inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : مشکل در فرایند تخمیر توسط fire...
[امروز ساعت ۱۴:۳۸:۵۴]


پاسخ : ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا توسط davoud
[امروز ساعت ۱۴:۰۱:۳۲]


راز ساختن شراب ناب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۴۹:۰۹]


در مورد شراب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۲۴:۱۲]


پاسخ : بوی سرکه و ترشی شراب لطفا جواب بدین توسط Sadegh
[امروز ساعت ۱۳:۲۲:۳۷]


پاسخ : شراب تلخ! توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۲:۴۱:۵۵]

نویسنده تاپیک: نزدن مخمر شراب  (دفعات بازدید: 77 بار)

آفلاین Behali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 41
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
نزدن مخمر شراب
« در: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۴:۳۲ »
باسلام  ورود فراوان خدمت همه دوستان و خصوصا اسانید محترم 
من 10کیلو شراب مویج اماده گردم ولی چون مخمرشراب یامخمری بغیر از مخمر ارد گیرم نیمده میخاستم ببینم اشگالی داره همون مخمر ارد رو اضافه کنم به شراب مویج البته جهت تقطیر میخاستم؟
 اگر هم اشکالی داره اگه دوستان کسی مخمر شراب  شیراز سراغ داره معرفی کنه ممنون میشم
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 100
  • تشکر شده: 101 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
نزدن مخمر شراب
« پاسخ #1 در: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۵:۲۲ »
با درود
مخمر شراب اصلا در ایران نیست مگر اینکه کسی از خارج با خودش آورده باشد.
اما انواع مخمر کیک و نان در بازار هست که میتوانی از آنها استفاده کنی فقط از مخمرهای فله ای که عطاری ها میفروشند استفاده نکن و فقط مخمر بسته بندی دارای تاریخ و آک بخر ترجیحا مخمر کیک بهتر از مخمر نان است
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Behali