inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: راهنمایی در مورد حداکثر زمان مرحله ثانویه  (دفعات بازدید: 148 بار)

آفلاین mparsa

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 17
  • کنارم گذاشتی که تلخم کنی**شرابی شدم ناب حسرت بکش
    • مشاهدۀ نمایه
سلام دوستان ، امیدوارم حال همگی خوب باشه  :)

امروز 29 روز از مرحله ثانویه گذشته تا 10 روز اول خروج گاز از قفل هوا داشتم اما هنوز روی شراب که نگاه میکنم انگار داره جوش میخوره و روی سطح شراب حباب های بسیار ریزی جوش میزنه 
آیا هنوز باید منتظر باشم یا اینکه به مرحله تسویه برم ؟ (عکس و فیلم پیوست کردم )

به این پست 4 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
DSC_1193.JPG
DSC_1194.JPG
DSC_1195.JPG
video_2017-11-25_16-15-58.mp4
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
راهنمایی در مورد حداکثر زمان مرحله ثانویه
« پاسخ #1 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۶:۵۴ »
با درود
چرا عجله؟ یک ماه دیگر صبر کن و بگذار شراب به حال خودش در آرامش باشد
موفق باشی دوست عزیز
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: mparsa

آفلاین imanysfnjd

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
    • مشاهدۀ نمایه
راهنمایی در مورد حداکثر زمان مرحله ثانویه
« پاسخ #2 در: ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۸:۰۶ »
با سلام
من به صورت سنتی شراب گذاشتم و اولین بارمه. دو هفته که از مرحله اول گذشت و انگور ها رو له کردم. دیدم تاج دیگه نداره و به گفته دوستان زمان عبور از صافی بودش. بعد از عبور از صافی به علت نبود امکانات مستقیم داخل بطری کردمش و تقریبا پر کردم کل بطری رو( از بطریهای دلستر به توصیه دوستان استفاده کردم) .  من مثل اساتید مرحله ثانویه نرفتم و از قفل هوا هم خبری نیست. از این به بعد باید چه کاری انجام بدم؟ در بطریها رو هم کاملا سفت کردم. بوی الکل تا این مرحله میداد و مزه هم کردم مزش خوب بود- فقط دوست داشتم یکم شیرین تر باشه- راهکار چیه؟ آیا باید هرچند وقت هواگیری کنم؟ بازم باید جای تاریک بمونه؟ دما باید چطوری باشه؟ ممنون میشم کمک کنین
 

آفلاین behzadan

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 32
  • تشکر شده: 16 بار
    • مشاهدۀ نمایه
راهنمایی در مورد حداکثر زمان مرحله ثانویه
« پاسخ #3 در: ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸:۳۴ »
درود دوست عزیز در ابتدا پیشنهادمیکنم تاپیکهای انجمن رو مطالعه بفرمایید.تاپیکی دراین خصوص دقیقا موجود هست.ولازم میدونم جزوه استاد هم لازم اجراست واینکه شما از روش سنتی استفاده کردید که برای هیچکس روشن نیست مراحل رو به چه نحو انجام دادید و بقیه داستان.شیشه کردن در این مرحله بسیار کار اشتباهیه.احتمالا در این فصل با وجود سرمای هوا با عدم فعالیت مخمرهای موجود درمحصولتون هیچ گاز وفشاریو به شیشهاتون وارد نشه وما نمیدونیم ایا هنوز قندی درمایعتون وجود داردیانه که اصولا باید وجود داشته باشه.با گرم شدن مکان نگهداریتون گاز فراوانی درمحصولتون ایجادمیشه و پیامدای خودشو داره.گاز دارشدن  ترکیدن وترش شدن وغیره.. موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: mparsa, imanysfnjd

 

anything