inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو  (دفعات بازدید: 4061 بار)

آفلاین RAKY

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 96
  • تشکر شده: 180 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #15 در: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۰:۴۴ »
با عرض سلام به همه دوستان عزیز و پیشکسوت
در مورد مخمرهای لالوین دوستی نوشته بود که مخمر1118 مخمر ضعیفی از نظر ایجاد عطر و طعمه . که از نظر خود شرکت اینطور نیست  . انتخاب مخمر برای تولید شراب به عوامل زیادی از جمله نوع میوه ، PH آبمیوه ، میزان پکتین میوه و نوع آن ، عطر و طعم میوه و ... داره .  حتی از شخص کاربلد و مطلعی شنیدم که ممکنه برای انگور قرمز از یک نوع ولی در مکان کشت متفاوت یک مخمر استفاده نشود . در یوتیوب در فیلمی از کارخونه شراب سازی توضیح میدادکه بای انتخاب مخمر چند آزمایش انجام و سپس با ترکیب چند مخمر مختلف از نظر عملکرد ( و نه برند ) به ترکیب ایده آل میرسند .
اما در مورد مخمر های لالوین بهترین مرجع خود این شرکت میباشد . دو سال قبل یکی از دوستان ایمیلی به شرکت زده بود و تفاوت مخمر ها رو پرسیده بود که پاسخ کاملی درباره روش انتخاب مخمر ، تفاوت هر مدل و شماره و مشخصات آنها دریافت کزد . من پرینت ایمیل و ترجمه اون رو دارم که اگه پیدا کنم اون رو به اشتراک میگذارم .
اما مدل  1118 یک مخمر ترکیبی از چند نوع قارچ تک سلولی است که برای دامنه وسیعی از میوه ها مناسبند . حساسیت کمی به تغییرات دمایی دارند . در طول فرایند تخمیر کف زیادی روی مایع ایجاد و مانع اکسید شدن شراب میشوند. برای شراب سفید سایدر و شامپاین هم مناسب است . این مخمر عطر و طعم میوه را بدون تغییر حفظ میکنند . اما برعکس 1116 و بی71 تغییری در عطر و طعم میوه ایجاد نمیکند و اصطلاحا شخصیت جدیدی برای شراب ایجاد نمیکند . ( بعضی این رو یک مزیت میدانند ) .
بهترین دما در تخمیر اولیه 22 درجه و در ثانویه 17 درجه و بهترین دمای آمیزه کردن 10-15 درجه است .
برای میوه هایی که پکتین و PH زیادی دارند مناسبتر است نسبت به 1116 (مثل انگور شانی )  و همچنین تخمیر  کاملی دارد . ......
موفق باشید .


 
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, امید, D A R Y L

آفلاین gghali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 75
  • تشکر شده: 48 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #16 در: ۱۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۹:۱۳ »
شرکت دیگری برای فروش انزیم ها هست؟
که امتحانشو پس داده باشه؟
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #17 در: ۱۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۳:۰۸ »
با درود مجدد
ضمن تشکر از جناب salar_dariush  و همچنین جناب S A L E H عزیز , تو پست قبلی هم عرض کردم که من بدنبال لینک صفحه فروش انزیم بتا امیلاز و بتا گلوکاناز در سایت امازون بودم که ظاهرا از جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]  هم خبری نیست !!

سپاسگذارم
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 280 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #18 در: ۱۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۱:۱۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود مجدد
ضمن تشکر از جناب salar_dariush  و همچنین جناب S A L E H عزیز , تو پست قبلی هم عرض کردم که من بدنبال لینک صفحه فروش انزیم بتا امیلاز و بتا گلوکاناز در سایت امازون بودم که ظاهرا از جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]  هم خبری نیست !!

