inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: مزه دار کردن شراب  (دفعات بازدید: 128 بار)

آفلاین mohsenr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مزه دار کردن شراب
« در: ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶:۰۶ »
باسلام خدمت اساتید محترم
من ۲۰ کیلو انگور سنندجی رک شراب انداختم و الان هم ۱۵ روز از مرحله دوم تخمیر گذشته شده چند تا سوال داشتم
۱- برای طعم شیرینتر شراب الان چه کاری باید انجام بدم
۲-برای زدن ژلاتین چه موقع و چه اندازه استفاده کنم
۳-شراب های من دو شیشه هستند آیا بعد از پایان تخمیر دوم مشکلی ندارند در همون شیشه بمونن
 

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط mohsenr در ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۳:۵۳:۱۸

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
مزه دار کردن شراب
« پاسخ #1 در: ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۴:۴۸ »
با درود
برای طعم شیرین تر منظورت اینه که میخوای شرابت شیرین تر باشه؟
میتونی کمی نبات داخل شراب بریزی ولی به نظر من شیرین کردن کل شراب اشتباه است بهتره موقع مصرف همان اندازه که میخواهی مصرف کنی را شیرین کنی.
بعد از تخمیر دوم مشکلی نداره داخل همان شیشه بماند ولی برای جداسازی دُرد ته نشین شده بهتره شرابت رو در ظرف دیگری سیفون کنی چون اون دُرد با تکان خوردن شراب پخش میشود و شراب را کدر میکند همینطور در دراز مدت باعث بد طعم شدن شراب میشود
موفق باشی
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین mohsenr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مزه دار کردن شراب
« پاسخ #2 در: ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۶:۵۱ »
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز
امروز مقداری از شراب سیفون کردم و به سلامتی شما و همه دوستان خوردم موقع مصرف یکم عسل زدم داخلش و خوردم بسیار خوش طعم و عالی شده بود فقط طرز استفاده از ژلاتین رو دقیقا نمیدونم چطوریه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو