inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب  (دفعات بازدید: 384 بار)

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« در: ۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۶:۵۶ »
با درود خدمت اساتید بزرگوار
بنده پارسال مقداری از شرابم را توی بطری های چهار لیتری شیشه ای دهن باریک ریختم و درب آلمینیومی آنها را بستم و سپس درب بطری ها رو از بیرون با موم پوشاندم و در جایی تاریک و خنک گوشه زیرزمین گذاشتم
امروز بعد از 14 ماه هوس کردم یکی از بطری ها را تست کنم
شرابی بسیار خوشرنگ و با الکلی خوب است فقط ته مزه خیلی بدی دارد یعنی طعم و بوی خوبی دارد اما به محض خوردن دهان طعم خیلی بدی میگیرد چیزی مثل طعم ماندگی
بخاطر همین یکی دیگه از بطری ها را هم امتحان کردم که دقیقا مثل همین بود
حالا میخواستم از اساتید بپرسم دلیل این طعم بد چیست؟
و اینکه بجز عرقگیری راه دیگری برای حل این مشکل وجود دارد مثل مثلا آمیزه کردن یا هرکار دیگری؟
چون واقعا حیف است بخواهم از آن عرقگیری کنم

درضمن بنده همیشه به روش سنتی شراب درست میکنم و از هیچگونه موادی مثل شیرین کننده، مخمر، سولفیت زنی، و... استفاده نمیکنم اما تمام اصول شرابسازی و بهداشتی را به سبک سنتی رعایت میکنم
همینطور شرابم در زمان بطری کردن که دوماهه بود طعمی عالی داشت...
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین majid1357

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 109
  • تشکر شده: 97 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #1 در: ۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۸:۲۳ »
با سلام و احترام
ساخت شراب به صورت سنتی و اینکه در روش سنتی میزان الکل پایین است و نگهدارنده هم استفاده نمیکنیم در روش سنتی به همین علت نگهداری شراب خیلی کار دشواری است
دوست گرامی پیشنهاد میکنم حداقل یک بار روش صنعتی خانگی را امتحان بفرمایید طعم و رنگ و غیره رو مقایسه کنید اون موقع دیگه هیچ وقت سنتی اقدام نخواهید کرد
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #2 در: ۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۳:۳۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام و احترام
ساخت شراب به صورت سنتی و اینکه در روش سنتی میزان الکل پایین است و نگهدارنده هم استفاده نمیکنیم در روش سنتی به همین علت نگهداری شراب خیلی کار دشواری است
دوست گرامی پیشنهاد میکنم حداقل یک بار روش صنعتی خانگی را امتحان بفرمایید طعم و رنگ و غیره رو مقایسه کنید اون موقع دیگه هیچ وقت سنتی اقدام نخواهید کرد
بله حق با شماست اما بنده سالهاست که به روش سنتی شراب درست میکنم و ترجیح میدهم در ساخت شراب از هیچ ماده اضافه استفاده نکنم
به هرحال این یک سلیقه شخصی است
الان بنده با رنگ و میزان الکل و نگهداری شرابم مشکلی ندارم درواقع مشکل بنده تغییر طعم شراب و اینکه آیا اکنون راه حلی برای بهتر شدن طعم شرابم هست یا خیر؟
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: رِند

آنلاین Bakhtiar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 52 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #3 در: ۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۱:۲۹ »
درود بر استاد هدل و تمامی دوستان
جناب واتوواتو درود بر شما ، شما به اختیار خودتون که هر طوری مایل باشین شراب درست کنید ولی اگر ما همه یکجا جمع شدیم بخاطر این هست که بتونیم به هم کمک کنیم و ایراداتمون رو اصلاح کنیم و بهتر از پیش شراب و ابجو مون رو درست کنیم ، من خودم سولفیت نمیزدم و از شرابم هم خوشم میومد ولی تصمیم گرفتم از سال بعد اگر عمری باقی موند قبل از هر کاری و مخمر زدن اول سولفیت زنی کنم و بعد مخمر و باقی قضایا ، من نمیدونم چرا از شرابی که امروزه با علم ساخته میشه به چشم مصنوعی نگاه میشه  مثل اینه که چون پدران ما با اسب سفر میکردند پس ما هم ماشین سوار نمیشیم ،  نقش مخمر رو در شراب و ابجو سازی امروز رو دست کم نگیرید چون مخمر شراب یا ابجو همون نوع طبیعی همون درد شراب هست که با اصلاح و جدا کردن مواد زاید وپرورش این موجودات  کمک علم شراب و ابجو سازی اومدن ، بهتون قول میدم یکبار اگر با علم روز شراب بندازید دیگه روش سنتی رو کنار میزارید .
در مورد مشکل طعم بنظرم یکی از ظرفاتون رو بهش میوه به خرد شده اضافه کنید و یک ماه بذارید بمونه بنظرم جواب بده ، چون من همیشه در تخمیر پایانی که میذارم سه ماهی بمونه به خرد شده اضافه میکنم و عطر و طعمش بینظیر میشه .
موفق و پیروز باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: becks, واتوواتو