سپاسگذارم

دورد دوستان عزیز و اساتید محترم

جناب  datam مکمل ها و آنزیم هایی که من در سایت آمازون دیدم به شرح زیر هستند:

1.کلسیم کربنات

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

2.سیتریک اسید و مالئیک اسید و تارتاریک اسید

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

3.yeast Nutrient

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

4.Yeast Energizer

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

5.Easy Clean

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

6.لاکتیک اسید

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

7.شکر ذرت

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

8.Irish Moss

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

9.سولفات کلسیم

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

10.کلرید کلسیم

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

11.مالتو دکسترین

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

12.آنزیم پکتیناز

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

13.Wine Tannin

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

14.لاکتوز

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

15.Distiller's Yeast (DADY)

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

16.آنزیم آلفا آمیلاز

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

17.بنتونیت

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

18.Cider House Select Flavor Enhancers Oaky D'Oaky, Multicolor

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

19.Cider House Select Flavor Enhancers Ginger Jammer, Multicolor

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

20.FERMFAST HOZQ8-059 Anti Foam Liquid Agent 10G Dose Pack for Brewers and Moonshiners, Multicolor

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

21.Sparkolloid Powder

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

22.آسکوربیک اسید

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

23.Gelatin Finings

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

24.Isinglass

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

25.Brewer's Sea Salt

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

26.Fermfast Distiller Enzyme

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

27.FERMFAST 24 Hour Turbo Yeast 260G Packet of Distillers Yeast, Multicolor

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

28.AMYLASE ENZYME SINGLE DOSE PACK 10g DRY ALPHA AMYLASE ENZYME by FERMFAST

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]


29.GLUCOAMYLASE ENZYME SINGLE DOSE PACK 10g PACKET DRY BETA AMYLASE ENZYME by FERMFAST

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

از اساتید و دوستان تقاضا میشود به خصوص
استاد [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] عزیز این موارد برسی بفرمایند

و راهنمایی بفرمایید منم کدام موارد بیارم

با سپاس فراوان




ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ساکارو, امید

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #19 در: ۱۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۳:۲۷ »
با درود..
جناب S A L E H  عزیز سپاس از شما , لطف کردید والا قربان اینا اقلامی هستن که برخی از اونها , برای شراب سازی و برخی برای ابجو با مالت جو و برخیش برای ابجو با عصاره مفید هستند اگر غیر از ابجو به شراب سازی هم اشتیاق دارید , واگر در ابجو سازی هم نیمه یشرفته و هم پیشرفته را مد نظر داریدغیر از  چند مورد , تقریبا به همه این اقلام نیاز دارید البته من بودم اقلامی مثل دی امونیم فسفات و ویا انواع اسید های خوراکی رو  و یا کلسیم کربنات و کلا اقلامی از این دست رو که در ایران براحتی میشه پیدا  کرد و خرید را , زحمت خریدشو از خارج نمیکشیدم ولی مخمر و انزیم ها مخصوصا بتا امیلاز و الفا امیلاز و مخمر  رو حتما میخریدم بجای ایریش موس بدنبال قرص ویرفلاک میگشتم چراکه بهتر جواب میده و دقیق تر میشه مصرف کرد اون مخمر توربو رو هم که بدرد تخمیر سریع وبا ظرفیت تحمل بالاست رو اصلا نمیگرفتم چون اعتقادی به تخمیر سریع ندارم بعضی هاش هم که اصلا تو خود سایت زده فعلا موجود نیست  مثل نمک دریایی که تو ایرون خودمون هم موجوده و ..
ولی اگر اوردین و از انزیم بتا امیلاز اضافه اوردین  من حتما ازتون میخرم
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 280 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #20 در: ۱۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۱:۴۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود..
جناب S A L E H  عزیز سپاس از شما , لطف کردید والا قربان اینا اقلامی هستن که برخی از اونها , برای شراب سازی و برخی برای ابجو با مالت جو و برخیش برای ابجو با عصاره مفید هستند اگر غیر از ابجو به شراب سازی هم اشتیاق دارید , واگر در ابجو سازی هم نیمه یشرفته و هم پیشرفته را مد نظر داریدغیر از  چند مورد , تقریبا به همه این اقلام نیاز دارید البته من بودم اقلامی مثل دی امونیم فسفات و ویا انواع اسید های خوراکی رو  و یا کلسیم کربنات و کلا اقلامی از این دست رو که در ایران براحتی میشه پیدا  کرد و خرید را , زحمت خریدشو از خارج نمیکشیدم ولی مخمر و انزیم ها مخصوصا بتا امیلاز و الفا امیلاز و مخمر  رو حتما میخریدم بجای ایریش موس بدنبال قرص ویرفلاک میگشتم چراکه بهتر جواب میده و دقیق تر میشه مصرف کرد اون مخمر توربو رو هم که بدرد تخمیر سریع وبا ظرفیت تحمل بالاست رو اصلا نمیگرفتم چون اعتقادی به تخمیر سریع ندارم بعضی هاش هم که اصلا تو خود سایت زده فعلا موجود نیست  مثل نمک دریایی که تو ایرون خودمون هم موجوده و ..
ولی اگر اوردین و از انزیم بتا امیلاز اضافه اوردین  من حتما ازتون میخرم
موفق باشید
درود جناب datam عزیز و سپاس بی کران
استاد گرامی منم پتاسیم سوربات و دی آمونیوم  فسفات و متا بی سولفیت پتاسیم و کلا موادی که در ایران به راحتی پیدا میشه نمیارم
چون بارسنگینی هست
من هم به آبجو سازی خیلی علاقه دارم و هم به شراب سازی
ولی اول راه هستم
میخواستم بدونم دقیقا چه چیز هایی بیارم که تا سال آینده تامین باشم
آنزیم بتا آمیلاز جایی ندیدم
اما آلفا آمیلاز به وفور برای کار ما موجود هست
لینک هاشم گذاشتم به همراه عکس
اما بتا آمیلاز و بتا گلوکناز جایی ندیدم
و آلفا این آنزیم ها موجود هست
البته گلوکناز کلا آنزیمی تخصصی هست و فکر کنم فقط کمپانی سیگما آلدریچ امریکا تولید میکنه که هم قیمت بسیار بالایی داره و هم نمیتونم اینجا تهیه کنم به این دلیل که کمپانی سیگما مواد به اشخاص نمیفروشه و فقط به شرکت ها میفروشه
ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ساکارو

