inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : مشکل در فرایند تخمیر توسط fire...
[امروز ساعت ۱۴:۳۸:۵۴]


پاسخ : ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا توسط davoud
[امروز ساعت ۱۴:۰۱:۳۲]


راز ساختن شراب ناب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۴۹:۰۹]


در مورد شراب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۲۴:۱۲]


پاسخ : بوی سرکه و ترشی شراب لطفا جواب بدین توسط Sadegh
[امروز ساعت ۱۳:۲۲:۳۷]


پاسخ : شراب تلخ! توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۲:۴۱:۵۵]

نویسنده تاپیک: شراكت براي تهيه آميلاز آنزيم  (دفعات بازدید: 468 بار)

آفلاین محمد رضاا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 61 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراكت براي تهيه آميلاز آنزيم
« در: ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۳:۴۲ »
با سلام خدمت استاد هدل و تمامي دوستان
همونطور كه عزيزان مطلع هستند، عصاره مالت هاي ايراني، به خصوص به مالت درصد تخمير پذيري بسيار پاييني داره و در نهايت باعث شيرين موندن آبجو ميشه. در كنار روش هايي كه استاد هدل معرفي فرمودند، استفاده از آنزيم آميلاز هميشه راحت ترين و سريع ترين گزينه هست كه متاسفانه ما تو مملكت دسترسي به اون در مقياس خونگي نداريم. البته شايد دوستان در جستجوهاي اينترنتي انواع آميلاز رو اعم از ايراني، هندي، و غيره پيدا كرده باشند كه در بسته بندي هاي زياد مثل نمونه ايراني و هندي و يا قيمت هاي بالا مثل نمونه سيگما به فروش ميره.
يكي از اين موارد فوق الذكر، آنزيم آلفا آميلاز شركت آرتين شيمي هست كه تو ايران شروع به توليد اين آنزيم كرده، ولي متاسفانه مقادير بسته بندي از ٢ كيلو شروع ميشه. بنده تو مكاتبه اي كه با شركت داشتم، فرمودند هر گرم از محصول ١٠٠ هزار يونيت (واحد) آميلاز داره كه شايد اين عدد در مقايسه با نمونه سيگما بسيار كمتره ولي شايد تنها گزينه موجود مملكتي باشه. قيمت هر كيلو از آنزيم فوق رو ٩٢ هزار فرمودند و البته نمونه غليظ تر ١ ميليون واحد در گرم نيز دارن كه قيمت هر كيلو ٢٥٢٤٠٠٠ ريال هستش. در ضمن كرير محصولشون هم مالتو دكسترين و پروتئين هستش كه با توجه به مقدار استفاده چند گرمي ما براي هر بچ مشكل خاصي پيش نمياره.
با توجه به حجم بالاي بسته بندي، اگر كسي از دوستان مايل بود كه اين آنزيم رو با هم تهيه كنيم و تقسيمش كنيم زير اين تاپيك پست كنه ممنون ميشم.
در رابطه با مقدار استفادش هم بايد عرض كنم به نظر ميرسه ميزان مصرف ١ گرم براي هر ٥ كيلو عصاره كفايت ميكنه، و از اونجايي كه نوع آنزيم، آلفا آميلاز هستش استفاده زياد نميتونه مشكل خاصي پيش بياره و يا به عبارتي كل قوام آبجو رو از بين ببره.
من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه
من چند تو را  گفتم کم خور دو سه پیمانه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1012
  • تشکر شده: 1856 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراكت براي تهيه آميلاز آنزيم
« پاسخ #1 در: ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۹:۰۶ »
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
قربان الفا امیلاز برای تبدیل نشاسته به قند های پیچیده یا مرکب استفاده میشه (حالتی که عصاره به مالت , بخودی خود , هست) برای تخمیر پذیری  حریره شما نیاز به انزیم بتا امیلاز دارید در ضمن هرچه واحد انزیم در گرم بیشتر باشه  دقت در مقدار مصرف اون بالا میره  و نیاز به ترازو های دقیق تری دارید ..
موفق باشید   
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: عباس, ساکارو, محمد رضاا

آفلاین محمد رضاا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 61 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراكت براي تهيه آميلاز آنزيم
« پاسخ #2 در: ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۷:۵۶ »
با سلام خدمت داتم گرامي و سپاس بابت وقتي كه براي جوابگويي گذاشتند
نوع آلفا يا بتا بر اساس تاثير آنزيم روي زنجيره پلي ساكاريد دسته بندي ميشه، و آلفا آميلاز هم هر پلي ساكاريد رو به دو قسمت قابل تخمير و غير قابل تخمير تجزيه ميكنه، با اين حساب تقريباً ميشه گفت راندمان پايين تري از بتا آميلاز براي كار ما داره، كه با افزايش زمان اثر جبران ميشه، و براي همين برخي نمونه هاي خارجي آميلاز پيشنهاد ميكنن آميلاز رو در مرحله تخمير اضافه كنيم. در واقع موارد خارجي محصول نيز انواع آلفا و بتا رو استفاده مي كنن كه حتي به نظر ميرسه كاربرد آلفا بيشتر هم هست!

