inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: سوال؟  (دفعات بازدید: 135 بار)

آفلاین مجید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 19
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال؟
« در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۷:۳۷ »
دوستان محترم سلام

میخواستم بدونم درپایان تخمیر ثانویه بهترین شرایط نگهداری چیه؟ آیا بعد از تخمیر میتونم شراب رو که الان درون خمره های شیشه ای هستن، بدون صاف کردن نگه داری کنم. چون حجم شراب بالاست و تعداد بطری ها کم


با تشکر
 

آفلاین mohammad1981

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 81
  • تشکر شده: 35 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال؟
« پاسخ #1 در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۰:۲۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
دوستان محترم سلام

میخواستم بدونم درپایان تخمیر ثانویه بهترین شرایط نگهداری چیه؟ آیا بعد از تخمیر میتونم شراب رو که الان درون خمره های شیشه ای هستن، بدون صاف کردن نگه داری کنم. چون حجم شراب بالاست و تعداد بطری ها کم


با تشکر
سلام باید صاف کنی
 

آفلاین Hamid_reza

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 127
  • تشکر شده: 142 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال؟
« پاسخ #2 در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۱:۵۶ »
درود بر شما
در سوالتان فرمودید بهترین حالت . بهترین اینه که شراب را سیفون کنید و در ظرف جدیدی ریخته و آمیزه کنید .
اما میتوان این دوران امیزه کردن را در همان ظرف تخمیر ثانویه نیز طی کرد .
بخ شرط اینکه از عدم ورود هوا به قرابه از طریق قفل هوا مطمعن شوید .
یک جام شراب صد دل و دین ارزد / یک جرعه می مملکت چین ارزد.
جز باده لعل نیست در روی زمین  / تلخی که هزار جان شیرین ارزد
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوال؟
« پاسخ #3 در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۳:۳۳ »
با درود
دوست عزیز اگر ظرف برای سیفون کردن شراب نداری به توصیه جناب حمیدرضا گوش کنید
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین مجید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 19
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال؟
« پاسخ #4 در: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰:۴۲ »
تشکر از دوستان بابت راهنمایی.
من شندیدم بعد از تخمیر ثانویه باید قرابه رو سیفون کرد به بطری و درب بطری رو کاملا بست. جناب Hamid_reza هم همین رو فرمودن. آیا به جهت آمیزه کردن باید حتما از قفل هوا استفاده بشه یا همین که از عدم نفوذ هوا مطمئن باشیم کافیه؟ ودوم اینکه حجم قرابه یا ظرف جهت آمیزه کردن مهمه؟

باتشکر
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوال؟
« پاسخ #5 در: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۹:۰۳ »
با درود
دوست عزیز برای آمیزه کردن شراب اصلا نیازی به قفل هوا نیست.
حجم قرابه هم فرقی نمیکند
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین Hamid_reza

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 127
  • تشکر شده: 142 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال؟
« پاسخ #6 در: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۱:۵۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
تشکر از دوستان بابت راهنمایی.
من شندیدم بعد از تخمیر ثانویه باید قرابه رو سیفون کرد به بطری و درب بطری رو کاملا بست. جناب Hamid_reza هم همین رو فرمودن. آیا به جهت آمیزه کردن باید حتما از قفل هوا استفاده بشه یا همین که از عدم نفوذ هوا مطمئن باشیم کافیه؟ ودوم اینکه حجم قرابه یا ظرف جهت آمیزه کردن مهمه؟

باتشکر
درود بر شما
دوست عزیز در مرحله آمیزه شدن نیازی به استفاده از قفل هوا نیست . و باید خوب پلمپ کنید  تا  از ورود هوا جلوگیری کنید. اگر در همان ظرف تخمیر ثانویه عمل آمیزه شدن را انجام میدهید  خوب فقط از  وجود آب در قفل هوا مطمعن شوید تا از آنطریق هوا وارد نشود و یا اینکه قف هوا را بردارید و پلمپ کنید .
در خصوص حجم ظرف بله مهم است که  همانند آنچه در تخمیر ثانویه انجام میدهید ظرف آمیزه شدن تا نزدیک به انتها پرشود تا کمترین تماس را با هوا داشته باشد
یک جام شراب صد دل و دین ارزد / یک جرعه می مملکت چین ارزد.
جز باده لعل نیست در روی زمین  / تلخی که هزار جان شیرین ارزد
 

 

anything