inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین تاپیک ها

دمای دماسنج توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۱:۰۴:۴۷]


شراب کشمش جهت تقطیر توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۰:۴۹:۲۷]


رفع بوی بد شلنگ پس از تقطیر توسط hamid.mh64
[امروز ساعت ۰۰:۴۵:۳۰]


طرز تهیه ۲۰ لیتر اب و۵ کیلو شکر برای تقطیر توسط mohammad1981
[دیروز ساعت ۲۳:۵۸:۳۸]


مشكل در فرايند تخمير دوم توسط Meraj
[دیروز ساعت ۲۲:۱۴:۰۳]

پست های تازه

صفحه(ها): [1] 2 3 ... 10
1
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : دمای دماسنج
« آخرين پست توسط واتوواتو در امروز ساعت ۰۱:۰۴:۴۷ »
با درود مجدد
گویا بنده نتوانستم منظورم را درست بیان کنم.
بنده در پست اولم گفتم دماسنج باید کنار لوله خروجی بخار باشد
و این دوستمون هم دقیقا سوالشون این هست که دماسنجی که نوک برج تقطیر است باید چه عددی را نشان بدهد؟
که جواب سوالشون عدد 78 درجه است و درصد الکل محلول تخمیری هم هیچ فرقی در این موضوع ندارد.
این جدول میزان حرارتی را که باید به محلول تخمیری داده شود تا به جوش بیاید را مشخص میکند و در واقع دمای محلول را مشخص میکند
اما دماسنج دمای بخار خروجی را نشان میدهد که دمای این دو با هم متفاوت است
پوزش میطلبم که بار اول حرفم را واضح بیان نکردم
موفق باشید
2
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : شراب کشمش جهت تقطیر
« آخرين پست توسط واتوواتو در امروز ساعت ۰۰:۴۹:۲۷ »
با درود
ته مزه ترش بخاطر کمبود شیرینی محلول شماست
و دلیل آن زیاد بودن مقدار آبی هست که اضافه کردید.
20 لیتر آب برای 5/5 کیلو کشمش زیاد است.
اگر کشمش شیرین و گوشتی باشد باید به ازای هر یک کیلو کشمش سه لیتر آب اضافه کنید و آب بیشتر باعث طعم ترشی میشود
موفق باشید
3
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : رفع بوی بد شلنگ پس از تقطیر
« آخرين پست توسط hamid.mh64 در امروز ساعت ۰۰:۴۵:۳۰ »
بله بخاطر همون شلنگ بودش چون کاملا بوی شلنگ ازش میاد و مشخصه نعنا رو امتحان کنم ببینم بهتر میشه یا نه خیلی ممنون از راهنماییتون
4
 
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
دوست عزیز از این روش استفاده کنید

3 cups tomato paste

Juice 3 lemons

Approx. 18 kg sugar

225 grams fresh regular bakers yeast. Buy in bulk at any good health food store.

water(I use spring well water)

Procedure:

Keep careful notes from start to finish for future reference.

Carefully mix paste, juice, say 14 kg sugar with 60 liters water at 30C. Measure SG.
(you are aiming for 1.09)

Carefully add water and sugar to bring mixture to 80 liter, WITH A SG 1.09.
Temperature of finished mixture should be 30C-35C to start.

You should now have 80 liters of mixed ingredients.

Carefully sprinkle 225 grams of yeast over surface, stirring in.
Place cover loosely, to let CO2 escape, keeping flying nasties out.
There is so much CO2 coming off; there is no need to worry about oxygen coming in contact.

Place bottomless styrofoam box over fermenter. Dangle lit lightbulb through small
hole in lid. Bulb must be strong enough to keep the mixture at a steady range of
30C-35C for entire fermentation. Size of bulb depends on room temperature. Stick
your digital thermometer through side of box to track inside temperature.

{A good idea would be to set up with water a day before you begin wash to determine
the size of light bulb to maintain water/wash in the 30-35C range.}



Check SG and temperature daily

Stir daily

On day three, syphon contents evenly into four 23 liter airlocked carboys.
(This step may not be nessesary and I may at some future date simply take the wash from start
to finish in the unairlocked storage container)

Check SG and temperature daily

Shake carboys gently daily.

After a total of 7-8 days SG should be .995. If not, wait until completion.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
5
شراب و شراب سازی / مشكل در فرايند تخمير دوم
« آخرين پست توسط Meraj در دیروز ساعت ۲۲:۱۴:۰۳ »
سلام ميكنم خدمت  اساتيد عزيز. يك مشكلي دارم و ميخوام  مشكل شرابم در فرايند تخميره.و الكل بسيار كم ان.شرابم  سه ماهه گذاشتم و تفاله جدا نكردم و گاز شراب ها تموم شده.شراب  يكم مزه ترشي ميده خيلي كمه و ته مزه شيريني ميده.يكم شيرينه.ولي الكل شرابم خيلي كمه ازش خوردم اصن الكل نداره.شرابو صاف كنم بزارم تو شيشه يا بزارم بمونه؟يكي از دبه هامم  يكم گاز گرفته دليلش چيش؟ منتظر جواب اساتيد هستم
6
شراب و شراب سازی / پاسخ : بطری شیشه ای یا بطری پلاستیکی
« آخرين پست توسط sardar63 در دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۲۱ »
تعجب میکنم که بعد از گذشت دو هفته هنوز جوابی به پست من داده نشده!!
یعنی هیچکدوم از دوستان از این بطری های شیشه ای که لینکش رو گذاشتم تا حالا استفاده نکرده؟؟
برام سواله که همه تون شرابتون رو تو بطری استاندارد نگهداری میکنید و درش  رو هم چوب پنبه میزنید؟؟
اینجوری که من حساب میکنم هزینه بطری و چوب پنبه چند برابر هزینه میوه و شکر و بقیه چیزاس که تو ساخت شراب لازمه!!!!!
7
دوست عزیز از این روش استفاده کنید

3 cups tomato paste

Juice 3 lemons

Approx. 18 kg sugar

225 grams fresh regular bakers yeast. Buy in bulk at any good health food store.

water(I use spring well water)

Procedure:

Keep careful notes from start to finish for future reference.

Carefully mix paste, juice, say 14 kg sugar with 60 liters water at 30C. Measure SG.
(you are aiming for 1.09)

Carefully add water and sugar to bring mixture to 80 liter, WITH A SG 1.09.
Temperature of finished mixture should be 30C-35C to start.

You should now have 80 liters of mixed ingredients.

Carefully sprinkle 225 grams of yeast over surface, stirring in.
Place cover loosely, to let CO2 escape, keeping flying nasties out.
There is so much CO2 coming off; there is no need to worry about oxygen coming in contact.

Place bottomless styrofoam box over fermenter. Dangle lit lightbulb through small
hole in lid. Bulb must be strong enough to keep the mixture at a steady range of
30C-35C for entire fermentation. Size of bulb depends on room temperature. Stick
your digital thermometer through side of box to track inside temperature.

{A good idea would be to set up with water a day before you begin wash to determine
the size of light bulb to maintain water/wash in the 30-35C range.}



Check SG and temperature daily

Stir daily

On day three, syphon contents evenly into four 23 liter airlocked carboys.
(This step may not be nessesary and I may at some future date simply take the wash from start
to finish in the unairlocked storage container)

Check SG and temperature daily

Shake carboys gently daily.

After a total of 7-8 days SG should be .995. If not, wait until completion.
8
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : دمای دماسنج
« آخرين پست توسط Milad b در دیروز ساعت ۲۰:۰۸:۱۳ »
با سلام طبق این نمودار درصد شراب خام با دمای محلول رابطه عکس دارد یعنی هر چه درصد شرابمون کمتر باشد نیاز به دمای بیشتری هست تا به خروجی مطلوب برسیم
9
تقطیر و مشروبات سنگین / شراب کشمش جهت تقطیر
« آخرين پست توسط mohammad1981 در دیروز ساعت ۱۹:۲۹:۰۶ »
با سلام
5/5 کیلو کشمش رو با بیست لیتر آب مخلوط کردم و از مخمر وحشی استفاده کردم الان دفعه سوم هست که بجای تلخی یک ته مزه ترش میده قفل هوا درست جا زدم اگر کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم زمان تخمیر 14 روز طو ل کشید
10
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : دمای دماسنج
« آخرين پست توسط واتوواتو در دیروز ساعت ۱۷:۳۲:۲۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
ممنون از راهنماییتون دوستان
من دقیقا همین و میخام بدونم ک وقتی شراب ۱۲ درصد و میریزم تو دیگ  دماسنج نوک برج چه عددی رو باید نشون بده ممنون میشم راهنمایی کنید
با درود
نقطه جوش اتانول 78 درجه است
وقتی میخواهید الکل را از مایعی جدا کنید باید بخارآن 78 درجه باشد
حالا چه شراب 20% الکل داشته باشد چه 10% الکل چه 5% الکل یا اصلا 2% الکل هیچ فرقی ندارد چون قرار است الکل آن را تقطیر کنیم پس باید دما 78 درجه باشد.
البته دمای دقیق نیاز به تجهیزات پیشرفته دارد و در عرقگیری خانگی چنین امکانی وجود ندارد ولی باید تلاش کنی دما بالای 80_90 درجه نرود
موفق باشید
صفحه(ها): [1] 2 3 ... 10