inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین تاپیک ها

خریداینترنتی دستگاه های رایج گلاب گیر و عرق گیر خانگی ، موافقید یا مخالف؟ توسط Yasfal
[امروز ساعت ۲۰:۲۳:۲۷]


دماسنج توسط Yasfal
[امروز ساعت ۱۸:۴۹:۳۷]


جدول انتهورا توسط Yasfal
[امروز ساعت ۱۸:۴۷:۱۲]


شراب چغندر توسط Yasfal
[امروز ساعت ۱۸:۳۸:۱۰]


عرق کشمش توسط Yasfal
[امروز ساعت ۱۷:۳۸:۲۷]

پست های تازه

صفحه(ها): [1] 2 3 ... 10
1
جناب شيراز و مراغه
مشكلتون دقيقا چيه؟ دستگاهتون با سرب جوشكاري شده؟ يا لحيم شده؟
2
یاسفال عزیز ، چطور می تونیم روی قسمت های جوش شده رو با استیل یا مس یا فلز کم خطرتری نسبت به سرب بپوشونیم ؟ یعنی چه فلزی با چه جور لحیمی میتونه با فلز جوش لحیم بشه و بخار شراب با اون فلز در تماس باشه .
با تشکر
3
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : دماسنج
« آخرين پست توسط Yasfal در امروز ساعت ۱۸:۴۹:۳۷ »
آقاي Yonas
اين پست رو بخونيد.

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
4
شراب و شراب سازی / پاسخ : جدول انتهورا
« آخرين پست توسط Yasfal در امروز ساعت ۱۸:۴۷:۱۲ »
دوست عزيز
آبسنجي اوليه براي تعيين و تصحيح مقدار قند انجام ميشه و طبق گفته ي آقاي juya براي هر مخمر و محصولي متفاوت هست. براي شراب خرما حدود ١/٠٨ تا ١/٠٩ خوبه و در حد توان مخمر نان هست. كار با هيدرومتري كه گرفتين كمي مشكله چون درجه هاش خيلي نزديك هستن. براي هر كيلو شيره خرما ٣ ليتر آب بريزين آبسنجي تو همون محدوده كه گفتم قرار ميگيره.
5
شراب و شراب سازی / پاسخ : جدول انتهورا
« آخرين پست توسط Juya در امروز ساعت ۱۸:۴۰:۰۸ »
جهت تنظیم آبسنجی اولیه معمولا توان تحمل مخمر در نظر گرفته میشه. از آنجاییکه مخمرهای گران برای تقطیر مقرون به صرفه نیست پس اگر از مخمر نان استفاده بشه بهتره در هر صورت آبسنجی اولیه کمتر از 1.100 تنظیم بشه.
ضمنا دوست عزیز هیدرومتر با رنج 1000 تا 2000 از دقت خیلی کمتری برخورداره.  در صورت امکان تعویض، رنجهایی با دامنه کمتر دارای دقت بیشتری هستند.
6
شراب و شراب سازی / پاسخ : شراب چغندر
« آخرين پست توسط Yasfal در امروز ساعت ۱۸:۳۸:۱۰ »
دوستان خيلي موضوع پيچيده نيست شايد من بد ميگم! شما هر كيلو شيره خرما رو با ٣ ليتر آب مخلوط كنيد. اگر وزنش ٢ كيلو هست ٦ ليتر آب و اگر نيم كيلو هست ١/٥ ليتر آب بريزين.
گفتم ٣ برابر چون ما وزن شيره رو ميدونيم و حجمش رو اصلا كاري نداريم. وزن و حجم آب هم كه برابره. پس ميشه هر كيلو شيره يك كيلو آب.
شما كه ٩٠٠ گرم شيره داشتين بايد ٢/٧ ليتر بهش آب اضافه ميكردين كه بشه ٣/٦ ليتر ولي ٣/٥ ليتر آب ريختين!
7
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : دماسنج
« آخرين پست توسط Yonas در امروز ساعت ۱۸:۳۵:۴۱ »
ایا دماسنج حتما لازمه برا تقطیر ؟ دسگاه گلابگیر جایی برای اتصال نداره ..هر فن دیگه ای بزنم ابندی بهم میخوره 😑😐
8
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : دماسنج
« آخرين پست توسط Yonas در امروز ساعت ۱۸:۳۴:۰۶ »
ایا دماسنج حتما لازمه برا تقطیر ؟ دسگاه گلابگیر جایی برای اتصال نداره ..هر فن دیگه ای بزنم ابندی بهم میخوره 😑😐
9
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : دماسنج
« آخرين پست توسط saheb1368 در امروز ساعت ۱۸:۲۹:۵۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي saheb
من اين دماسنج رو در رنج -٥٠ تا ٣٠٠ چندسال پيش به قيمت ٣٥ هزار تومن خريدم كه الان قطعا بيشتر هست و من خبر ندارم ولي مدلهاي چيني مشابه اين تقريبا قيمتشون الان همين حدود هست. البته واشري كه توي عكس هست ربطي به دماسنج نداره.
چندتا مدل دیدم با همین رنج قیمتش تو سایت زده بود 45 و 48هزارتومان
10
شراب و شراب سازی / پاسخ : جدول انتهورا
« آخرين پست توسط Yonas در امروز ساعت ۱۸:۰۵:۰۳ »
ممنون دمت گرم همینو میخاستم ..دستش درد نکنه ..امروز الکل سنج گرفتم فرانسویی ۳۵ ...ابسنج ندتشت مجبور شدم ۱۰۰۰ دوهزار بگیرم ..شیره خرما هم تهیه کردم گلاب گیرم دارم  برای الکل بیشتر ..میزان ابسنج و چن بزارم .... و ایا نیاز به قفل هوا داره ..
صفحه(ها): [1] 2 3 ... 10
anything