inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : دمای دماسنج توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۱:۰۴:۴۷]


پاسخ : شراب کشمش جهت تقطیر توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۰:۴۹:۲۷]


پاسخ : رفع بوی بد شلنگ پس از تقطیر توسط hamid.mh64
[امروز ساعت ۰۰:۴۵:۳۰]


پاسخ : طرز تهیه ۲۰ لیتر اب و۵ کیلو شکر برای تقطیر توسط mohammad1981
[دیروز ساعت ۲۳:۵۸:۳۸]


مشكل در فرايند تخمير دوم توسط Meraj
[دیروز ساعت ۲۲:۱۴:۰۳]


پاسخ : بطری شیشه ای یا بطری پلاستیکی توسط sardar63
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۲۱]

نویسنده تاپیک: عدم استفاده از ظرف تخمیر ثانویه در کتابsam- calagione  (دفعات بازدید: 535 بار)

آفلاین far

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 14
  • تشکر شده: 11 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عدم استفاده از ظرف تخمیر ثانویه در کتابsam- calagione
« در: ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۸:۱۷ »
با درود به استاد هدل و دوستان:
در کتاب اقای sam calagione در روش ابجو با پرتقال خونی، پس از 7 تا 10 روز تخمیر اولیه، ابجو را شیشه کرده و برای 10 روز دیگر اماده میشود.
ایا درک من از مطالب کتاب کافی نبوده و یا اینکه ایشان از این روش استفاده میکنند؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
 

آفلاین Abjosaz

  • هَدَل
  • مدیر کل
  • *****
  • تعداد پست کاربر: 338
  • تشکر شده: 1206 بار
  • هَدَل هستم یک آبجوساز خانگی!
    • مشاهدۀ نمایه
    • آبجوسازی خانگی
عدم استفاده از ظرف تخمیر ثانویه در کتابsam- calagione
« پاسخ #1 در: ۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۱:۱۵ »
بله قربان درست خوانده اید ولی توجه داشته باشید که این موضوع مربوط به همان دستور تهیه است و عمومیت ندارد. هر سبک آبجویی مواد و روش خود را می طلبد. یک آبجو ممکن است کمتر از یک ماه و دیگری بعد از چند ماه آمادۀ نوشیدن شوند و این تناقض نیست تفاوت است. در همان کتاب میتوانید تعداد زیادی دستور تهیه پیدا کنید که نیاز به جا افتادن در مخزن دوم برای مدت طولانی دارند و در مقدمات کتاب و قسمت تجهیزات هم درمورد امکان انتخاب برای انجام تخمیر در یک یا دو مخزن توضیح داده شده است:
نقل قول
" هرچند ضروری نیست، ولی خوب است که دو دبه داشته باشید و درنتیجه می توانید آبجو را از اولی منتقل کرده و اجازه دهید تا کمی بیشتر در دومی جابیفتد. دبۀ تخمیر اولیه مقادیر زیادی پروتئین و سلولهای ازکارافتادۀ مخمر دارد که پس از تخمیر در کف دبه رسوب می کنند. این کار(انتقال به دبۀ دوم) کمک میکند تا اگر برنامه دارید آبجو مدت زمان بیشتری تا قبل از بطری کردن جابیفتد، از این رسوبات جدا شود."(صفحۀ 37 نسخۀ Deluxe)

 البته ربطی به پرسش شما ندارد ولی بد نیست به نکاتی اشاره کنم؛ نکتۀ اول درمورد این کتاب و نمونه های مشابه که باید به خاطر داشت این است که اینها کتب مناسبی برای آموزش اصول و مقدمات آبجوسازی نیستند چراکه خیلی اوقات رویکردشان تخطی کردن از رسوم معمول، به کارگیری خلاقیت و انجام تجربه های نو است که می تواند افرادی که در شروع کار آبجوسازی هستند و دنبال باید و نبایدهای کلی می گردند را کمی سردرگم کند. نکتۀ دوم هم دربارۀ این است که در چنین کتابهایی ما اغلب با تصاویر خیلی چشم نواز و وسوسه کننده از آبجوهای ویژه و گاهی عجیب و غریب روبرو می شویم ولی در عمل محصول تولیدی به ذائقۀ هرکسی خوش نمی آید و درواقع به خوشمزگی آن تصاویر نیست!
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: far, datam, hooman_ronin, ساکارو, محمد رضاا

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1012
  • تشکر شده: 1857 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عدم استفاده از ظرف تخمیر ثانویه در کتابsam- calagione
« پاسخ #2 در: ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۷:۳۲ »
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب e30sha خوش امدید  لطفا منبعد از این در زیر تاپیک دیگران سوال مطرح نکنید بلکه سوالتان را در قالب یک تاپیک جدید در تالار همسو با موضوع سوالتان مطرح کنید ..
بله کتاب هست ولی ایا شما توانایی و امکانات ترجمه متون  انگلیسی و زبان اصلی رو دارید ؟ اگر جواب مثبت هست که میتوانید به تالار های مواد اموزشی و اطلاعاتی ابجو سازی که خود شامل چندین تالار میشود رفته وکتاب های معرفی شده توسط اعضا رو شناخته و درصورت تمایل , تهیه و مطالعه کنید ولی اگر منابع پارسی میخواهید بهترین و ناب ترین و بروز ترین وبلاگ پارسی زبان همان وبلاگ ابجو سازی خانگی با هدل هست که بدست توانای استاد هدل پدید امده ,  میتونین به انجا رفته و از دنیای مطالب مفید ابحوسازی و کلی دیدگاه ئ تجربه عینی بهره ببرید  البته در پروفایلتان اینطور ثبت شده که کاربر وبلاگ بوده اید  که  در این صورت نموم مباحث و موارد مورد نیاز ابجوسازی را  احتمالا  از نظر گذرانده اید..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, e30sha