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #4 در: ۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۴:۱۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود بر استاد هدل و تمامی دوستان
جناب واتوواتو درود بر شما ، شما به اختیار خودتون که هر طوری مایل باشین شراب درست کنید ولی اگر ما همه یکجا جمع شدیم بخاطر این هست که بتونیم به هم کمک کنیم و ایراداتمون رو اصلاح کنیم و بهتر از پیش شراب و ابجو مون رو درست کنیم ، من خودم سولفیت نمیزدم و از شرابم هم خوشم میومد ولی تصمیم گرفتم از سال بعد اگر عمری باقی موند قبل از هر کاری و مخمر زدن اول سولفیت زنی کنم و بعد مخمر و باقی قضایا ، من نمیدونم چرا از شرابی که امروزه با علم ساخته میشه به چشم مصنوعی نگاه میشه  مثل اینه که چون پدران ما با اسب سفر میکردند پس ما هم ماشین سوار نمیشیم ،  نقش مخمر رو در شراب و ابجو سازی امروز رو دست کم نگیرید چون مخمر شراب یا ابجو همون نوع طبیعی همون درد شراب هست که با اصلاح و جدا کردن مواد زاید وپرورش این موجودات  کمک علم شراب و ابجو سازی اومدن ، بهتون قول میدم یکبار اگر با علم روز شراب بندازید دیگه روش سنتی رو کنار میزارید .
در مورد مشکل طعم بنظرم یکی از ظرفاتون رو بهش میوه به خرد شده اضافه کنید و یک ماه بذارید بمونه بنظرم جواب بده ، چون من همیشه در تخمیر پایانی که میذارم سه ماهی بمونه به خرد شده اضافه میکنم و عطر و طعمش بینظیر میشه .
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز بنده در پاسخ قبلی اول نوشتم بله حق با شماست اکنون باز هم تایید میکنم کاملا حق با شماست و اصلا اصراری به بهتر بودن شیوه سنتی ندارم چون خودم هم اعتقاد دارم روش علمی کامل تر و دقیق تر است
فقط بنده در پاسخ قبلی گفتم اصلا سوال و مشکل من این نیست بنده در این تاپیک سوال کردم که اکنون آیا راهی برای بهتر شدن طعم این شرابم هست یا خیر؟ و اینکه آیا کسی دلیل بوجود آمدن این طعم را میداند؟
بابت راهنماییتون ممنونم فردا حتما به رو امتحان میکنم...
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Bakhtiar, رِند

