inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : دمای دماسنج توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۱:۰۴:۴۷]


پاسخ : شراب کشمش جهت تقطیر توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۰:۴۹:۲۷]


پاسخ : رفع بوی بد شلنگ پس از تقطیر توسط hamid.mh64
[امروز ساعت ۰۰:۴۵:۳۰]


پاسخ : طرز تهیه ۲۰ لیتر اب و۵ کیلو شکر برای تقطیر توسط mohammad1981
[دیروز ساعت ۲۳:۵۸:۳۸]


مشكل در فرايند تخمير دوم توسط Meraj
[دیروز ساعت ۲۲:۱۴:۰۳]


پاسخ : بطری شیشه ای یا بطری پلاستیکی توسط sardar63
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۲۱]

نویسنده تاپیک: بعد از یک هفته هنوز آبسنجی بالاست  (دفعات بازدید: 62 بار)

آفلاین mohsen007

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بعد از یک هفته هنوز آبسنجی بالاست
« در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵:۵۹ »
درود بر دوستان و اساتید عزیز
برای بار دوم با پودر عصاره به مالت اقدام به پختی با شرایط زیر کردم:
مقدار ۴۶ لیتر آب و ۷ کیلو پودر عصاره به مالت و ۶۶ گرم رازک پلت در دو مرحله یک ساعت پخت و با لوله مسی در عرض ۲۰ دقیقه به ۳۰ درجه رساندم
آبسنجی حریره قبل از مخمرزنی ۱۰۶۴ بود و ۲۰ دقیقه هوادهی با پمپ هوا انجام دادم و تمام مراحل فعال سازی مخمر که دو بسته ۱۱ و نیم گرمی us_05 بود انجام دادم و اصافه کردم.
قفل هوا بعد از ۲۰ ساعت شروع به حباب زدن کرد ولی بعد از ۲۴ ساعت از کار افتاد (گرچه احتمال میدم خیلی کامل آب بندی نشده) الان بعد از یک هفته که از شیر تخلیه دبه مقداری در مزور ریخته و آبسنجی کردم ۱۰۴۳ نشون میده!
به نظر دوستان و اساتید باید به مرحله تخمیر ثانویه برم یا فعلا بذارم بمونه؟!
در ضمن دمای محیط در این مدت بین ۱۶ تا ۲۰ درجه متغییر بوده.
با سپاس از دوستان عزیز
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1012
  • تشکر شده: 1857 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بعد از یک هفته هنوز آبسنجی بالاست
« پاسخ #1 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳:۳۵ »
با درود
اقا ایکاش حداقل این همه درست نمیکردید  و این همه مصالح خوب و نایاب مثل مخمر US_05  و رازک پالت رو حروم  نمیکردید !! این همه ما در اینجا از عصاره به مالت و تخمیر پذیری پایین اون بحث کردیم . البته عصاره به مالت بدرد استارتر میخوره ولی واقعا اشتباهه که الان با وجود عصاره ای خوب و در حد اندازه های استاندارد ادم بیاد از این عصاره به مالت استفاده کنه
در بهترین شرایط ابسنجی شما به 1.025 الی 1.030 خواهد رسید انهم با تمهیداتی نظیر قرص بینو که امریکایی هست و انزیم امیلاز داره و یا قرص پانکراتین و یا جدیدا  دوستان از قرصی به اسم دایجستیو صحبت کردن  که اونم ظاهرا ترکیبات امیلازی داره و اینا باعث پایین امدن انزیم میشه ولی نه اونقدر که فکر کنید ابسنجی شما بزیر 1.020 برسنه !! نه , نهایتا تا همون 1.025 بعید میدونم پایین تر بیایید ! حیف و صد افسوس برای این مواد نایابی که فدای این عصاره کردید ..
موفق باشید 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: mohsen007

آفلاین mohsen007

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بعد از یک هفته هنوز آبسنجی بالاست
« پاسخ #2 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۲:۳۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
اقا ایکاش حداقل این همه درست نمیکردید  و این همه مصالح خوب و نایاب مثل مخمر US_05  و رازک پالت رو حروم  نمیکردید !! این همه ما در اینجا از عصاره به مالت و تخمیر پذیری پایین اون بحث کردیم . البته عصاره به مالت بدرد استارتر میخوره ولی واقعا اشتباهه که الان با وجود عصاره ای خوب و در حد اندازه های استاندارد ادم بیاد از این عصاره به مالت استفاده کنه
در بهترین شرایط ابسنجی شما به 1.025 الی 1.030 خواهد رسید انهم با تمهیداتی نظیر قرص بینو که امریکایی هست و انزیم امیلاز داره و یا قرص پانکراتین و یا جدیدا  دوستان از قرصی به اسم دایجستیو صحبت کردن  که اونم ظاهرا ترکیبات امیلازی داره و اینا باعث پایین امدن انزیم میشه ولی نه اونقدر که فکر کنید ابسنجی شما بزیر 1.020 برسنه !! نه , نهایتا تا همون 1.025 بعید میدونم پایین تر بیایید ! حیف و صد افسوس برای این مواد نایابی که فدای این عصاره کردید ..
موفق باشید

درود استاد داتام عزیز
درست میفرمایید ولی متاسفانه من خیلی دیر متوجه شدم که تو این انجمن عصاره مالت خوب معرفی شده و در دسترسه و چون ۱۰ کیلو پودر عصاره به مالت سفارش داده بودم مجبور شدم ازش استفاده کنم ولی برام عجیبه که سری قبل بعد از یک هفته آبسنجی ۱۰۲۵ شده بود و این سری ۱۰۴۳ شده!!!
انشااله سری بعد با همون عصاره که معرفی کردید انجام میدم و مطمئنم عالی میشه
داتام عزیز با همون روشی که استاد هدل در مورد برداشت دوغ آب مخمری از مخزن تخمیر ثانویه توضیح دادند میتونم استفاده کنم و دیگه مخمر جدید استفاده نکنم؟
موضوعی هم که در پیام خصوصی از شما پرسیده بودم و فکر میکنم ارسال نشده این بود که دیگ پخت من ۵۰ لیتریه و دبه تخمیر اولیه هم ۶۰ لیتریه و دو دبه آبسردکن ۲۰ لیتری و یک شیشه ۷ لیتری برای تخمیر ثانویه دارم، اگه امکان داره ی توضیح مختصر بفرمایید با توجه به این شرایط و امکانات چقدر آب و چقدر عصاره و چقدر مخمر یا دوغ آب مخمری استفاده کنم؟
باز هم ممنون از راهنمایی های خوب و پاسخ دادن سریع شما دوست عزیز