inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: کپک  (دفعات بازدید: 187 بار)

آفلاین mostafa_hekmati

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
کپک
« در: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳:۲۵ »
سلام دوستان،بعد از گذشت ۲ ماه که میخواستم شراب رو داخل شیشه بریزم،وقتی در دبه رو باز کردم دیدم روی شراب یه لایه نازک مثل یه ورق کاغذ که یکپارچه هم بود از کپک هستش.و با دقت اونو برداشتم و شراب رو به داخل شیشه منتقل کردم.ولی به نظر خودم و چند نفر دیگه که دادم تست کردن.میگن الان شراب یکم ترش شده! و در حال حاضر هم میزان الکلش به نظرم خوبه! به نظر شما دوستان الان باید چی کار کنم؟ اون کپک مشکل ساز میشه؟
 

آفلاین صوفی

  • آبجوساز خانگی ماهر
  • **
  • تعداد پست کاربر: 122
  • تشکر شده: 108 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کپک
« پاسخ #1 در: ۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۱:۵۳ »
اگر لایه نازک چربی مانند باشه مشکلی نیست ولی اگر کپک غیر سفید باشه میتونه مشکلات سلامتی ایجاد کنه . کپک سبز و خاکستری سرطان زا هستند و برای سلامتی مضر هستند.
می خوردن و شاد بودن آيين منست
فارغ بودن ز کفر و دين؛ دین منست
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 256
  • تشکر شده: 262 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کپک
« پاسخ #2 در: ۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵:۰۶ »
با درود
دوست عزیز اگر شراب بنده بود و اینطور که فرمودید میزان الکلش خوب بود از آن عرقگیری میکردم زیرا به احتمال زیاد اون میزان ترشی با گذشت زمان افزایش میابد و شراب به کلی ترش خواهد شد.
البته نگفتید که این شراب را به روش علمی تهیه کردید یا روش سنتی؟
آیا در ساخت شراب از شکر یا افزودنی دیگری استفاده کرده اید یا خیر؟
آیا این شراب شما صاف شده بوده یا دوماه با تفاله ها مانده بوده؟
آخه در بعضی تاپیک ها دیدم بعضی از دوستان 2 یا سه ماه شراب خود را صاف نکرده و تفاله ها را جدا نکرده بودند
زشت باش، ولی خودت باش
 

 

anything