inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : مشکل در فرایند تخمیر توسط fire...
[امروز ساعت ۱۴:۳۸:۵۴]


پاسخ : ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا توسط davoud
[امروز ساعت ۱۴:۰۱:۳۲]


راز ساختن شراب ناب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۴۹:۰۹]


در مورد شراب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۲۴:۱۲]


پاسخ : بوی سرکه و ترشی شراب لطفا جواب بدین توسط Sadegh
[امروز ساعت ۱۳:۲۲:۳۷]


پاسخ : شراب تلخ! توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۲:۴۱:۵۵]

نویسنده تاپیک: تقطیر شرابی که تخمیر کاملی نداشته  (دفعات بازدید: 229 بار)

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 133
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شرابی که تخمیر کاملی نداشته
« در: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۳:۲۳ »
با درود خدمت اساتید و پیشکسوتان عزیز

بنده سوالی داشتم در مورد تقطیر شرابی که تخمیر موفقی نداشته ، و آبسنجی به ۱ نرسیده .

میخاستم بدونم آیا تقطیر این شراب مشکلی بوجود خواهد آورد یا خیر و یا کسی از دوستان تاحالا چنین تجربه ای داشته !؟

پیشاپیش سپاسگذارم  :)
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

آفلاین Fmrfmr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 43 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شرابی که تخمیر کاملی نداشته
« پاسخ #1 در: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۹:۰۱ »
یکم آب و مخمر اضافه کن تا به 1 برسه
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 100
  • تشکر شده: 101 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شرابی که تخمیر کاملی نداشته
« پاسخ #2 در: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۶:۲۹ »
با درود خدمت اساتید بزرگوار
راستش بنده درمورد اینکه این کار خطر یا ضرری دارد یا خیر اطلاعی ندارم
ولی تا به حال شاید بیش از صد بار برایم اتفاق افتاده که قبل از تخمیر کامل شرابم از آن عرقگیری کردم و تا به حال مشکلی پیش نیامده
(درضمن بنده هیچوقت از هیچ نوع ماده افزودنی در شرابم استفاده نکردم مثل، شکر، مخمر، یا هر چیز دیگری)

بازم تکرار میکنم من از ضرر یا عوارض جانبی اینکار خبر ندارم و منظورم از اینکه میگم هیچوقت مشکلی نداشته درمورد طعم و مزه و سردرد و اینجور چیزهاست
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: INFIDEL, رِند

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 100
  • تشکر شده: 101 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شرابی که تخمیر کاملی نداشته
« پاسخ #3 در: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۹:۴۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود خدمت اساتید بزرگوار
راستش بنده درمورد اینکه این کار خطر یا ضرری دارد یا خیر اطلاعی ندارم
ولی تا به حال شاید بیش از صد بار برایم اتفاق افتاده که قبل از تخمیر کامل شرابم از آن عرقگیری کردم و تا به حال مشکلی پیش نیامده
(درضمن بنده هیچوقت از هیچ نوع ماده افزودنی در شرابم استفاده نکردم مثل، شکر، مخمر، یا هر چیز دیگری)

بازم تکرار میکنم من از ضرر یا عوارض جانبی اینکار خبر ندارم و منظورم از اینکه میگم هیچوقت مشکلی نداشته درمورد طعم و مزه و سردرد و اینجور چیزهاست
با درود مجدد
بنده تا کنون عرقگیری از شراب انواع انگور، سیب، موز، هلو، خرما، و جدیدا برای اولین بار انار را تجربه کردم
و گاهی بخاطر کمبود ظرف و محل نگهداری قبل از تخمیر کامل از شرابم عرقگیری کردم
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: رِند

