inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : مشکل در فرایند تخمیر توسط fire...
[امروز ساعت ۱۴:۳۸:۵۴]


پاسخ : ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا توسط davoud
[امروز ساعت ۱۴:۰۱:۳۲]


راز ساختن شراب ناب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۴۹:۰۹]


در مورد شراب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۲۴:۱۲]


پاسخ : بوی سرکه و ترشی شراب لطفا جواب بدین توسط Sadegh
[امروز ساعت ۱۳:۲۲:۳۷]


پاسخ : شراب تلخ! توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۲:۴۱:۵۵]

نویسنده تاپیک: ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر  (دفعات بازدید: 187 بار)

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر
« در: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۳:۰۰ »
بادرود
من با دوکیلو عصاره مالت وچهتر لیتر اب وسه عدد قرص پانکراتین ابجو برای تقطیر انداختم متاسفانه ابسنجی اولیه روجایی نوشتم گم شده!الان بعد ۱۴روزابسنجیم ۱۰۱۸هستش ایا مناسبه برای تقطیر یا بازهم صبرکنم؟
ابسنجی مناسب به صورت کلی چند باشه خوبه ؟چراکه اساتید گفتن که درصورتی که تخمیر کاملا تمام نشده باشه ،میزان متانول زیادی تولید شده وبرای سلامتی مضر خطرناک است؟!
مدتی هم هست اقا سالار داریوش اینف...ودیگر عزیزان خبری نیست!شایدم مارو قابل نمیدونن
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 133
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر
« پاسخ #1 در: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۲:۰۸ »
با درود خدمت اساتید و با کسب اجازه از پیشکسوتان محترم

جناب آرش

در مورد شرابی که ساختید ، بنده تجربه ای ندارم

اما چند نکته عرض میکنم شاید بدردتون بخوره !

اون چیزی که واضحه تخمیر کامل و خوب زمانیست که هیچ قندی برای تخمیر وجود نداشته باشه یعنی رسیدن به آبسنجی ۱ .

بعضی از شرابها ، از جمله شراب کشمش که معمولا برای تقطیر ساخته میشه بعد از تخمیر بسرعت بسمت اکسید شدن میره . برای همینه که میگن شراب کشمش نهایتا یک هفته بعد از رسیدن به آبسنجی ۱ باید تقطیر بشه .

در مورد شراب شما من اطلاعی ندارم که چقدر زمان برای تقطیر دارید ولی اگر بتونید بعد از رسیدن به آبسنجی ۱ ، کل بچ رو حدودا یک هفته به یخچال انتقال بدید تا سریعا دردها و مخمرها ته نشین بشن و سپس از روی بچ اقدام به سیفون کردن کل بچ به دیگ تقطیر کنید ، بهترین کاره بنظرم .

در مورد متانول هم خیلی نگران نباشید ، شما اگر مبانی تقطیر رو بدونید حتما متوجه شدید که متانول رو براحتی میشه جدا کرد .

Recommend :
مخصوصا اگر قلب تقطیر رو جدا کنید ، متانول که هیچ ؛ کلی از استرها و الکلهای مضر و نامطبوعه دیگه رو هم از نوشیدنی نهایی خارج میکنید

امیدوارم کمکی تونسته باشم بکنم .

موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, hojijon

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر
« پاسخ #2 در: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۶:۵۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود خدمت اساتید و با کسب اجازه از پیشکسوتان محترم

جناب آرش

در مورد شرابی که ساختید ، بنده تجربه ای ندارم

اما چند نکته عرض میکنم شاید بدردتون بخوره !

اون چیزی که واضحه تخمیر کامل و خوب زمانیست که هیچ قندی برای تخمیر وجود نداشته باشه یعنی رسیدن به آبسنجی ۱ .

بعضی از شرابها ، از جمله شراب کشمش که معمولا برای تقطیر ساخته میشه بعد از تخمیر بسرعت بسمت اکسید شدن میره . برای همینه که میگن شراب کشمش نهایتا یک هفته بعد از رسیدن به آبسنجی ۱ باید تقطیر بشه .