آفلاین Hamid_reza

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 127
  • تشکر شده: 142 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #5 در: ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۲:۴۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود بر استاد هدل و تمامی دوستان
جناب واتوواتو درود بر شما ، شما به اختیار خودتون که هر طوری مایل باشین شراب درست کنید ولی اگر ما همه یکجا جمع شدیم بخاطر این هست که بتونیم به هم کمک کنیم و ایراداتمون رو اصلاح کنیم و بهتر از پیش شراب و ابجو مون رو درست کنیم ، من خودم سولفیت نمیزدم و از شرابم هم خوشم میومد ولی تصمیم گرفتم از سال بعد اگر عمری باقی موند قبل از هر کاری و مخمر زدن اول سولفیت زنی کنم و بعد مخمر و باقی قضایا ، من نمیدونم چرا از شرابی که امروزه با علم ساخته میشه به چشم مصنوعی نگاه میشه  مثل اینه که چون پدران ما با اسب سفر میکردند پس ما هم ماشین سوار نمیشیم ،  نقش مخمر رو در شراب و ابجو سازی امروز رو دست کم نگیرید چون مخمر شراب یا ابجو همون نوع طبیعی همون درد شراب هست که با اصلاح و جدا کردن مواد زاید وپرورش این موجودات  کمک علم شراب و ابجو سازی اومدن ، بهتون قول میدم یکبار اگر با علم روز شراب بندازید دیگه روش سنتی رو کنار میزارید .
در مورد مشکل طعم بنظرم یکی از ظرفاتون رو بهش میوه به خرد شده اضافه کنید و یک ماه بذارید بمونه بنظرم جواب بده ، چون من همیشه در تخمیر پایانی که میذارم سه ماهی بمونه به خرد شده اضافه میکنم و عطر و طعمش بینظیر میشه .
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز بنده در پاسخ قبلی اول نوشتم بله حق با شماست اکنون باز هم تایید میکنم کاملا حق با شماست و اصلا اصراری به بهتر بودن شیوه سنتی ندارم چون خودم هم اعتقاد دارم روش علمی کامل تر و دقیق تر است
فقط بنده در پاسخ قبلی گفتم اصلا سوال و مشکل من این نیست بنده در این تاپیک سوال کردم که اکنون آیا راهی برای بهتر شدن طعم این شرابم هست یا خیر؟ و اینکه آیا کسی دلیل بوجود آمدن این طعم را میداند؟
بابت راهنماییتون ممنونم فردا حتما به رو امتحان میکنم فقط میوه به چه مدت باید داخل شراب باشد؟

درود بر شما
ضد عفونی نکردن عامل تخریب شراب و ایجاد طعم و بوی نامطبوع میباشد..
همه میدانیم که  میزان الکل مناسب برای سالم باقی ماندن شراب حداقل 10% است . چه با روش علمی چه سنتی ( که در آن برخی از دوستان اضافه کردن شکر را گناه میدانند) اگر میزان الکل تولیدی زیر 10 درصد باشد . احتمال فساد شراب هست . و این شراب باید زود مصرف شود یا به عنوان ساخت برندی و عرق از آن استفاده شود.
در روش سنتی  اگر شکر اضافه نشود بسته به آبسنجی انگور . که معمولا بین 1.06 تا 1.07 میباشد . احتمال زیادی وجود دارد که الکل زیر 10 درصد تولید شود. و با توجه به وجود باکتریهای دیگر روی انگور  احتمال فساد  و یا ایجاد عطر و طعم نا مطبوع بالا میرود.  ممکن است برای شراب شما هم این اتفاق افتاده باشد.
در مورد راهکار برای رفع این بو . متاسفانه بنده  نظری ندارم .
(اگر شراب من بود با مقداری کمی اینگونه امتخان میکردم   که ابتدا سولفیت زنی میکردم تا ضد عقونی شود  و سپس با میخک آمیزه میکردم. فقط به جهت امتحان،  از صحت این کار مطمعن نیستم . چون اگر شراب فاسد باشد  بهتر است مصرف نشود. )
در مورد راهکار جناب بختیار . که با خرده میوه آمیزه میکنند هم  برای من ایجاد سوال میکند  اینکه آیا و جودخرد میوه  باعث  قساد نمیشود در شراب؟   
یک جام شراب صد دل و دین ارزد / یک جرعه می مملکت چین ارزد.
جز باده لعل نیست در روی زمین  / تلخی که هزار جان شیرین ارزد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو

آنلاین Bakhtiar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 52 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #6 در: ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۳:۵۷ »
درود مجدد
 واتوواتو عزیز  به رسیده بخرید و برای ده لیتر یک به درشت کفایت میکنه و تکه تکه کنید ، ایشالا که مشکل طعمشم حل بشه
اگر با حرفام باعث دلخوریتون شدم معذرت میخام ، منظورم راهنمایی بود تا دیگه به اینجور مشکلات بر نخورید چون به جز هزینه ای که میشه زحمات زیادی کشیده میشه تا یک شرات بعمل بیاد و میدونم وقتی نتیجه راضی کننده نباشه خستگی به تن ادم میمونه
موفق باشید دوست گرامی
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو

