inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: بهبود کیفیت مخمر نون  (دفعات بازدید: 384 بار)

آفلاین ash_ha

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهبود کیفیت مخمر نون
« در: ۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۴:۰۵ »
وسایل مورد نیاز :
آب جوشیده (سیصد سیسی حدودا)
مخمر نون
مخمر آبجو غیر فعال
کاغذ صافی قهوه
شکر

دمای آب بین 20 تا 30 درجه باشه
یک قاشق شکر رو توی آب جوشیده حل می کنیم
فیلتر قهوه به صورت قیفی هست ، اون رو داخل آب قرار می دیم تا کمی آب جوشیده داخلش بیاد .به ازای هر 7 لیتر آبجو یا دلستر دو قاشق چایی خوری مخمر نون و یک قرص مخمر آبجو غیر فعال رو داخل فیلتر قهوه بریزید بیست دقیقه صبر کنین
فیلتر پر از مخمر و آب رو داخل یک فیلتر دیگه قرار بدین و مراقب باشین هیچی از مخمر وارد ظرف آب نشه ، بالای فیلتر جدید رو جمع کنین و منگنه گنین(هدف ساختن چیزی شبیه تی بگ هست) بین 24 تا 48 ساعت صبر کنین تا باکتری های موردنظر از داخل فیلتر خارج بشن و داخل آب تکثیر بشن
اینجوری از شر یسری از طعم های اضافه راحت می شیم
قبل از استفاده این روش حتما چک کنین یک بار با حجم کم  ;) ;)
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: hojijon

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 124
  • تشکر شده: 517 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهبود کیفیت مخمر نون
« پاسخ #1 در: ۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۷:۲۲ »
سلام دوست عزیز

به انجمن خوش آمدید قربان

جناب چیزی که گفتید به نظر جالب میاد
ولی متاسفانه بنده روش کار را درست متوجه نشدم
ممنون میشم به صورت دقیق تر اگه امکانش هست توضیح بدید و این روش که فرمودید چه تاثیری روی کیفیت مخمر داره

پیشاپیش از شما ممنون و متشکرم
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 

آفلاین ash_ha

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهبود کیفیت مخمر نون
« پاسخ #2 در: ۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۴:۵۰:۰۴ »
سلام اميد عزيز
دوست گلم من مخمر روكشت كردم در حقيقت
به اينروش كه اول آب جوشيدرو كه دماي ٢٠ تا ٣٠ درجه داره داخل يه ظرف بريزين
يك فيلتر قهوه تهيه كنيد اون رو داخل آب قرار بدين تا آب واردش بشه
مقدار گفته شده از مخمر رو داخل فيلتر بريزيد بعد كه داخل فيلتر مخمر فعال شد فيلتر رو از ظرف خارج كنين و داخل يه فيلتر ديگه قرار بدين
و بالاي اون رو منگنه كنين و داخل ظرف آب بذارين باقي بمونه بهد از ٤٨ ساعت آب جوشيده شما حاوي باكتري هست براي تخمير
اگر جايي ابهام وجود داره بگين پاسخ گو باشم
ممنون از توجه شما
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید

آفلاین bahmanyar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 61
  • تشکر شده: 58 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهبود کیفیت مخمر نون
« پاسخ #3 در: ۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۵:۱۲:۰۸ »
با سلام خدمتی اقا هدل خان و اقا داتام گل  و همه بروبچ یکرنگ انجمن/ اقا ash_ha  ممنون از به اشتراک گذاشتن روشتون / میخوام ببینم اگه بجای قرص مخمر از دوغاب مخمری ابجو که بجوشونیمش تا غیر فعال بشد میشه استفاده کرد ؟ اصلا نیازی به جوشوندن و غیرفعال کردنش هس ؟ خیلی ممنون /عزت زیاد 
دل ما خانه مهر است و از زنگار کین پاک است
مکن نومیدمان از بارگاه خویش , دل نومید بی باک است ..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

آفلاین ash_ha

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهبود کیفیت مخمر نون
« پاسخ #4 در: ۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰:۳۴ »
سلام
تو موضوعات پیش تر بحث شده تو همین سایت خوندم که از مخمر آبجو به عنوان مواد مورد نیاز مخمر ها می شه استفاده کرد
اگر حافظه من یاری کنه نوشته شده بود بهتره از مخمر آبجو استفاده بشه
چیزی که من آزمایش کردم زمانی که مخمر آبجو می زنیم سریع تر تکثیر می شن باکتری ها
به شدت لرتمون کم می شه در انتهای کار
طعم و مزه ی خیلی بهتری بدون بوی ترشی هم ایجاد می کنه
البته من در حد 5 لیتر آزمایش کردم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: bahmanyar

 

anything