inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: سوال سخت  (دفعات بازدید: 119 بار)

آفلاین ehm382362

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
  • تشکر شده: 7 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال سخت
« در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰:۰۲ »
سلام بر اساتید و دوستان بزرگوار
دوستان شراب خوبی درست کردم به طوریکه بوی انگور میاد از گیلاس بعد از خوردن شراب. درصد الکلش هم که قبلا گرفتم با الکل سنج زیر 10 نشون میداد ولی دوستان گفتن بالای 10 درصد داره ،برای تجربه خودم به یکی از بطری های شش لیتری مقدار 300 گرم شکر افزودم و دوباره قفل هوا گزاشتم وشروع کرد به حبابهای ریز زدن متوالی و زیاد ،تا به مرور حبابا کم شده،امروز آبسنجی کردم ازش مقدار 1.002 رو نشون میداد اما وقتی الکل سنج گزاشتم اومد زیر صفر در صورتی که قبلا بین 0 تا 10 بود،یه کار دیگه ای که کردم اینه بعد از اضافه کردن محلول شکر حسابی تکونش دادم تا حل بشه داخلش که همراه با خروج گاز بود این تکون دادنا ،میخواستم دوستان نظر بدن در مورد وضعیت شراب ،آیا الکلش پریده یا دلیل دیگه ای داره
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوال سخت
« پاسخ #1 در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۷:۵۵ »
با درود
دوست عزیز سوال شما زیاد هم سخت نیست.
الکل سنج فقط و فقط در آب و الکل جواب میدهد و در شراب و آبجو و... الکل سنج جواب نمیدهد پس خیالتان از این بابت راحت باشد که عدد الکل سنج در این مورد اهمیتی ندارد
البته اضافه کردن شکر آن هم پس از تخمیر ثانویه و زمان آمیزه شدن کار اشتباهی بوده و اشتباه دوم اینکه شکر را داخل شراب ریخته و سپس برای حل شدن شکر بطری شراب را تکان دادی 
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ehm382362, کالو, mehranmdr

آفلاین ehm382362

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
  • تشکر شده: 7 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال سخت
« پاسخ #2 در: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۱:۰۹ »
سلام  و ممنون
تکان دادن چه مشکلی ایجاد میکنه ؟؟  البته من شکر محلول ریختم  و با یه تکه شلنگ هم زدم ،من حتی دیدم تو ویدئوهایی عملیاتی تحت عنوان degasing انجام میدن البته بعد از اضافه کردن سوربات پتاسیم،در نهایت اساتید میتونن بگن چرا نباید تکان داد بطری رو؟؟/،اگر برای لرت باشد که بعد از 3روز دوباره صاف میشود و اگر دلیل خاصی دارد لطفا توضیح بدن چون کل این کار برای تجربه بود و من فهمیدم با تو جه با قدرت تحمل مخمر امکان افزودن شیرینی برای تولید الکل هست و آبسنجی دوباره داره به زیر 1 میره وا صلا شیرین نیست تا ببینم بعدا اتفاق دیگری برایش می افتد که به سمع دوستان برسانم


 

آفلاین ehm382362

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
  • تشکر شده: 7 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال سخت
« پاسخ #3 در: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۹:۰۶ »
سلام و درود به همه پیشکسوتای محترم انجمن
لطف کنید و نظر بدید

 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوال سخت
« پاسخ #4 در: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۳:۳۵ »
با درود مجدد
بنده بخاطر کدر شدن شراب گفتم که نباید آن را پس از تخمیر ثانویه تکان داد.
و همینطور بنده نیز با توجه به قدرت تحمل مخمر گفتم که نباید دیگر شکر به آن افزود چون مخمرها فقط تا میزان مشخصی میتوانند الکل تولید کنند و افزودن شکر درصد الکل را بالاتر نمیبرد و فقط شراب را شیرین میکند.
البته اینطور که از گفته های شما مشخص است در ابتدای کار میزان قند شراب شما به اندازه کافی نبوده و در ابتدا باید میزان قند شراب را به اندازه لازم میرساندید نه پس از تخمیر ثانویه و زمان آمیزه شدن شراب مجددا به آن شکر اضافه کنید
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ehm382362