inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : دمای دماسنج توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۱:۰۴:۴۷]


پاسخ : شراب کشمش جهت تقطیر توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۰:۴۹:۲۷]


پاسخ : رفع بوی بد شلنگ پس از تقطیر توسط hamid.mh64
[امروز ساعت ۰۰:۴۵:۳۰]


پاسخ : طرز تهیه ۲۰ لیتر اب و۵ کیلو شکر برای تقطیر توسط mohammad1981
[دیروز ساعت ۲۳:۵۸:۳۸]


مشكل در فرايند تخمير دوم توسط Meraj
[دیروز ساعت ۲۲:۱۴:۰۳]


پاسخ : بطری شیشه ای یا بطری پلاستیکی توسط sardar63
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۲۱]

نویسنده تاپیک: ایجاد لایه شبیه کپک روی محصول  (دفعات بازدید: 345 بار)

آفلاین عباس

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 24
  • تشکر شده: 23 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ایجاد لایه شبیه کپک روی محصول
« در: ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹:۵۰ »
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید محترم
احتراما حدود 12 روز پیش اقدام با پخت یه بچ آبجوی 90 لیتری به روش کلا با دانه مالت کردم. از حدود 28 کیلو مالت و 5 کیلو شکر و عسل حدود 90 لیتر حریره با آبسنجی 1.064 بدست آمد، نوع مخمر استفاده شده m44 بود که از یه بچ آبجویی که حدود چهار مه پیش برداشت کرده بودم با ساخت استارتر دو پله ای بدون مشکل خاصی و وجود مشکلی در استارتر استفاده شد. تخمیر شدید در عرض سه روز به اتمام رسید و حدود 2 یا سه روز هم تخمیر آهسته داشتم، بعد از این مدت به آبسنجی حدود 1.008 رسیدم. در این حین متوجه وجود لایه کپک مانندی روی سطح آبجو شدم. که با تکان دادن خیلی راحت محو می شد، و به مرور هم روی سطح آبجو روند افزایشی هم داشت. با همین شرایط به تخمیر ثانویه رفتم و باید عرض کنم که حجم مخمر و املاح ته نشین شده بسیار قابل توجه بود (حدود 10 لیتر). آبجو مشکل خاصی از نظر طعم و بو ندارد و کمی هم استفاده کردم که به نظرم آبجوی خوبی برای این مرحله بود. با توجه به اینکه کپکهایی که روی مواد غذایی دیدم به صورت دانه دانه می باشد امیدوارم که این لایه کپک نباشد. ممنونم میشم اگه دوستان نظری دارند منو راهنمایی کنند ترجیحا یه راه حلی که منجر به دورریزی محصولم که خیلی براش زحمت کشیدم نشود ارائه کنند.
با تشکر

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
20170612_173050.jpg
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam

آفلاین Braumeister

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 118
  • تشکر شده: 173 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ایجاد لایه شبیه کپک روی محصول
« پاسخ #1 در: ۳ تیر ۱۳۹۶ - ۰۴:۵۹:۲۶ »
سلام دوست عزیز

این تصویری که اینجا گذشتید، نه تنها باعث نگرانی نیست، بلکه به نظر من ظاهراً باعث خوشحالی‌ هم هست.

من همیشه به این مرحله ابجوسازی که می‌رسم کلی‌ کیف می‌کنم که همه چی‌ تا اینجا به خوبی‌ پیشرفته.

اون چیزی که شما مثل کپک می‌بینید، احتمالا مقداری کمی‌ مخمر هست که با کمی‌ گاز کربن چسبیده به طرف بالا هدایت شده و در سطح حریره مرده و یا به اصطلاح سوخته. اینکه توضیح میدین که وقتی‌ تکونش میدین محو میشن هم احتمالا به همین دلیل هست. چون وقتی‌ تکون میدین ، احتمالا چندین حباب گاز کربن که بهشون چسبیده از بین میرند و این تکه‌ها ته نشین میشند دوباره.

من شخصاً تا لحظه‌ آخر صبر می‌کنم و قبل سیفون کردن با یک کفگیر کاملا تمیز و ضدّ عفونی‌ شده این هارو جم می‌کنم و دور می‌ریزم.

من این تجربه رو کردم که مشام آدم تقریبا هیچ وقت در این مورد خطا نمی‌کنه . اگه حریره هنوز بوی خوبی‌ میده و امتحان کردین و مزهٔ مناسبی میده پس فعلا جای نگرانی نیست

موفق باشین

فقط برای مقایسه یک عکس از بشکه‌های تخمیر ۱۲۰۰ لیتری خودم براتون میفرستم که تقریبا مشخصات عکس پیچ شمارو داره که مطمئن بشین که همه چی‌ درسته !

[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
Brauerei-8.jpg
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: عباس, محمد رضاا

آفلاین محمد رضاا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 61 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ایجاد لایه شبیه کپک روی محصول
« پاسخ #2 در: ۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۴:۵۶ »
و رکورد پرحجم ترین تاپیک آبجو هم میرسه به این تاپیک که دوستان موفق شدند با دو پست، بیشتر از حجم کل آبجوهای تاپیک‌ها، آبجو بگنجونن توش!  ;D


و اما جناب عباس، املاح بالا میتونه به خاطر پروتیین بالا باشه، احتمالاً جو پر پروتیین داشتید، شکست به خوبی انجام شده، ویرپول نکردید و اینجا تهنشین شده.
من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه
من چند تو را  گفتم کم خور دو سه پیمانه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: عباس, Braumeister

 

anything