در مورد شراب شما من اطلاعی ندارم که چقدر زمان برای تقطیر دارید ولی اگر بتونید بعد از رسیدن به آبسنجی ۱ ، کل بچ رو حدودا یک هفته به یخچال انتقال بدید تا سریعا دردها و مخمرها ته نشین بشن و سپس از روی بچ اقدام به سیفون کردن کل بچ به دیگ تقطیر کنید ، بهترین کاره بنظرم .

در مورد متانول هم خیلی نگران نباشید ، شما اگر مبانی تقطیر رو بدونید حتما متوجه شدید که متانول رو براحتی میشه جدا کرد .

Recommend :
مخصوصا اگر قلب تقطیر رو جدا کنید ، متانول که هیچ ؛ کلی از استرها و الکلهای مضر و نامطبوعه دیگه رو هم از نوشیدنی نهایی خارج میکنید

امیدوارم کمکی تونسته باشم بکنم .

موفق باشید
باسپاس از اینفیدل عزیز
در انجمن عزیزی درمورد مبانی تقطیر توضیحاتی داده بودن که من با توجه به اونا این مطلب رو بیان کردم.یکیش این بود که اگر قبل از پایان تخمیر ومصرف تمام قند موجود درشراب اقدام به تقطیر کنیم اون قند مانده تبدیل به متانول میشه در تقطیر، حتی اگر سر تقطیر روجدا کنیم ودما رو هم درکنترل داشته باشیم.
موضوع دیگه که فرمودید بزارم یخچال برای ته نشین شدن ،همین الان هم ته نشین شده وتقریبا صافه ولی قفل هوا هنوز فشار گاز داره .حباب نمیزنه ولی فشار گاز داره.من از قفل هوای ازمایشگاهی استفاده میکنم واز روی تجربه فهمیدم که هر وقت اب در دو مخزن قفل هوا به صورت مساوی قرار گرفت یعنی کاره مخمرها تموم شده ودیگه گاز تولید نمیکنن.ولی الان بااینکه حباب نمیزنه ولی فشار داره.به نظرتون برم تخمیر ثانویه که هم صاف تر بشه وهم ابسنجیش پایین تر بیاد؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: INFIDEL

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 133
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر
« پاسخ #3 در: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۲:۳۵ »
نقل قول
اگر قبل از پایان تخمیر ومصرف تمام قند موجود درشراب اقدام به تقطیر کنیم اون قند مانده تبدیل به متانول میشه

با درود مجدد

قربان میشه لینک اینو به من بدید ؟
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر
« پاسخ #4 در: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۱:۲۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
نقل قول
اگر قبل از پایان تخمیر ومصرف تمام قند موجود درشراب اقدام به تقطیر کنیم اون قند مانده تبدیل به متانول میشه
این لینکش هستش در توضیحات اقای سالار داریوش میتونید مطالعه بفرمایید
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

با درود مجدد

قربان میشه لینک اینو به من بدید ؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: INFIDEL

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر
« پاسخ #5 در: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۲:۵۰ »
لینک
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درتوضیحات اقای سالار داریوش میتونید مطالعه بفرمایید
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: INFIDEL

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 133
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر
« پاسخ #6 در: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۵:۱۶ »
با درود

قربان ، بنده شخصا نمیتونم به این پست استناد کنم ( چه درست چه غلط )

خود من مشکلی که برام پیش اومده شراب سفیدم تو آبسنجی ۱.۰۲۰ مونده و تخمیر متوقف شده و میخام اگه بشه تقطیرش کنم .

از همین باب تاپیکی هم ایجاد کردم تا به جواب سوالم برسم اما متاسفانه به جوابی که کارمو راه بندازه و متقاعدم کنه که خطری نداره نرسیدم .

در رابطه با ابن موضوع چون برای بار اوله به این مشکل میخورم ، باید از سایتهای معتبر تحقیق کنم .

اجازه بدید با جناب امید و حمیدرضا ببینیم میتونیم بفهمیم راهکار چیه .