من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه
من چند تو را  گفتم کم خور دو سه پیمانه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 177
  • تشکر شده: 226 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراكت براي تهيه آميلاز آنزيم
« پاسخ #3 در: ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۹:۱۲ »
با درود خدمت دوستان و تمامی اعضای محترم

راستش من قیمت کردم از مغازه و گفت گرمی 80 هزار و محصول آلمان
و باز توی سایت های اینترنتی مشاهده کردم که حتی کیلویی هم بفروش میره اونم کیلویی 70 هزار
حالا چند واحد در کیلو آنزیم داره نمیدونم

چرا به میزان مصرفت بصورت گرمی خریداری نمیکنی
از یک طرف همه از این آنزیم استفاده نمیکنن ..شاید کسی مشارکت نکنه به اون صورت

من خودم قصد خرید داشتم ولی منصرف شدم .. چون نمی ارزه
از طرف دیگه تا جای خاطرم میاد اینگار مصرفش بی ضرر نیست
فکر کن مشروبی مصرف کنی که بدونی یک عالمه آنزیم توشه   .. من که احساس خوبی ندارم
خب بجای اینکه یک گرم انزیم بخرم با این قیمت میرم چند کیلو عسل میخرم تا قند های قابل تخمیرم بیشتربشه  :)

و یک جایی خوندم یک شرکت ایرانی داره این انزیم از اب چشمه تولید میکنه
فکر کنم همون چشمه های اب گرم
در واقع تکنولوژی تولید این آنزیم رشد کرده ولی همچنان قیمتش بالاست

وای از این عمر که با این میگذرد ها میگذرد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam

آفلاین محمد رضاا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 61 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراكت براي تهيه آميلاز آنزيم
« پاسخ #4 در: ۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۷:۳۴ »
با سلام خدمت جناب ساكارو
در مورد موارد گرمي، بنده آميلاز مرك رو قيمت كردم، گفتند گرمي ٤٨٠ هزار، و حتي سيگما ٤٢٠ هزار تومن، اصلاً صرفه نداشت، و قيمت بالاشون بخاطر خلوص بالاشونه، با اين قيمت آميلاز ٤ شيرينگ توبورگ ميخرم قاطي آبجوم ميكنم !
يك مورد mp هم هست، نميدونم مال كجاست ولي گرمي ٨٠ هزار قيمت دادند، ولي در كل موارد آزمايشگاهي به صرفه نيست و فقط به خاطر تكنولوژي بالا براي درصد خلوص اين قيمت رو ميگيرن!
ولي متاسفانه موارد ديگه هم به صورت گرمي به فروش نميرن و از ١٠٠ گرم (نمونه هندي) شروع ميشه تا ٢ كيلويي نمونه ايراني آرتين شيمي... البته خود LD Carlson يا BGS رو هم نگاه كنيد معمولا از ٣ اونس به بالا دارن كه ١٠٠ گرم خودمون ميشه، ولي اينجا يك توصيه هم به دوستان بكنم كه هرگز آميلاز moonshiners نخرن، همش بتا آميلازه و كاملا براي عرق گيري تهيه شده.
و اما جناب ساكارو، شما كه قصد داشتي از اين راه برنگرد، حيفه، و با اين دوز مصرف هيچ ضرري نميتونه داشته باشه! مگه اينكه شما يه قاشق خالي ميل كنيد ميتونه التهاب دهانه معده و مري داشته باشه، تازه اونم التهابه، چند روزه خوب ميشه!
ولي هنوز مورد عسل كه فرموديد رو درك نكردم! يعني با عسل ميشه تخمير پذيري رو افزايش داد يا منظورتون اينه شراب عسل بندازيم؟ و در ضمن از اونجايي كه بنده بچه اردبيلم عرض كنم عسل درست كيلويي ٩٠ هزار تومنه قربان!
و اما مخلص كلا، جناب ساكارو، بيا بخريم كه با اين قيمت در مقايسه با موارد خارجي ميصرفه و حتي مفته!!! در مقايسه با استفاده از قرص پانكراتين هم كه آبجو رو كدر ميكنه باز مفته!!!
من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه
من چند تو را  گفتم کم خور دو سه پیمانه
 

آفلاین Mey Zar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 22
  • تشکر شده: 14 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراكت براي تهيه آميلاز آنزيم
« پاسخ #5 در: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱:۱۸ »
درود دوستان
من از پنکراتین برای تهیه ویسکی استفاده کردم و آبسنجی نهایی خوبی هم بدست اومد . برای آبجو اسنفاده نکردم
شما چقدر استفاده کردین و آبسنجی چند رسیدین ؟
 

آفلاین majid1357

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 109
  • تشکر شده: 97 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراكت براي تهيه آميلاز آنزيم
« پاسخ #6 در: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰:۲۶ »
با سلام و احترام
جناب
اقای محمد رضا پیشنهاد میکنم عصاره مالت که جناب اقای داتام معرفی کردن تهیه بفرمایید تا به عینه ببینین که انزیم الفا امیلاز و بتا امیلاز این عصاره در چه حدیه حداقل برای تست
بنده به شخصه دیگه از به مالت استفاده نمیکنم چون عصاره خارجی که جناب داتام معرفی کردن رو استفاده کردم و دیدم تخمیر پذیری و رنگ و طعم این عصاره واقعا عالیه ولی نمیدونم دوستان چرا مشارکت نمیکنین
داریم به مالت بی کیفیت استفاده میکنیم صدامون در نمیاد حالا این موقعیت پیش اومده دوستان مشارکت کنن میتونیم با تخفیف بخریم اما نمیدونم چرا اینطوریم ما یک بار حداقل تست کنین
 

آفلاین Mey Zar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 22
  • تشکر شده: 14 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراكت براي تهيه آميلاز آنزيم
« پاسخ #7 در: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۵:۳۰ »
 دوروزه به ایشون پیام میدم ولی پاسخ نمیدن
 

 

anything