inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: تخمیر اولیه عصاره مالت  (دفعات بازدید: 252 بار)

آفلاین habibpn

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 42
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر اولیه عصاره مالت
« در: ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۸:۱۹ »
درود
من دیروز اولین پخت آبجو رو انجام دادم ولی روند تخمیر عصاره با مالشعیر فرق داره خواستم ببین آیا ایرادی در روند تخمیر بوجود اومده یا طبیعیه
حجم آبجو وه‍یجده لیتر و چهار کیلویی عصاره مالت به مالت یازده  گرم مخمر نان هوا رسانی هم انجام شد از تکنیک یک سوم اول و بقیه بیست دقیقه آخر استفاده کردم حدود نیم ساعت  هم دما رو  به سی درجه رسوندن هیدرومتر نداشتم که آب سنجی رو اعلام کنم دما هم بیست و پنج درجه می باشد بعد از یک ساعت تخمیر شدید شروع شد کف از قفل هوا بیرون می‌زده بعد از گذشته یک روز فاصله حباب ها سه ثانیه رسید الان یک روز و هشت ساعت فاصله هر حباب شیش ثانیه  آیا این روند تخمیر طبیعی یا ایرادی در کار هست
 

آفلاین habibpn

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 42
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر اولیه عصاره مالت
« پاسخ #1 در: ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۱:۵۴ »
درود
جناب داتام اگه راهنمایی بفرمایید ممنون می شم بعد دو روز هر هفده ثانیه یه حباب میزنه آیا مشگلی در روند تخمیر هست یا نه
 

آفلاین ح ر

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 145
  • تشکر شده: 282 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر اولیه عصاره مالت
« پاسخ #2 در: ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۷:۰۴ »
درود بر استاد هدل
دوست گرامي بنظر ميزان مخمري كه استفاده كرديد با توجه ب نوع مخمر(مخمر نان)زياد بوده زيرا مخمر نان بسيار فعال ميباشد و باعث اين امر گرديده
پاینده باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal

آفلاین habibpn

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 42
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر اولیه عصاره مالت
« پاسخ #3 در: ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۱:۱۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود بر استاد هدل
دوست گرامي بنظر ميزان مخمري كه استفاده كرديد با توجه ب نوع مخمر(مخمر نان)زياد بوده زيرا مخمر نان بسيار فعال ميباشد و باعث اين امر گرديده
درود
اول ممنون که پاسخ دادید این ابجور رو ما کلا همش رو زدیم بر بدن ;D ;D ;D
ولی تجربه ای در این پخت نصیبم شد که بسیار عالی بود من هر بار از مخمر نان
استفاده می کنم وقتی برای اولین بار در بسته بندی رو باز می کنم پچ ابجو تخمیرش
تقریبا در مدت سه نهایتا چهار هفته تمام میشه و اماده بطری میشه و اون ته مزه ترش مخمر نان کامل مشهود میباشد..
اما وقتی از همون بسته برای پچی دیگر استفاده می کنم این روند تا هفت هفته به طول می انجامد ولی این
مدت زمان زیاد یک خوبی دارد که هیچ گونه مزه ترشی که از مخمر نان هست من در ابجو های که مدت زمان تخمیر
انها بالا است احساس نمی کنم اگر دوستان با تجربه تر نسبت به زمان تخمیر طولانی ایرادی ندارند من به شخصه
ترجیح میدم که مدت تخمیر طولانی تری رو تجربه کنم تا کیفت محصول نهایی در فقدان مخمر ابجو بهتر باشد
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2462 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر اولیه عصاره مالت
« پاسخ #4 در: ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۱:۵۶ »
جناب ح ر
از حضورتون خرسنديم و اميدواريم ادامه دار باشه

آقاي habibpn
همونطور كه آقاي ح ر فرمودند، اولا مخمر نان از مخمرهاي مخصوص آبجو بسيار فعالتر هست و توليدات جانبي مضر بيشتري توليد ميكنه. اگر مقدارش به درستي محاسبه نشه اين توليدات مضر بيشتر هم ميشن. احتمالا شما از مقدار بيشتر از نياز مخمر استفاده ميكنيد و بعد از مدتي كه از همين مخمرها كه حالا ضعيفتر شدند استفاده ميكنيد، زمان تخمير بيشتر ميشه و كيفيتش هم بالاتره. البته بايد دقت كنيد كه آيا همه ي شرايط ديگر برابر هستند يا نه؟ مثلا دماي خود مخمر در زمان فعال شدن هم تاثير داره. اگر بعد از باز كردن، مخمرو در يخچال نگهداري ميكنيد  بايد صبر كنيد تا با محيط همدما شود. خصوصا اگر تفاوت دما بيشتر از ١٠ درجه باشد. البته اين محدوديت ١٠ درجه در تفاوت دما در تمام مراحل بايد رعايت شود.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357