بمحض اینکه به جواب قانع کننده ای برسیم ، شمارم مطلع خواهم کرد .

اما اجالتا شما که مشکل منو ندارید ، نباید روزه شک دار بگیرید بنظرم  ;)

و اما در مورد صاف شدن بنده تجربه ای که داشتم این بوده که هرچی از شراب جا افتاده تر و زلال تر عرق بگیرم ، طعم شرابم بهتره .

حالا یسریم هستن که با تفاله عرق میگیرن  ???

دیگه انتخابش با خودتونه .

 

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 133
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر
« پاسخ #7 در: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۶:۳۶ »
اجالتا
در سایت معتبر homedistiller
در لینک زیر صراحتا گفته که وجود مخمر و رسوبات تخمیر ، در دیگ تقطیر باعث بد بو و بد طعم شدن محصول تقطیری میشه و حتی اشاره کرده قبل از تقطیر شراب فیلتر بشه !
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

و اما در مورد متانول هم لینک زیر اشاره کرده متانول از پکتین میوه ها بوجود میاد .
ولی خوب این موضوع احتیاج به تحقیق بیشتری داره .
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر
« پاسخ #8 در: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۲:۴۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود

قربان ، بنده شخصا نمیتونم به این پست استناد کنم ( چه درست چه غلط )

خود من مشکلی که برام پیش اومده شراب سفیدم تو آبسنجی ۱.۰۲۰ مونده و تخمیر متوقف شده و میخام اگه بشه تقطیرش کنم .

از همین باب تاپیکی هم ایجاد کردم تا به جواب سوالم برسم اما متاسفانه به جوابی که کارمو راه بندازه و متقاعدم کنه که خطری نداره نرسیدم .

در رابطه با ابن موضوع چون برای بار اوله به این مشکل میخورم ، باید از سایتهای معتبر تحقیق کنم .

اجازه بدید با جناب امید و حمیدرضا ببینیم میتونیم بفهمیم راهکار چیه .

بمحض اینکه به جواب قانع کننده ای برسیم ، شمارم مطلع خواهم کرد .

اما اجالتا شما که مشکل منو ندارید ، نباید روزه شک دار بگیرید بنظرم  ;)

و اما در مورد صاف شدن بنده تجربه ای که داشتم این بوده که هرچی از شراب جا افتاده تر و زلال تر عرق بگیرم ، طعم شرابم بهتره .

حالا یسریم هستن که با تفاله عرق میگیرن  ???

دیگه انتخابش با خودتونه .
مشکل منم مثل شماست ابسنجیم رو ۱۰۱۸مونده وحبای نمیزنه ولی فشار گاز که به نظر من نشانه فعالیت مخمرها هستش در قفل هوا هستش البته این فشار رو قفل هوا تجربی هستش ومن فکر میکنم اینگونه باشه.تخمیر عصاره مالت وقتی مخمر به میزان کافی باشه معمولا هفت تا ده روز طول میکشه الان ۱۵روز هستش من فکر میکنم بخاطر پانکراتین هستش که برای انزیمش زدم به بچ تا قند هارو‌خوب تخمیر کنه.نمیدونم ولی بچم شفافه جنسش ومیتونم داخلش رو ببینم .الان صاف شده ومخمرها ته نشین .
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر
« پاسخ #9 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۶:۰۲ »
درود
جناب انفيدل من سه روز پيش رفتم تخمير ثانويه امروز ابسنجي كردم از١٠١٨تكون نخورده بود چند قطره رو دستم ريخت دستم نوچ شد بخاطر شيرينيش.قطعا براي تقطير با اين وضع مناسب نيست .تصميم گرفتم ابسنجي رو١٠٢٠بگيرم ومخمر اضافه كنم .حالا نتيجه رو بهتون اطلاع ميدم.البته بدون اضافه كردن اب يا چيزي فقط مخمر
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابسنجی نهایی مناسب برای تقطیر
« پاسخ #10 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳:۱۲ »
الان دوازده ساعت از اضافه كردن مخمر ميگذره وخبري از تخمير وحباب وكف وغيره نيست
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب