inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق کشمش توسط Zed12
[امروز ساعت ۲۲:۰۱:۴۴]


پاسخ : دماسنج توسط استاد
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۱۲]


پاسخ : دماسنج توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۰۷:۲۸]


پاسخ : دماسنج توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۰۵:۳۰]


پاسخ : کمک برای ساخت دستگاه تقطیر ۲ توسط استاد
[امروز ساعت ۲۰:۲۵:۲۳]


پاسخ : کمک برای ساخت دستگاه تقطیر ۲ توسط Zed12
[امروز ساعت ۲۰:۱۶:۰۷]

نویسنده تاپیک: مقدار مخمر نان ساف لوور  (دفعات بازدید: 512 بار)

آفلاین Hamed.R

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 28
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مقدار مخمر نان ساف لوور
« در: ۲۸ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۳:۱۰ »
با سلام خدمت اساتید گرامی
امروز ۳۰ کیلو مویز و با ۹۰ لیتر اب داخل بشکه ۱۲۰ لیتری ریختم سوالم از دوستان اینه چند گرم از مخمر نان فراسوی ساف لوور باید استفاده کنم و با چقدر شکر فعالش کنم .یا اینکه چون  واسه تقطیره اصلا نیاز ب مخمر هست یا نه . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید
 

mohammad1981

  • میهمان گرامی
مقدار مخمر نان ساف لوور
« پاسخ #1 در: ۲۸ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹:۰۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام خدمت اساتید گرامی
امروز ۳۰ کیلو مویز و با ۹۰ لیتر اب داخل بشکه ۱۲۰ لیتری ریختم سوالم از دوستان اینه چند گرم از مخمر نان فراسوی ساف لوور باید استفاده کنم و با چقدر شکر فعالش کنم .یا اینکه چون  واسه تقطیره اصلا نیاز ب مخمر هست یا نه . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید
شما که بلد نیستی چرا اینقدر  زیاد؟
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 88 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مقدار مخمر نان ساف لوور
« پاسخ #2 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۰:۵۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام خدمت اساتید گرامی
امروز ۳۰ کیلو مویز و با ۹۰ لیتر اب داخل بشکه ۱۲۰ لیتری ریختم سوالم از دوستان اینه چند گرم از مخمر نان فراسوی ساف لوور باید استفاده کنم و با چقدر شکر فعالش کنم .یا اینکه چون  واسه تقطیره اصلا نیاز ب مخمر هست یا نه . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید
فكر نكنم با ابجو فرقي داشته باشه چون بايد تمام قند موجود به مصرف مخمرها برسه والكل توليد بشه  وابسنجيتون زير يك  بياد.اگر اينچنين باشه بايد اول ابسنجي اوليتون ببينيد چقدره به نسبت اون مخمر بزنيد فراموش نكنيد قبل از تقطير مجددا ابسنجي كنيد تا تمام قند مصرف شده باشه توسط مخمرها اب سنجي نهايي زير يك باشه اگر نبود بايد صبر كنيد تا ابسنجيتون بياد پايين.براي هر ليتر اگر درست ذهنم باشه يك گرم مخمر لازمه.البته ميگم به ابسنجي اوليتون مربوط ميشه توسايت جدولش موجوده مطالعه بفرماييد دستتون مياد
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین Hamed.R

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 28
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مقدار مخمر نان ساف لوور
« پاسخ #3 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۷:۲۷ »
بار اولم نیست همیشه طبیعی میگرفتم این سری میخام میخام هم زمان تخمیر کمتر بشه هم ک الکل بیشتری داشته باشه
 

آفلاین Hamed.R

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 28
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مقدار مخمر نان ساف لوور
« پاسخ #4 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۷:۲۲ »
فکر میکنم یا شما اشتباه میفرمایید یا من اشتباه متوجه شدم یعنی میفرمایید ۹۰ گرم مخمر استفاده کنم !!!
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 88 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مقدار مخمر نان ساف لوور
« پاسخ #5 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۶:۴۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
فکر میکنم یا شما اشتباه میفرمایید یا من اشتباه متوجه شدم یعنی میفرمایید ۹۰ گرم مخمر استفاده کنم !!!
يادم نيست به جدول ابسنجي توسايت نگاه كنين مطمئن بشين
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

mohammad1981

  • میهمان گرامی
مقدار مخمر نان ساف لوور
« پاسخ #6 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۲:۱۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
بار اولم نیست همیشه طبیعی میگرفتم این سری میخام میخام هم زمان تخمیر کمتر بشه هم ک الکل بیشتری داشته باشه
کشمش طبیعی و غیر طبیعی نداره
 

آفلاین Hamed.R

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 28
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مقدار مخمر نان ساف لوور
« پاسخ #7 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۸:۱۰ »
منظورم از طبیعی یعنی بدون مخمر درست میکردم
 

آفلاین Behali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 42
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مقدار مخمر نان ساف لوور
« پاسخ #8 در: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۱:۴۵ »
مخمر نزنیم درست کنیم چی میشه من کاملا شستم  له کردم بدون مخمر دبه کردم الان هم بعد از 20روز  نصف نصف نخاله ها ته نشین شدن و مراحل تخمیر داره خوب پیش میره از بوش معلومه
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 122
  • تشکر شده: 98 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مقدار مخمر نان ساف لوور
« پاسخ #9 در: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۵:۵۴ »
اون کاری که شما کردید اسمش شستن نبوده ... تخمیر بدون مخمر انجام نمیشود . حال اون مخمر میخواد بصورت وحشی روی خود کشکمش وجود داشته باشه و یا خود آدم اضافه کنه
 

آفلاین saeid17

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مقدار مخمر نان ساف لوور
« پاسخ #10 در: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۶:۳۸ »
با سلام خدمت دوستان تو یه وبلاگی برای ۱۰ کیلو کشمشگفته بود ۵ گرم مخمر رو با دو قاشق غذاخوری شکر تو یک لیوان فعال کرده و به بشکه اضافه بشه حالا سوال اینجاس من برای سه کیلو هم اگر همین مقدار ۵ گرم با دو قاشق شکر اضافه کنم ایا خطری برای تولید الکل متانول بعد از تقطیر وجود دارد ؟
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: alfi007