inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : مشکل در فرایند تخمیر توسط fire...
[امروز ساعت ۱۴:۳۸:۵۴]


پاسخ : ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا توسط davoud
[امروز ساعت ۱۴:۰۱:۳۲]


راز ساختن شراب ناب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۴۹:۰۹]


در مورد شراب توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۳:۲۴:۱۲]


پاسخ : بوی سرکه و ترشی شراب لطفا جواب بدین توسط Sadegh
[امروز ساعت ۱۳:۲۲:۳۷]


پاسخ : شراب تلخ! توسط Meraj
[امروز ساعت ۱۲:۴۱:۵۵]

نویسنده تاپیک: مخمر زنی مجدد  (دفعات بازدید: 161 بار)

آفلاین Hamedrastegsr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 8
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زنی مجدد
« در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۵:۲۲ »
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده ۲۵ کیلو مویز و با ۸۰ لیتر اب داخل بشکه ۱۲۰ لیتری ریختم روز اول ۱۰ گرم مخمر نان فرانسوی و با ۳ قاشق شکر فعال و ب بشکه ریختم تا امروز ۲۰ روز گذشته همه تفالها ته نشین شده امروز ابسنجی کردم عدد۱۰۱۰ رو نشون میده ایا میتونم مجدد از مخمر استفاده کنم چون هنوز حس میکنم تخمیر کامل انجام نشده ممنون میشم راهنمایی کنید
 

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 133
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زنی مجدد
« پاسخ #1 در: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۵:۰۷ »
با درود

اینکه بعد از بیست روز تفاله ها ته نشین شدن و آبسنجی ۱.۰۱۰ هست ، میتونه دلیلش این باشه که میزان قند اولیه بیش از تحمل مخمر های شما بوده .

ولی از طرفی میزان آبی که اضافه کردید ، تقریبا مناسبه !

آبسنجی اولیه چقدر بوده ؟

نکته بعدی در رابطه با استفاده مخمر بیش از حد تو شراب تقطیری ، باعث تند و تیز شدن عرق میشه مخصوصا وقتی اون عرق بخاد تازه تازه مصرف بشه .

ضمن اینکه اگر آبسنجی اولیه بالاتر از حد توان مخمر شما باشه ، اضافه کردن مجدد مخمر کمکی نخواهد کرد .

روند تخمیر رو چک کنید اگر در طول چند روز آینده آبسنجی تغییری نکرد ، شراب و از تفاله جدا کنید و بعد یک هفته استراحت دادن به شراب صاف شده در خنک ترین مکان ممکن ؛

اقدام به تقطیر کنید .

موفق باشید
 

آفلاین Hamedrastegsr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 8
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زنی مجدد
« پاسخ #2 در: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۰:۳۹ »
با سلام و درود خدمت استاد هدل عزیز
ابسنجی اولیه رو ک نتوستم دقیق اندازه گیری کنم چون میوه خشک بود ولی همون روز اول بعد از ده دقیقه همزدن ۱.۳۵ بود حالا از شما اینه اگر مجددا بخام مخمر بزنم مشکلی ایجاد میکنه چون هنوز فکر میکنم شیرینی مویز خیلی بود وهمه شیرینی تبدیل ب الکل نشده
 

آفلاین mohammad1981

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 78
  • تشکر شده: 33 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زنی مجدد
« پاسخ #3 در: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۴:۱۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام و درود خدمت استاد هدل عزیز
ابسنجی اولیه رو ک نتوستم دقیق اندازه گیری کنم چون میوه خشک بود ولی همون روز اول بعد از ده دقیقه همزدن ۱.۳۵ بود حالا از شما اینه اگر مجددا بخام مخمر بزنم مشکلی ایجاد میکنه چون هنوز فکر میکنم شیرینی مویز خیلی بود وهمه شیرینی تبدیل ب الکل نشده
10 لیتر آب اضافه کن
 

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 133
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زنی مجدد
« پاسخ #4 در: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۰:۵۱ »
با درود خدمت اساتید و پیشکسوتان محترم

جناب حامد

اینکه عرض کردم مخمر اضافه کردن بشما کمکی نمیکنه :

اگر ماهیت مخمر رو بشناسید حتما میدونید که مخمرها توانایی خاصی در تولید الکل دارن و تو خود الکلی که تولید کرده اند از بین خواهند رفت ؛

بر فرض مثال : اگر در حال حاضر شراب شما حاوی ۱۲٪ الکل باشه و باز هم قندی برای تخمیر وجود داشته باشه ، اگر مجدد همین مخمر نان ساف لیور رو بهش اضافه کنید ، درجا مخمرها از بین خواهند رفت . چون مخمر نان توانایی تولید الکل بیش از این حد رو نداره .

تنها راه استفاده از مخمرهای قویتر هست .

نکته دوم که فرمودید آب سنجی همون روز اول بعد از ده دقیقه همزدن ۱.۳۵ بوده رو من متوجه نشدم !

اگر منظورتان ۱.۰۳۵ هست که حتما میبایست تخمیر کامل میشد چون فوقالعاده میزان قند پایین بوده و اگر هم منظورتان ۱.۳۵۰ بوده که با این میزان آبی که اضافه کردید بعید میدونم این مقدار قند تو شراب شما بوده باشه که اگر هم بوده حتی با مخمرهای قوی هم امکان تخمیر کامل این میزان قند رو نداشتید .

 ???
 

آفلاین Meyenab

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زنی مجدد
« پاسخ #5 در: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۹:۳۰ »
سلام
منظور از مخمر قویتر برای ما که داخل ایران مخمر مخصوص شراب یا آبجو نداریم چیه با تشکر
 

 

anything