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شرابی که تخمیر کاملی نداشته
« پاسخ #4 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۳:۴۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
یکم آب و مخمر اضافه کن تا به 1 برسه
من در مورد ابجويي كه ميخوام تقطير كنم كردم الان دوازده ساعت گذشته وهيچ علاماي از شروع تخمير نداره
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شرابی که تخمیر کاملی نداشته
« پاسخ #5 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۲:۲۱ »
بادرود
جناب اينفيدل عزيز بنده بعد از سي ودو روز از كذشتن از تخمير وبعد از دوهفته توقف ان ومخمر زني جديد وعدم فعاليت مخمرها تصميم گرفتم وارد فاز تقطير بشم .تا الان ٤٠٠سي سي الكل گرفتم ازش ولي قلب تقطير ٢٦درصد هستش.من فكر ميكردم بخاطر در صد بالاي الكل مخمرها نميتونن فعاليت كنن ولي گويا خير مشكل حاي ديگريست.حالا گذاشتم تا ده در صد بشه وتقطير مجدد كنم تا درصدش بياد بالا .ولي نميدونم اين مشروب رو كه تخميرش ناقص بوده ميشه خورد ومشكلي ايجاد نميكنه؟!؟من تمام مراحل تقطير رو با وسواس انجام دادم وفقط استخراجي در دماي ٧٨درجه رو جمع اوري كردم وباقي را دور ريختم.باز در تقطير دوم هم همينكار رو ميكنم تا ناخالصياش كمتر بشه ودر نهايت از فيلتر كربن اكتيو عبور ميدم.نظر شما وديگر اساتيد راجعبه مصرف اين مثلا مونشاين چيه؟
تركيبات؛(عصاره مالت به مالت دوكيلو.اب هشت ليتر.قرص پانكراتين ٣عدد مخمر ساف لاور به ميزان صحيح ودوبار)
راستي درهنگام تقطير تمام مخمرها ته نشين شده بودن وشراب كاملا صاف وارد ديگ تقطير شد.حرارت دهي باشعله كم و كم كم رسيدن به درجه مطلوب.تمام خروجي تا قبل از دماي ٧٨درجه دور ريخته شد.فقط تاكييد ميكنم ابسنجي از هفته دوم روي ١٠١٧ثابت شد وتا سه چار هفته بعدم تغيير نكرد درهنگام تقطير هم همون ١٠١٧بود.درصورتي كه بايد زير يك بياد
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شرابی که تخمیر کاملی نداشته
« پاسخ #6 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۷:۵۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
یکم آب و مخمر اضافه کن تا به 1 برسه

مخمر زدم ولي اب نريختم روش ولي هيچ نشاني از شروع تخمير ديده نشد
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شرابی که تخمیر کاملی نداشته
« پاسخ #7 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲:۴۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود خدمت اساتید و پیشکسوتان عزیز

بنده سوالی داشتم در مورد تقطیر شرابی که تخمیر موفقی نداشته ، و آبسنجی به ۱ نرسیده .

میخاستم بدونم آیا تقطیر این شراب مشکلی بوجود خواهد آورد یا خیر و یا کسی از دوستان تاحالا چنین تجربه ای داشته !؟

پیشاپیش سپاسگذارم  :)
جناب اينفيدل قبل از اين پست ،پست ديگري گذاشتم مطالعه بفرماييد وباتوجه به راهي كه من رفتم تنها راهي كه واسه شما ميمونه اضافه كردن اب با مخمره جديده .من مخمر زدم مجددا ولي اب نريختم ولي تخميري صورت نگرفت.شما تا شرابت خراب نشده اينكار رو بكن به نظرم.ببين چي ميشه اكر راهه ديگه پيدا نكردي
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 133
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شرابی که تخمیر کاملی نداشته
« پاسخ #8 در: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲:۴۶ »
با درود
ضمن تشکر از توجه جنابعالی

قربان همانطور که قبلا هم عرض کردم ، شراب من با آبسنجی اولیه ۱.۱۲۰ رو ۱.۰۲۲ متوقف شد .
ولی 3 چهار روز پیش تقطیرش کردم ، خیلی هم عالی بود
درصد الکل هم بسیار بالا بود که مجبور شدم آب اضافه کنم به قلب تقطیر.
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 272
  • تشکر شده: 81 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شرابی که تخمیر کاملی نداشته
« پاسخ #9 در: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۹:۱۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
ضمن تشکر از توجه جنابعالی

قربان همانطور که قبلا هم عرض کردم ، شراب من با آبسنجی اولیه ۱.۱۲۰ رو ۱.۰۲۲ متوقف شد .
ولی 3 چهار روز پیش تقطیرش کردم ، خیلی هم عالی بود
درصد الکل هم بسیار بالا بود که مجبور شدم آب اضافه کنم به قلب تقطیر.
خوب ابسنجی شما پایین تر بوده ماله من ۱۰۱۷بود
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

 

anything