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 280 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #21 در: ۱۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۵:۲۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام دوستان

جناب @S A L E H خان به موازات توصیه دوستان بنده هم چند مورد را که تست کردم خدمت جناب عالی عرض میکنم

مخمر های Omega در آمریکا رواج خواصی بین مشروب سازان و آبجوسازان خانگی داره ، اگر تونستید از این مخمر بیارید برای سبکهای مختلف آبجو و شراب موارد فراوانی داره
حتی مخمر آبجو آیل و لاگر تا 12 درصد هم داره که از نظر عطر و رایحه فوق العاده است
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

مورد دیگه مخمرهای Wyeast  که این شرکت هم تنوع محصولی فراوان هم برای آبجو و هم شراب و سایدر را داره ، این شرکت هم آمریکاییست و بیشتر محصولاتش در خود آمریکا عرضه میشود

اگر به تقطیر هم علاقه داشته باشید مخمر های محصولات تقطیری ( Distiller's Yeast ) اینجا طرفداران خاص خودش را دارد .

راجع به محصولات لالوین متاسفانه در آمریکا خیلی فراوان نیست ولی اگر تصمیم خرید از محصولات لالوین را داشتید و پیدا کردید 1116 گزینه بهتری نسبت به 1118 هست چون این مخمر ( 1116 ) پایین ترین سطح سولفید هیدروژن را تولید میکند و شراب آن فوق العاده عطر و طعم بهتری نصبت به 1118 دارد . هر دو هم درصد الکلشون 18 درصد هست .

البته به شخصه لالوین 71B-1122 را جهت شراب از همه بیشتر میپسندم ، با آن که پتانسیل تولید الکل آن 14 درصد هست ، ولی واقعا در مورد طعم و عطر معجزه میکنه این مخمر .

راجع به مکمل ها هم DAP و مواد عمومی به راحتی با هر گریدی در ایران در دسترس هست

فقط اگه بتونید   Fermaid K را از اونجا تهیه نمایید ( Lallemand تقریبا بهترین فرموله های Fermaid K  را داره )
اگر هم جهت شراب بتونید چند نوع آنزیم بیارید فوق العاده است
Pectic Enzyme : جهت بهترین استخراج رنگ و عصاره میوه مخصوصا در شراب انگور و سایدر سیب
Aroma Enzyme : جهت استخراج عطر میوه ها ( که باعث میشه شراب نهایی عطر و طعم میوه اولیه را داشته باشه
Wine Tannin Powder: احساس پری دهان و کهنگی شراب را اعمال میکنه

