inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: خوش طعم کردن شراب  (دفعات بازدید: 142 بار)

آفلاین Mohsen.dar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خوش طعم کردن شراب
« در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۸:۴۸ »
سلام خدمت اساتید محترم و همه دوستان. یک سوال که واسم مطرحه اینکه آیا راه حلی وجود داره که بعد از تخمیر ثانویه و موقع شیشه کردن شرابه انگور کاری چیزی انجام داد که طعم شراب خوب بشه مثل کوکتل و بعد شیشه کرد. امروز بعد از یک ماه خواستم شیشه کنم رنگش عالی الکلش هم عالی اما طعم خوبی نداشت به نظر من یعنی یک کم تیز بود منصرف شدم از شیشه کردن. اگر اساتید و دوستان بتونن کمک کنن ممنونشون میشم. آیا میشه شراب را بر فرض مثال با ابمیوه مخلوط کرد بعد شیشه کرد؟ بازم ممنون از وقتی که میزارین
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
خوش طعم کردن شراب
« پاسخ #1 در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۹:۱۹ »
با درود
دوست عزیز بنده هم مدتی پیش این سوال را مطرح کردم که یکی از دوستان گفت (میوه به) را خُرد کن و داخل شراب بریز خوش طعم میشود
البته نباید شراب را شیشه کنی و باید بگذاری شراب دوماه با میوه (به) آمیزه شود سپس تکه های (به) را از شراب خارج کرده و شیشه کنی
به گفته اون دوست عزیز یک (به) درشت برای شش لیتر شراب مناسب است
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Mohsen.dar

آفلاین Mohsen.dar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خوش طعم کردن شراب
« پاسخ #2 در: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۵:۱۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
دوست عزیز بنده هم مدتی پیش این سوال را مطرح کردم که یکی از دوستان گفت (میوه به) را خُرد کن و داخل شراب بریز خوش طعم میشود
البته نباید شراب را شیشه کنی و باید بگذاری شراب دوماه با میوه (به) آمیزه شود سپس تکه های (به) را از شراب خارج کرده و شیشه کنی
به گفته اون دوست عزیز یک (به) درشت برای شش لیتر شراب مناسب است
موفق باشید

خیلی لطف کردین قربان
حتما انجام میدم. بازم تشکر. فقط یک سوال ماندن دوماه توی دبه پلاستیکی مشکلی واسه شراب ایجاد نمیکنه؟؟؟ قفل هوا لازم هست توی این مدت زمان یا نه
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
خوش طعم کردن شراب
« پاسخ #3 در: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۲:۴۵:۳۸ »
با درود مجدد
قفل هوا دیگر نیازی نیست ولی دبه پلاستیکی خودش باعث بدطعم شدن شراب میشود سعی کن ظرف شیشه ای تهیه کنی قرابه های شش لیتری ده و دوازده لیتری با قیمت ارزان میتونی از فروشگاه های ظروف شیشه ای بخری
موفق باشی
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Mohsen.dar

آفلاین becks

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 99
  • تشکر شده: 45 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خوش طعم کردن شراب
« پاسخ #4 در: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۲:۴۹:۵۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
دوست عزیز بنده هم مدتی پیش این سوال را مطرح کردم که یکی از دوستان گفت (میوه به) را خُرد کن و داخل شراب بریز خوش طعم میشود
البته نباید شراب را شیشه کنی و باید بگذاری شراب دوماه با میوه (به) آمیزه شود سپس تکه های (به) را از شراب خارج کرده و شیشه کنی
به گفته اون دوست عزیز یک (به) درشت برای شش لیتر شراب مناسب است
موفق باشید
با درود
من تاپیک شما رو خاطرم هست چون سوال پیش امد برام و پرسیدم. در تاپیک دوست عزیزمون جناب  bakhtiar این راهنمایی را کردند.
فرمودند برای ۱۰لیتر ۱ به و برای ۲۰ لیتر به بالا ۲ عدد به و ۳ ماه آمیزه شود.
بنده هم شک کردم دوباره تاپیک را پیدا کردم که مطمئن شوم.
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
البته جسارت خدمت شما نشه اعداد و ارقام بسیار فرّار هست . بنده هم شک کردم.
با سپاس
پیش آر پیاله را که شب میگذرد.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو, Mohsen.dar