inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : مشکل در فرایند تخمیر توسط fire...
[امروز ساعت ۱۴:۳۸:۵۴]


پاسخ : ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا توسط davoud
[امروز ساعت ۱۴:۰۱:۳۲]


راز ساختن شراب ناب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۴۹:۰۹]


در مورد شراب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۲۴:۱۲]


پاسخ : بوی سرکه و ترشی شراب لطفا جواب بدین توسط Sadegh
[امروز ساعت ۱۳:۲۲:۳۷]


پاسخ : شراب تلخ! توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۲:۴۱:۵۵]

نویسنده تاپیک: سوالاتی درمورد سلامت عرق و عرقگیری  (دفعات بازدید: 183 بار)

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 100
  • تشکر شده: 101 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوالاتی درمورد سلامت عرق و عرقگیری
« در: ۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۰:۱۰ »
با درود خدمت اساتید بزرگوار
بنده چندین سال است که بخاطر علاقه شخصی و کسب تجربیات متفاوت اقدام به ساخت شرابهای مختلف میکنم و همینطور از شراب های مختلف عرقگیری میکنم
اما در این مدت گاهی هم سوالات یا مشکلاتی برایم پیش آمده که اکنون میخواهم چندمورد از آنها را بیان کنم تا اگر کسی جواب هرکدام از این سوالات را میداند با بنده و دیگر دوستان به اشتراک بگذارد
همچنین دیگر دوستان نیز اگر سوالی درمورد عرقگیری دارند میتوانند زیر همین تاپیک بیان کنند
.
اول اینکه اگر ناخواسته درب عرق باز بماند و مثلا 48 ساعت در معرض هوا باشد چه میشود؟ و در این صورت چه باید کرد؟
(البته پس از دو روز هنوزم الکل دارد و اصطلاحاً الکلش نپریده است ولی فکر میکنم الکلش کم شده)
.
دوم اینکه اگر قبل از پایان تخمیر و زمانی که شراب هنوز شیرین است از آن عرقگیری کنیم آیا ضرری دارد؟
(بنده بارها اینکار را انجام داده ام و درمورد کیفیت و الکل پایین و... اطلاع دارم فقط میخواستم بدانم آیا این کار ضرر یا عوارض جانبی دارد؟)
.
سوم اینکه اگر برای یک میهمانی یا مراسمی نیاز به مقدار زیادی عرق یعنی بیشتر از تولید خودم داشته باشم و مجبور شوم از بیرون تهیه کنم آیا راهی برای اطمینان از سلامت عرق وجود دارد؟
(مثلا برای احتمال وجود متانول میتوان آن را حرارت داد و سرتقطیر آن را دور ریخت ولی اگر قرص یا مواد دیگری در عرق باشد آیا امکان تشخیص و یا رفع آن وجود دارد؟)
.
چهارم اینکه آیا میتوان اتانول طبی را تقطیر کرد؟
اینکار چه ضرر و عوارضی دارد؟
(منظورم ضرر از نظر سلامتی)
و اینکه آیا تقطیر الکل طبی تلخی آن را از بین میبرد؟
.
پنجم اینکه آیا اضافه کردن شکر قهوه ای به شرابی که قرار است تقطیر شود اشکالی دارد یا فقط شکر سفید مشکل ساز است؟
چون بنده برای تجربه و امتحان طعم و مزه تقریبا از تمام میوه ها عرقگیری میکنم و بعضی از میوه ها نیاز به افزودن شیرینی دارند
.
پیشاپیش سپاسگزارم...
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین Alirezamirzaie284

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
    • مشاهدۀ نمایه
سوالاتی درمورد سلامت عرق و عرقگیری
« پاسخ #1 در: ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۰:۳۶ »
باسلام خدمت مدیروبلاگ ودیگر دوستان
ده کیلو کشمش بیدونه طبیعی را با 40 لیتر اب ولرم لوله کشی خونه برای تولید عرق انداختم مخمر نان هم مقداری اضافه کردم حدود15روز بعد تاج تخمیر از بین رفت وشراب کشمش تقریبا صاف شد دستگاه تقطیر من زودپز 10لیتری با خنک کن لوله المینیوم با4متر طول استفاده میکنم تقطیر انجام شد وحدود 7لیتر عرق 45درصد گرفتم. لازم به ذکراست بادو تاالکل سنج چک کردم. وقتی این عرق را با دوستان مختلف امتحان کردیم به هر اندازه که خورده میشه یه مقدار خیلی کم مستی دارد که بسیار عجیبه. انگار هرچه بیشتر خورده میشه اثرش کمتر میشه. درضمن این عرق را دواتیشه هم کردم که فرق زیادی نکرد. از دوستانی که تجربه این مورد را دارن تقاضای کمک دارم باتشکر
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 100
  • تشکر شده: 101 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوالاتی درمورد سلامت عرق و عرقگیری
« پاسخ #2 در: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۰:۴۸ »
با درود
دوستان کسی درمورد این سوالات تجربه یا اطلاع یا نظری ندارد؟
اگر کسی درمورد یکی از سوالات هم اطلاعاتی دارد لطفا به اشتراک بگذارد.
با تشکر
زشت باش، ولی خودت باش
 

