inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: روش شراب گیری از کنسانتره انگور قرمز  (دفعات بازدید: 57 بار)

آفلاین shayan1363

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
روش شراب گیری از کنسانتره انگور قرمز
« در: ۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۱:۲۰ »
برای درست کردن یک لیتر شراب به مقدار ۳۱۴/۴۸گرم کنسانتره انگور قرمز وزن کرده سپس به مقدار ۷۶۷میلی لیتر آب اضافه می کنیم پس از همزنی مناسب ‌ایجاد تخمیر به آن ۳گرم مخمر فعال شده(دراب ولرم هم میزنیم)اضافه میکنیم سپس کودفسفات۰/۲گرم وکوداوره اضافه می‌کنیم محلول رادریک بطری ریخته وبه مدت ۶روز دردهای ۳۰-۳۳درجه قرار میدهیم وهر۱۲ساعت درب بطری راجهت خارج شدن گاز باز می‌کنیم ومی بندیم 
 

آفلاین Fmrfmr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 43 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش شراب گیری از کنسانتره انگور قرمز
« پاسخ #1 در: ۶ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۰:۵۰ »
سلام کنسانتره از کجا تهیه میکنید؟