inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : دمای دماسنج توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۱:۰۴:۴۷]


پاسخ : شراب کشمش جهت تقطیر توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۰:۴۹:۲۷]


پاسخ : رفع بوی بد شلنگ پس از تقطیر توسط hamid.mh64
[امروز ساعت ۰۰:۴۵:۳۰]


پاسخ : طرز تهیه ۲۰ لیتر اب و۵ کیلو شکر برای تقطیر توسط mohammad1981
[دیروز ساعت ۲۳:۵۸:۳۸]


مشكل در فرايند تخمير دوم توسط Meraj
[دیروز ساعت ۲۲:۱۴:۰۳]


پاسخ : بطری شیشه ای یا بطری پلاستیکی توسط sardar63
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۲۱]

تالارهای زیرمجموعه

تالار پست تازه ندارد خیساندن،جداسازی و رُس کشی

مطالب مربوط به انواع شیوه های خیساندن مالت و جداسازی حریره

16 پست
4 تاپیک

آخرين پست توسط datam
در عصاره گیری ار دانه مالت ...
در ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۱:۲۰

تالار پست تازه ندارد لاگر و لاگرسازی

پرسشها یا مطالب مربوط به لاگر و لاگرسازی را در این تالار مطرح کنید.

2 پست
1 تاپیک

آخرين پست توسط Abjosaz
در کربناسیون
در ۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۸:۳۰

تالار پست تازه ندارد آسیب شناسی پیشرفته

مشکلات و خطاهای کار در سطح پیشرفته را اینجا مطرح کنید.

24 پست
4 تاپیک

آخرين پست توسط محمد رضاا
در ایجاد لایه شبیه کپک روی ...
در ۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۴:۵۶

 

تاپیک عادی ( ارسال جدید نشده است )
تاپیک داغ ( با بیش از 15 پاسخ)
تاپیک خیلی داغ !( با بیش از 25 پاسخ)

تاپیک قفل شده
تاپیک مهم


anything