آنلاین khosro

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 40 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوالاتی درمورد سلامت عرق و عرقگیری
« پاسخ #3 در: امروز ساعت ۱۱:۳۳:۱۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود خدمت اساتید بزرگوار
بنده چندین سال است که بخاطر علاقه شخصی و کسب تجربیات متفاوت اقدام به ساخت شرابهای مختلف میکنم و همینطور از شراب های مختلف عرقگیری میکنم
اما در این مدت گاهی هم سوالات یا مشکلاتی برایم پیش آمده که اکنون میخواهم چندمورد از آنها را بیان کنم تا اگر کسی جواب هرکدام از این سوالات را میداند با بنده و دیگر دوستان به اشتراک بگذارد
همچنین دیگر دوستان نیز اگر سوالی درمورد عرقگیری دارند میتوانند زیر همین تاپیک بیان کنند
.
اول اینکه اگر ناخواسته درب عرق باز بماند و مثلا 48 ساعت در معرض هوا باشد چه میشود؟ و در این صورت چه باید کرد؟
(البته پس از دو روز هنوزم الکل دارد و اصطلاحاً الکلش نپریده است ولی فکر میکنم الکلش کم شده)
.
دوم اینکه اگر قبل از پایان تخمیر و زمانی که شراب هنوز شیرین است از آن عرقگیری کنیم آیا ضرری دارد؟
(بنده بارها اینکار را انجام داده ام و درمورد کیفیت و الکل پایین و... اطلاع دارم فقط میخواستم بدانم آیا این کار ضرر یا عوارض جانبی دارد؟)
.
سوم اینکه اگر برای یک میهمانی یا مراسمی نیاز به مقدار زیادی عرق یعنی بیشتر از تولید خودم داشته باشم و مجبور شوم از بیرون تهیه کنم آیا راهی برای اطمینان از سلامت عرق وجود دارد؟
(مثلا برای احتمال وجود متانول میتوان آن را حرارت داد و سرتقطیر آن را دور ریخت ولی اگر قرص یا مواد دیگری در عرق باشد آیا امکان تشخیص و یا رفع آن وجود دارد؟)
.
چهارم اینکه آیا میتوان اتانول طبی را تقطیر کرد؟
اینکار چه ضرر و عوارضی دارد؟
(منظورم ضرر از نظر سلامتی)
و اینکه آیا تقطیر الکل طبی تلخی آن را از بین میبرد؟
.
پنجم اینکه آیا اضافه کردن شکر قهوه ای به شرابی که قرار است تقطیر شود اشکالی دارد یا فقط شکر سفید مشکل ساز است؟
چون بنده برای تجربه و امتحان طعم و مزه تقریبا از تمام میوه ها عرقگیری میکنم و بعضی از میوه ها نیاز به افزودن شیرینی دارند
.
پیشاپیش سپاسگزارم...
سلام
در مورد باز ماندن درب ما معمولا نگران سرایت الودگی یا اکسیده شدن هستیم . در مورد شما بنظرم بجز کاسته شدن میزان الکل مشکلی بوجود نمیاد .
شرابی که هنوز شیرین هست را می توانید تقطیر کنید و ضرری ندارد فقط بازده آن کم می شود .
سومی قابل تشخیص نیست . مهمان کمتر دعوت کن یا اصلا سرو نکن . الان می فهمم چه اشتباهی قبلا می کردم که هر جایی مشروب می خوردم .
چهارم . مدتی است که من الکل سفید 97 درصد تولید داخل را با وسواس زیاد تقطیر می کنم . یعنی سر تقطیر را به میزان بیش از حد توصیه و دم تقطیر را هم همینطور جدا می کنم . در اخرین بار در مسیر خروجی بخار علاوه بر سیم مسی از ترکیب جوز هندی - دارچین - هل - گل میخک (داخل جوراب زنانه و قبل از سرد کننده) استفاده کردم . جین محشری شد .
در تئوری با توجه به تفاوت دمای تقطیر باید ماده تلخ کننده بنزوات از الکل جدا بشه . ولی من همواره اتانولی داشتم که فاقد تلخ کننده بوده .
خروجی را هم می توانید با مواد مختلف مثل پوست پرتقال خشک شده - گل میخک (10 عدد به ازای هر لیتر بیشتر نشود- خاصیت بیهوشی دارد) - رازک - تی بگهای گیاهی - زنجبیل(خیلی کم -حداکثر 5 گرم به ازای هر لیتر)) یا .... آمیزه کنید و هر بار تجربه جدیدی داشته باشید . نگذارید خیلی بممونه مرتب بهش سر بزنید و بعد از 10 روز صاف کنید .
همه را با هم نریزید ! مزه ها باید با هم هماهنگ باشه . به و دارچین را تست کن بعد دعا کن !
خروجی خامش برای موهیتو عالیه .
ایراد بزرگ این مشروب اینه که خیلی سریع آدم را پاتیل میکنه ولی بعد از دو تا سه ساعت تازه خواب از سرت می پره و بیدار میمونی .
رفیق جان لطف کن تو تاپیک سرکه سیب بگو آیا می تونیم سرکه انگور را برای تبدیل به سرکه سیب در شراب سیب بریزیم با نه ؟!
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 100
  • تشکر شده: 101 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوالاتی درمورد سلامت عرق و عرقگیری
« پاسخ #4 در: امروز ساعت ۱۱:۵۶:۳۷ »
با سپاس فراوان جناب خسرو خان
از جواب های شما بسیار استفاده کردم.
در تالار سرکه هم بجز سرکه سیب تاپیک های دیگری درمورد سرکه انگور، برنج، موز گذاشته ام.
برای تهیه هرنوع سرکه بهتر است از همان سرکه اضافه کرد اما واجب نیست و میتوان از سرکه انگور برای تولید سرکه سیب استفاده کرد.
مجدداً سپاسگزارم
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 

آنلاین Meraj

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
سوال
« پاسخ #5 در: امروز ساعت ۱۲:۲۹:۰۶ »
سلام بنده هم راجب شراب سوالاتي دارم كه بلد نيستم چجوري بنويسم كمي راهنمايي كنيد كجا مشكلمو بنويسم و جواب دريافت كنم