inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: دور نریختن سر تقطیر  (دفعات بازدید: 141 بار)

آفلاین salim

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
دور نریختن سر تقطیر
« در: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۲:۳۵ »
سلام خدمت دوستان. من از 5لیتر شراب شیره خرما تونستم 1 لیتر عرق بگیرم،متاسفانه الآن تو کامنتا خوندم که باید سرتقطیر رو دور بریزید که من این کار رو نکردم چون بار اولم بود.برای تقطیر دوباره هم خیلی اذیت میشم.میشه عرقو بریزم تو ظرفی تو دمای 78 که خودتون گفتید بجوشه برای چن دقیقه، تا از نبود اتانول مطمئن بشم.لطفا راهنماییم کنید .در ضمن کمی از عرقو که خوردم فرداش سردرد شدیدی گرفتم ، الآنم بیشتر میترسم که توش اتانول باشه.لطفا راهنمایی کنید.
 

آفلاین mohammad1981

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 81
  • تشکر شده: 35 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دور نریختن سر تقطیر
« پاسخ #1 در: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵:۲۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام خدمت دوستان. من از 5لیتر شراب شیره خرما تونستم 1 لیتر عرق بگیرم،متاسفانه الآن تو کامنتا خوندم که باید سرتقطیر رو دور بریزید که من این کار رو نکردم چون بار اولم بود.برای تقطیر دوباره هم خیلی اذیت میشم.میشه عرقو بریزم تو ظرفی تو دمای 78 که خودتون گفتید بجوشه برای چن دقیقه، تا از نبود اتانول مطمئن بشم.لطفا راهنماییم کنید .در ضمن کمی از عرقو که خوردم فرداش سردرد شدیدی گرفتم ، الآنم بیشتر میترسم که توش اتانول باشه.لطفا راهنمایی کنید.
سلام بهترین کار اینه که شما دوباره شراب خرما درست کنید و موقع تقطیر این مشروب آماده رو بهش اضافه کنید و تقطیر کنید و سر تقطیر رو دور بریزید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: salim

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط salim در ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۰:۲۰

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
دور نریختن سر تقطیر
« پاسخ #2 در: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۵:۱۴ »
با درود
دوست عزیز دور ریختن سرتقطیر فقط برای احتیاط و اطمینان است اما حالا چون عرق شما از شراب شیره خرما بوده و هیچ چوبی داخل آن نبوده مشکلی ندارد.
متانول از چوب تولید میشود و بخاطر چوب و هسته کشمش یا هسته و کله خرما که ممکن است متانول تولید کرده باشد برای احتیاط سرتقطیر را دور میریزیم ولی شما از شیره خرما عرق گرفتید و مشکلی ندارد.
علت سر درد شما هم بخاطر خام یا کال بودن عرق است و محصول پس از عرقگیری نباید سریع مصرف شود . باید مدتی بماند و آمیزه شود تا طعم و بوی بهتری نیز پیدا کند.
کمترین زمان حداقل یکماه ماندن عرق است
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: salim

آفلاین mohammad1981

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 81
  • تشکر شده: 35 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دور نریختن سر تقطیر
« پاسخ #3 در: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۵:۰۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
دوست عزیز دور ریختن سرتقطیر فقط برای احتیاط و اطمینان است اما حالا چون عرق شما از شراب شیره خرما بوده و هیچ چوبی داخل آن نبوده مشکلی ندارد.
متانول از چوب تولید میشود و بخاطر چوب و هسته کشمش یا هسته و کله خرما که ممکن است متانول تولید کرده باشد برای احتیاط سرتقطیر را دور میریزیم ولی شما از شیره خرما عرق گرفتید و مشکلی ندارد.
علت سر درد شما هم بخاطر خام یا کال بودن عرق است و محصول پس از عرقگیری نباید سریع مصرف شود . باید مدتی بماند و آمیزه شود تا طعم و بوی بهتری نیز پیدا کند.
کمترین زمان حداقل یکماه ماندن عرق است
موفق باشید
:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
 

آفلاین mohammad1981

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 81
  • تشکر شده: 35 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دور نریختن سر تقطیر
« پاسخ #4 در: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲:۵۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
دوست عزیز دور ریختن سرتقطیر فقط برای احتیاط و اطمینان است اما حالا چون عرق شما از شراب شیره خرما بوده و هیچ چوبی داخل آن نبوده مشکلی ندارد.
متانول از چوب تولید میشود و بخاطر چوب و هسته کشمش یا هسته و کله خرما که ممکن است متانول تولید کرده باشد برای احتیاط سرتقطیر را دور میریزیم ولی شما از شیره خرما عرق گرفتید و مشکلی ندارد.
علت سر درد شما هم بخاطر خام یا کال بودن عرق است و محصول پس از عرقگیری نباید سریع مصرف شود . باید مدتی بماند و آمیزه شود تا طعم و بوی بهتری نیز پیدا کند.
کمترین زمان حداقل یکماه ماندن عرق است
موفق باشید
راجب موضوعی ه اطلاع ندارین لطفا نظر ندین. باور غلط شما بر الکل چوب هس لطفا به دیگران منتقل نکنید
 

 

anything