آنلاین Bakhtiar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 52 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #7 در: ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۴:۰۲ »
درود بر شما جناب Hamid_reza میوه (به) میوه معطر و سفت و سختی هست و ابکی نیست تا زود بگنده ، من خودم تو تمامی شرابهام حتی شراب سیب هم ازش استفاده میکنم و تا حالا یکبارم دچار فساد نشده من میوه ( به ) رو در مورد عطر و طعم خیلی قبول دارم و با تجربه چند ساله که دارم احساس میکنم از درصد تلخی شراب هم میکاهد
این که من اینو پیشنهاد دادم نظر شخصی و تجربه خودم هست و بازم به تمام نظرات اساتید احترام میذارم و مشتاق یادگیری هستم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Hamid_reza

آفلاین becks

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 99
  • تشکر شده: 45 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #8 در: ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۵:۵۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود بر استاد هدل و تمامی دوستان
جناب واتوواتو درود بر شما ، شما به اختیار خودتون که هر طوری مایل باشین شراب درست کنید ولی اگر ما همه یکجا جمع شدیم بخاطر این هست که بتونیم به هم کمک کنیم و ایراداتمون رو اصلاح کنیم و بهتر از پیش شراب و ابجو مون رو درست کنیم ، من خودم سولفیت نمیزدم و از شرابم هم خوشم میومد ولی تصمیم گرفتم از سال بعد اگر عمری باقی موند قبل از هر کاری و مخمر زدن اول سولفیت زنی کنم و بعد مخمر و باقی قضایا ، من نمیدونم چرا از شرابی که امروزه با علم ساخته میشه به چشم مصنوعی نگاه میشه  مثل اینه که چون پدران ما با اسب سفر میکردند پس ما هم ماشین سوار نمیشیم ،  نقش مخمر رو در شراب و ابجو سازی امروز رو دست کم نگیرید چون مخمر شراب یا ابجو همون نوع طبیعی همون درد شراب هست که با اصلاح و جدا کردن مواد زاید وپرورش این موجودات  کمک علم شراب و ابجو سازی اومدن ، بهتون قول میدم یکبار اگر با علم روز شراب بندازید دیگه روش سنتی رو کنار میزارید .
در مورد مشکل طعم بنظرم یکی از ظرفاتون رو بهش میوه به خرد شده اضافه کنید و یک ماه بذارید بمونه بنظرم جواب بده ، چون من همیشه در تخمیر پایانی که میذارم سه ماهی بمونه به خرد شده اضافه میکنم و عطر و طعمش بینظیر میشه .
موفق و پیروز باشید
با درود به شما جناب Bakhtiar و کسب اجازه از جناب واتوواتو
قربان در مورد روشتون کنجکاو شدم و میخوام یک بچ شراب امسال رو با به آمیزه کنم.
 پس از صاف کردن بلافاصله به آن به را اضافه میکنید؟
به خوبی ته نشین میشه در هنگام بطری کردن؟
_____________
جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
قربان در مورد آمیزه کردن با میخک .
شما خودتان شراب انگور را آمیزه کردید با میخک؟
اگر جواب بله هست :لطفا بفرمایید طعم چگونه بود؟
چه مقدار به چند لیتر شراب و چه مدت؟
با سپاس از دوستان
پیش آر پیاله را که شب میگذرد.
 

آنلاین Bakhtiar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 52 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #9 در: ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۳:۰۳ »
درود مجدد
becks عزیز ، من واسه تخمیر ثانویه ازش استفاده میکردم  ، اول که میریزم روی شراب میمونه و بعد ته نشین میشه اینو بعداز تخمیر ثانویه که میخواستم شیشه کنم میفهمیدم .
اما الان دوساله که بعداز تخمیر ثانویه دیگه شیشه نمیکنم و برای بار سوم جاشو عوض میکنم و ایندفعه سه ماه میذارم میمونه و در اون زمان بهش اضافه میکنم ، من برای ده الیتر یدونه و برای بیست لیتر و بیست لیتر به بالا دوتا میزنم و بیشتراز دوتا هم نزنید
تو تخمیر سوم ظرفتون رو طوری بردارید که جایی واسه اکسیژن بالای ظرفتون نمونه
موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: becks

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #10 در: ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۵:۴۷ »

