inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: کم بودن فضای خالی مخزن تخمیر اولیه  (دفعات بازدید: 56 بار)

آفلاین mohsen007

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کم بودن فضای خالی مخزن تخمیر اولیه
« در: ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰:۱۱ »
درود بر دوستان و اساتید عزیز
استاد هدل در نوشته هاشون مطرح کردن که فضای خالی مخزن اولیه باید یک چهارم تا یک پنجم باشه، مخزن اولیه من یک دبه ۶۰ لیتریه که براش شیر تخلیه هم نصب کردم، حالا برای ۳ دبه آبسردکن ۲۰ لیتری که اونها رو هم شیردار کردم اونطوری که اساتید و دوستان اشاره کردند حداقل ۵۴ لیتر حریره نیازه که در نتیجه فقط ۶ لیتر فضای خالی برای دبه تخمیر اولیه میمونه، یعنی یک دهم!
سوالم اینه که به این شکل اقدام کنم چه مشکلی میتونه پیش بیاد؟
سپاس از دوستان عزیز
 

آفلاین mohsen007

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کم بودن فضای خالی مخزن تخمیر اولیه
« پاسخ #1 در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۲:۱۹ »
سلام به همه دوستان
کسی از دوستان و اساتید عزیز میتونه  راهنمایی کنه در این مورد؟ یکی دو روز آینده باید پخت رو انجام بدم البته با عصاره ای که داتام عزیز در انجمن معرفی کردند و برام مهمه که مشکلی پیش نیاد
سپاسگزارم
 

 

anything