نیست البته اینکه من دارم میگم نیازی نیست شرط را بر این گذاشتم که شما به اصول تقطیر و جداسازی سر و قلب و دم تقطیر آگاهی داشته باشین که البته اگر حتی دم کشمش هم جدا کنید باید مراحل تقطیر اصولی همچنان رعایت شود .شراب نهایی هم بهتر هست از تفاله جدا بشه چون احتمال کدر شدن رنگ عرق وجود دارد و گذشته از این وقتی شما شراب را با تفاله و مخمر تقطیر میکنید عطر و طمع و مزه های ناخوشایند هم وارد محصول نهایی میکنید .و کلا بعد از جداسازی تفاله از شراب خام بهتر هست دبه را به جای خیلی خنک حتی مثل یخچال انتقال بدین که خیلی از رسوبات معلق در شراب ته نشین بشه و سپس از روی این رسوبات به مخزن تقطیر سیفون کنید .درباره آب مورد نیاز برای 1 کیلو کشمش این سوال بارها پرسیده شده و جواب اون هم اگر میخواین رو حساب و کتاب و علمی کار کنید نه 2 لیتر هست و نه 3 لیتر و نه 4 لیتر .میزان آب مورد استفاده به شیرینی کشمش و آب ستجی اولیه ارتباط داره که باید در ابتداری کار با استفاده از هیدرومتر میزان شیرینی محلول در آب را بسنجید که مقدار اب مورد استفاده به صورت درست و اصولی مشخص شود .ولی اگر به هیدرومتر دسترسی ندارین بین 3 تا 4 لیتر آب برای 1 کیلو کشمش کافی هست.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ارش, INFIDEL, امید

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #12 در: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۸:۵۱ »
درود وسپاس از راهنماييتون
من درمورد جدا كردن ابتداي تقطير به ميزان يك استكان اول رو ميدونم ولي در مورد ميان تقطير وانتهاي تقطير چيزي نميدونم اگر ميشه توضيح بفرماييد
سپاس
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 133
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #13 در: ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۵۳:۴۰ »
با درود و با کسب اجازه از اساتید
آرش خان اگه میخاید از سیر تا پیاز این موضوع دستتون بیاد این تاپیک رو که در سه صفحه هست با دقت و حوصله مطالعه بفرمایید :
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
در همین تاپیک اساتید با دانشی از جمله استاد هدل و خود جناب حسین خان هم با حوصله خود منو کاملا در این رابطه شیرفهم کردند  ;D
جا داره بازم ازشون تشکر کنم  :-*
( این تاپیک حدودا یک سال و خورده ای پیش ایجاد شده و شانس من اون موقع کسی نبود که مطالب و اطلاعات غلط و کذب رو با این اعتماد به نفس و با این لحن گستاخانه و خارج از ادب و احترام به خورد کسی بده و هرچی هم سند و مدرک براشون میارن بازم رو حرف خودشون هستن و جالبیش اینجاس اصرار دارن بقیه رو هم گمراه کنن )
دوست عزیز پیشنهادی که خدمتتون دارم واسه اینکه گیج نشید شما راهکار هایی که دوستان و اساتیدی از جمله جناب هدل ، جناب داتام ، جناب حسین ، و جناب امید خان هم که بتازگی در خدمتشون هستیم و لطف میکنن و اطلاعات و مطالب ارزشمندشون رو در اختیار اعضا میزارن ؛ بدون اینکه حتی بخاین فکر هم کنید انجام بدید .
البته دوستان دیگه ای هم بودند که جدیدا پیداشون نیست که الان حضور ذهن ندارم نامشون رو ببرم .
موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, araq, ارش, hosein_artist, امید, Behali, محسن077

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطير
« پاسخ #14 در: ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۸:۲۰ »
اين عكس دماسنج

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
IMG_1351.JPG
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب