inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



ارسال های من

این قسمت به شما اجازه می دهد تا تمام مواد ارسالی این کاربر را مشاهده کنید.البته فقط می توانید پستهایی را ببنید که در محل مورد دسترسی شما قرار داشته باشند.


پست های من - Braumeister

صفحه(ها): [1] 2
1
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود دوستان عزيز
بنده امروز يه دستگاه خريدم كه مي شه  باهاش ميزان الكل شراب و آبجو رو سنجيد،وهمچنين بريكس هر مايع رو.تستش هم كردم كه كاملا دقيق بود.
عكسشو ضميمه مي كنم
فكر مي كنم خيلي بدرد بخوره.

درود
این همون رفراکتومتر یا قند سنج   است  برای خرید میوه  خیلی کارآمده  همونجا قبل از خرید میتونید بفهمید انگور چقد قند داره .
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

2
شراب و شراب سازی / تکمیل تاپیک و نتیجه گیری از کار
« در: ۱ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۱:۱۹ »
درود به همه اعضای خوب انجمن و مدیران عزیز  که  وقت میذارن و به سوالات ما پاسخ میدن بالاخص datam گرامی

دوستان هر کسی تاپیکی ایجاد کرد همون جوری که سوال میپرسه و مشکل رو  برطرف میکنه نتیجه حاصل  شده رو بیاد در ادامه تاپیک خودش بنویسه که افرادی که تازه میان توی انجمن و مشکلی دارن تاپیک تکراری نزنن و و سوالات تکراری حذف بشه  با این نتیجه گیری کمک میکنید که اگه مسیر رو درست یا اشتباه رفتین تجربه تون رو کسی تکرار کنه یا ازش جلوگیری کنه 
خواهش نتیجه کارو رو در ادامه پست هاتون بذارید
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

3
سپاسگزارم جناب براميستر
لطف شما هميشه شامل حال ما بوده
از رازك هاي شما نيز استفاده كردم. عطر و بوي بسيار خوبي داشت،بابت آنها هم قدرداني ميكنم خدمتتان
ان شاالله نتيجه به خدمت عزيزان اعلام خواهد شد
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

4
سلام دوستان
منم از عصاره  برامستر خان استفاده کردم
با عصاره مالت و پخت و . . .
بار اول که درب بشکه را باز کردم و عطر رازک و مالت را بوییدم واقعا لذت بردم و فهمیدم آبجوی خونگی با عصاره مالت و عصاره رازک آلمانی چه اصالت و عطری داره...
دست مریزاد
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

5
با درود
دوستان عزیز  من دلیل کسانی که میخواهند تو تلگرام گروه بزنند را نمیدانم اینجا یک انجمن شناخته  شده هست و اگر قوانین انرا مطالعه کرده باشین میدونین که حتی مطرح کردن مسائل مربوط به ابجو سازی و شراب سازی و هر انچه که تالارش در انجمن هست در پیام خصوصی  ممنوع هست چرا که هدف مطرح کردن در جمع هست و تشریک مساعی ..
اینکه عده ای میخواهند گروه بزنند  به خودشان مربوط هست ولی هرگونه لینک و اگهی برای ایجاد گروه  حذف میشه اگر هدف مطرح کردن مشکلات هست همینجا بهترین جا و امن ترین مکان و همراه با برترین امکانات نرم افزاری ست که زیر نظر یک سایت و سازمان امنیت دار به اسم ورد پرس هست  که امنیت کاربر و انجمن  را به بهترین شکلی مدیریت میکنه ولی اگر هدف از ساخت گروه , چیز دیگریست  که خوب به این انجمن و اهداف ان مربوط نمیشود  وبه همین دلیل  با  کمال پوزش , لینک و ادرس های داده شده  متعاقب این پست  پاک میشوند
موفق باشید 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

6
درود
از نظر امنیت کاربران ؛گروه تلگرامی کار درستی نیست
همین انجمن از گروه تلگرامی کاربردی تره
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

7
مطمئن باشيد يه علتي هستش كه اساتيد اينجا اين كار رو انجام نميدن
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

8
جناب براميستر متشكرم ازتون
خيلي ممنون بابت راهنماييهاتون
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

9
با درود
جناب majid1357 رازک پالت , همون گل رازک هست ولی خورد شده و بعد فشرده شده رازک بیشتر به جهت تلخ کردن برای مقابله با شریرینی ناشی از قند های تخمیر نشده ابجو  و همچنین بخاطر خاصبت نگهدارندگی که در خودش داره  در ابجو مورد مصرف داره  ضمن اینکه اگر نقشی هم در مورد فوم اتهم فوم خامه ای در ابجو داشته باشه همون گل رازک هم این نفش رو بازی میکنه  چرا که تفاوتی تو گل و یا پالت نیست دقیقا مثل قند و شکر و وشربت اب قند میمونه هر سه یک کار انجام میدهند  و ان شیرین کردن هست رازک هم چه  بصورت گل و چه بصورت گلوله فشرده شده (پالت) کارش یکیه و ان تلخ کردن و رایحه بخشی و نگهدارندگیست ..
موفق باشید
البته اینو اضافه میکنم  که منظور ما اینجا از گل رازک , نمونه خارجی ان هست که بصورت کاملا بهداشتی و اصولی درکارخانه های مخصوص این کار , همراه با گاز اذت یا بصورت وکیوم بسته بندی شده اند نه گل رازک های اکسید شده که در عطاری های ایرون و در دمای های مختلف ماه ها زیر نور خورشید مانده اند ..
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

10
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : مقایسه بوی تقطیر
« در: ۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۶:۰۶ »
به علت محدودیت ارسال عکس ادامه عکسها مربوط به پست قبل را اینجا ارسال میکنم


[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]

[size=78%] [ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.] [/size]

[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]



با تشکر از دوستان و اساتید عزیز

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

11
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : مقایسه بوی تقطیر
« در: ۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۸:۱۳ »
در ابتدا سلام خدمت دوستان و محمد خان

خطر تقطیر در ظروف آلومینیوم به خاطر تولید ترکیبات آلومینیوم و مقدار کمی فسفید آلومینیوم میباشد ، البته شاید دوز تولیدی  به حد کشنده نباشد ، ولی در حد اندک هم این ماده بسیار خطر ناک میباشد . احتیاج به هیچ منبع خاصی هم نیست . با یک سرچ ساده میتوان به اثرات خطرناک این ماده پی برد . در حدی که در اکثر نقاط دنیا استفاده از آلومینیوم در مسیر عبور بخارات تقطیر به طور کامل و صد در صد ممنوع میباشد . ( راجع به مضرات آلومینیوم در قالب یک مقاله کامل در پست قبل ارسال گردیده .)

در درجه دوم بزرگترین اشتباهی که خود بنده در اوایل تولید مشروبات الکلی ( تقطیری ) میکردم این بود که واقعا فکر میکردم دارم تولید الکل اتانول  ( C۲H۵OH )  میکنم فقط با درصد پاینتر از الکل 96% . ولی واقعیت این است که از هر منبع قندی که استفاده میکنید و تخمیر و سپس تقطیر میکنید الکل خواص خودش را تولید میکند . ( و تقریبا به همین دلیل ساده است که خصلت هر مشروبی خواص و شخصیت خودش را دارد ). در ادامه نگاهی به فرایند شیمیایی چند نوع مشروب شیمیایی با فرمول آنها میکنیم .

[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]
[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]
[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]
[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]

در ادامه هم جناب محمد خان گوگرد عنصری نیست که داخل اتانول باشد که فرمول اون را داخل الکل به شما نشان بدهم
گوگرد و خیلی ناخالصی های  دیگر در شراب اولیه ما قرار دارد و استفاده از مس در کنار حرارت نقش کاتالیزور را بازی میکنند و باعث جذب این مواد به بدنه مسی محل عبور بخارات تقطیر میشوند .
برای آگاهی بهتر دوستان لینکی از ویکی پدیا در مورد تقطیر براندی به پیوست ارسال میکنم  .

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
در ادامه نیز املاح معدنی بعضی از مواد خوراکی که بیشتر برای تخمیر استفاده میکنیم را میگذارم
املاح معدنی موجود در خرما : پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم ، آهن، مس، فسفر، املاح گوگرد و
املاح کلر.
املاح معدنی موجود در انگور : پتاسیم، كلسيم ، آهن ، فسفر ، سيلسيم ، سلنیم و منگنز و مقادیر کمی ید و آرسنیک

از مواد معدنی که در خاکستر انگور به دست آمده یکی پتاسیم است که میزان آن بسیار بالاست 62 درصد سپس املاح کلسیم، سدیم، منیزیم، اکسید آهن و منیزیم، کلر، سیلیس 182/2 درصد و اسید فسفریک 17 درصد

املاح معدنی موجود در جو : کلسیم ، فسفر ، آهن ، سدیم ، پتاسیم ، ضمناً جو دارای مقدر بسیار كمی آرسنیك می‌باشد‌.

املاح معدنی موجود در گندم : فسفر ، آهن ، گلوتن ، منیزیم ، پتاسیم ،  سیلیس ، فلوئور ، روی ، کلسیم ، منگنز
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

12
و رکورد پرحجم ترین تاپیک آبجو هم میرسه به این تاپیک که دوستان موفق شدند با دو پست، بیشتر از حجم کل آبجوهای تاپیک‌ها، آبجو بگنجونن توش!  ;D


و اما جناب عباس، املاح بالا میتونه به خاطر پروتیین بالا باشه، احتمالاً جو پر پروتیین داشتید، شکست به خوبی انجام شده، ویرپول نکردید و اینجا تهنشین شده.
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

13
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : مقایسه بوی تقطیر
« در: ۲ تیر ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۷:۱۰ »
با سلام دوستان
بعد از تقطیر لوله مسی رو با کمی سرکه سفید و نمک شستشو دهید اکسید و رسوبات تقطیر رو پاک میکند و بعد با اب گرم یا داغ ابکشی کنید  و بعد با حرارت یا سشوار خشکش کنید.
مشکل حل میشه  :D
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

14
درود بر استاد عزیز و دیگر دوستان
Braumeister عزیز  هر وقت تونستین بیارین
اینجا همه میخوان از جمله خودم ممنون میشم اگر آوردین بمنم خبر بدین
درود بر شما
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

15
شراب و شراب سازی / پاسخ : میزان ph مشروبات مختلف
« در: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۲:۴۸ »
درود جناب Braumeister
تشکر از شما بابت این لیست
حق با شماست در فکر تهیه ph متر دیجیتال هستم
پس شراب حالت اسیدی داره
چون ph
4 کمی پایین هست
و حتی آبجو
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Braumeister

صفحه(ها): [1] 2
anything