با درود
جناب حمیدرضا ممنون از راهنمایی شما
درمورد ضدعفونی کردن بنده بطری ها را با حرارت ضدعفونی کردم و فکر نمیکنم بخاطر این موضوع باشد فکر میکنم همانطور که گفتید طعم بد بخاطر الکل پایین در روش سنتی باشد
امروز مقداری از شراب را خوردم به نظر سالم بود و الکل هم داشت فقط طعم بد ماندگی میداد
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: رِند

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #11 در: ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۲:۰۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود مجدد
 واتوواتو عزیز  به رسیده بخرید و برای ده لیتر یک به درشت کفایت میکنه و تکه تکه کنید ، ایشالا که مشکل طعمشم حل بشه
اگر با حرفام باعث دلخوریتون شدم معذرت میخام ، منظورم راهنمایی بود تا دیگه به اینجور مشکلات بر نخورید چون به جز هزینه ای که میشه زحمات زیادی کشیده میشه تا یک شرات بعمل بیاد و میدونم وقتی نتیجه راضی کننده نباشه خستگی به تن ادم میمونه
موفق باشید دوست گرامی
با درود
یک دنیا سپاس از راهنمایی تون
حتما استفاده از میوه به رو امتحان میکنم اگر هم الان بعد از 14 ماه فایده نداشته باشد اما ارزش تجربه کردنش را دارد
علت ناراحتی بنده بخاطر طعم بد شرابم بود چون برای اولین بار تصمیم به نگهداری طولانی مدت شراب گرفته بودم و مقدار زیادی از بهترین تولیدم رو برای نگهداری استفاده کردم که موفق نبودم و اون موقع کمی ناراحت بودم و بنده باید عذرخواهی کنم وگرنه پاسخ شما لطف و راهنمایی بود
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: رِند

آفلاین شانى

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #12 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۰:۴۶ »
با سلام خدمت دوستان
من هم این مشکل رو دارم
البته موارد تمیزی رو کامل رعایت کردم
اما شرابم بوی بد می ده
کاملا تلخ
خوش رنگ
الکل کم
اما بویی شبیه به تعفن یا نمی دونم چطوری بگم شاید شبیه بوی جوراب نشسته باشه ببخشید البته
لطفا کمک کنید
شرابم به جهنم
آبروم در خطره
 

آنلاین Bakhtiar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 52 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #13 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۷:۱۶ »
درود مجدد
جناب شانی میشه در مورد صاف کردنتون بگین با چی و چطوری شرابتون رو صاف کردین ، چون این بویی که میگین حتما مال یکی وسایل الودتون بوده من شکم به وسیله صاف کردن شرابتون میره
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: شانى

آفلاین sh428

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #14 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۲:۰۲ »
با سلام خدمت همه دوستان...همه تون خوب میدونین که شراب و الکل بینهایت حساس هست و در فرایند ساخت کوچکترین اشتباه باعث خراب شدن تموم زحمات آدم میشه...من خودم امسال سری اول انگور شانی گرفتم و دقیقا بیست لیتر شراب گرفتم ازش که همه چیزش عالی بود ولی....تخمیر ثانوی رو تو گالن پلاستیکی طی کردم و بعد از چهل روز ظرف رو عوض کردم تا اینجاش همه چی خوب بود گالن جدید که تازه خریده بودم رو یه اشتباه کوچک کردم که تموم شرابم خراب شد اونم این بود که قبل از بستن درب رو رزوه درب چند دور چسب نواری کتاب البته از نوع پهن زدم که یه کم هم بعضی جاهاش به دهانه گالن هم رسیده بود...بلاخره درب رو بستم و آبندی و بعد مدتی اومدم بطر کنم و هنگام سیفون کردن متوجه بویی شبیه به نفت شدم بعد کلی فکر کردن به نتیجه رسیدم بو از اون چسب نواری بود چون تنها اشتباه من همین بود...با دیدن این صحنه دیگه بطر نکردم فقط یه گالن جدید برداشتم سیفون کردم توش و آبندی و خاک کردم تا یه سالی بمونه اگه خوب شد که چه خوب اگه نه میریزیم دور ....البته نمیدونم میشه تقطیرش کرد یا نه....البته کاش به رو هم امتحان میکردم....
ببخشید طولانی شد و ببخشید که مشکلم رو زیر تایپک شما دوست عزیز نوشتم ...