inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: حباب زدن تخمیرثانوی بعداز20روز  (دفعات بازدید: 193 بار)

آفلاین سراب

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 73
  • تشکر شده: 49 بار
    • مشاهدۀ نمایه
حباب زدن تخمیرثانوی بعداز20روز
« در: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۷:۵۶ »
خدمت دوستان عزیز سلام

70کیلو انگور رو له کردم، آبسنجی1.100بود که 2کیلو شکر اضافه کردم با سولفیت،و مخمروتغذیه بعداز48ساعت،بعداز10روز اونو صاف کردم،زمان صاف کردن 1.005بود بدلیل اینکه مسافرت کاری داشتم باید اونو صاف میکردم وگرنه باید 15روز بعد صاف میکردم که مناسب نبود،زمان تخمیر ثانوی مجدد سولفیت نزدم چون زمان اولیه یکم بیشتر زده بودم،و درحال حاضر20روز هست که درتخمیر ثانوی هست و هنوز داره از قفل هوا حباب میزنه،ولی روز به روز داره کمتر میشه زمان حباب زدن،خواستم از دوستان کمک بگیرم سوالم اینه که جای نگرانی داره یا نه چون میگن زمان حباب زدن تخمیر ثانوی زیر20روزه یکم نگران شدم ،و ضمنا دما هم بین 20تا22ثابت هست چون کولر گازی روشنه.

تشکر
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
حباب زدن تخمیرثانوی بعداز20روز
« پاسخ #1 در: ۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۴:۴۲ »
با درود بر اساتید بزرگوار
دوست عزیز جای نگرانی نیست
بخاطر اون مقدار کم قندی که در شروع تخمیر ثانویه در شراب موجود بوده تخمیر به آرامی درحال انجام هست فقط به نظر من کمی دما بالاست بهتره دما رو به زیر 20 بیاری
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین سراب

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 73
  • تشکر شده: 49 بار
    • مشاهدۀ نمایه
حباب زدن تخمیرثانوی بعداز20روز
« پاسخ #2 در: ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۵:۱۵ »
سلام و درود به تمامی اساتید محترم

درصورت امکان راهنمایی بفرمائید،

دوستان شرابم تو تخمیر ثانوی هست از تاریخ 96/08/09 تا حدودا یه هفته پیش دما بین 20الی22بوده که الان بین16الی18 هست ولی هنوز حباب داره تو 3قرابه ،20،11 و13لیتری که اون 20لیتری بیشتراز اون دو تا حباب داره،اگه بخوام شراب رو جابجا کنم تو یه قرابه دیگه تا مخمرها و رسوبات از ته جدا بشه وسولفیت بزنم کمک میکنه تا این حباب زدن تموم بشه،چون میترسم ترش بشه،

اطلاعات کامل تر از آبسنجی و غیره هم تو پست اول هست.

دوستان پیشاپیش از کمکتون ممنون

تشکر
 

آفلاین Hamid_reza

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 127
  • تشکر شده: 142 بار
    • مشاهدۀ نمایه
حباب زدن تخمیرثانوی بعداز20روز
« پاسخ #3 در: ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۹:۲۶ »
درود برشما
در پست اول اشاره کردید هنگام صاف کردن ابسنجی ۱.۰۰۵ بوده از این بابت مطمعنید؟
منظورتان ۱.۰۵ نبود؟
اگر ۱.۰۵ باشد که هنوز نصف قند تخمیر نشده داشته و شما صاف کردید . و طبیعی است که مدت زمان طولانی  در تخمیر ثانویه بماند.
اما دلیل نگرانی شما را نمیدانم .
به راحتی میتوانید از شرابتان نمونه بگیرید آبسنجی کنید . و میزان قند باقی مانده را مشخص کنید
یک جام شراب صد دل و دین ارزد / یک جرعه می مملکت چین ارزد.
جز باده لعل نیست در روی زمین  / تلخی که هزار جان شیرین ارزد
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
حباب زدن تخمیرثانوی بعداز20روز
« پاسخ #4 در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۱:۰۴ »
با دود
بنده هم با جناب حمیدرضا موافقم احتمالا آبسنجی شما 1,05 بوده که همچنان حباب زنی ادامه دارد ولی به هرحال جای نگرانی نیست و اگر در معرض هوا نباشد ترش نمیشود
زشت باش، ولی خودت باش
 

 

anything