درود جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
این fermaid k دقیقا کارش چیه؟
چون قیمت خیلی بالایی داره نسبت به وزنش😂
میخواستم بدونم ارزش خرید داره
ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ساکارو

آفلاین محمد رضاا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 72 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #22 در: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۶:۵۱ »
با سلام خدمت همه عزيزان و به خصوص استاد داتام گرامي و پوزش بابت تاخير در پاسخگويي

جناب داتام من هرچي گشتم اون محصول رو پيدا نكردم، لينكي هم كه برا يكي فرستاده بودم محصول رو نمياره، البته من تو امازون المان پيدا كرده بودم، ولي عجيبه كه تو هيچ كودوم از آمازون ها پيداش نميكنم

ولي جناب صالح كه از آمريكا ميخوان خريد كنن حتما ميتونن اين مورد رو پيدا كنن

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

چون BGS تو آمريكا توليد ميشه احتمالا همه محصولاتش اونجا در دسترس باشه، يا حداقل پرس و جو بفرماييد راهنمايي ميكنن.
 موردي كه من پيدا كرده بودم توليد خود المان بود ظاهرا، با شيشه قهوه اي شبيه عطر تام فورد و برچسب سفيد و سبز كه به دو دليل ١.قيمت بالا ٢.نوشته هاي كلاً آلماني نخريدمش، ولي بعدا پشيمون شدم، مايع آميلاز g500 گرفتم به جاش كه چندان تاثيري نداشت، شايد هم چون مايع بود خراب شده بود تو راه!

باز اگه من مورد جدييدي مشاهده كردم حتما اطلاع ميدم

پاينده باشيد
من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه
من چند تو را  گفتم کم خور دو سه پیمانه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ساکارو, D A R Y L

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #23 در: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۵:۴۵ »
با درود
جناب محمدرضاا ضمن تشکر از شما منم چون تو امازون ندیده بودم کنجکاو بودم که لینکشو ببینم  احتمال میدادم یا من اشتباها نمیدیدم و یا یه سایتی غیر از امازون اصلی باشه بهر حال سپاس از شما ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: محمد رضاا, D A R Y L

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #24 در: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲:۲۸ »
با درود مجدد
جناب S A L E H عزیز , قربان اون شماره 29 مگه بتا امیلاز نیست ؟؟ :

29.GLUCOAMYLASE ENZYME SINGLE DOSE PACK 10g PACKET DRY BETA AMYLASE ENZYME by FERMFAST

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

ضمن اینکه خاک بنتونیت هم در ایران موجوده و اساسا بهترینش در ایران موجوده و کیفیتش خیلی بهتر از انواع خارجیش باشه فک کنم
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 124
  • تشکر شده: 517 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #25 در: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۵:۴۵ »
با سلام و درود

جناب[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]خان Fermaid-K تقریبا یکی از بهترین و کاملترین منابع غذایی مخمر هست ( Complete yeast nutrient )

و تخمیر همراه این مواد غذایی هم بالاترین راندمان را داراست و هم کمترین تولید استرهای نامطبوع .
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, D A R Y L

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 280 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #26 در: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۲:۵۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود مجدد
جناب S A L E H عزیز , قربان اون شماره 29 مگه بتا امیلاز نیست ؟؟ :

29.GLUCOAMYLASE ENZYME SINGLE DOSE PACK 10g PACKET DRY BETA AMYLASE ENZYME by FERMFAST

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

ضمن اینکه خاک بنتونیت هم در ایران موجوده و اساسا بهترینش در ایران موجوده و کیفیتش خیلی بهتر از انواع خارجیش باشه فک کنم
موفق باشید

درود جناب datam
بله کاملا درست میفرمایید من دقت نکرده بودم
اگر لازم دارید بگین براتون بیارم
و اگر بفرمایید کاربردش چیه
شایدم برای خودمم تهیه کردم 8)
ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم
 

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 280 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #27 در: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶:۴۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام و درود

جناب[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]خان Fermaid-K تقریبا یکی از بهترین و کاملترین منابع غذایی مخمر هست ( Complete yeast nutrient )

و تخمیر همراه این مواد غذایی هم بالاترین راندمان را داراست و هم کمترین تولید استرهای نامطبوع .

درود [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]  جان پس حتما یک پک میارم
مشخصاتش خوندم
تقریبا همه عناصر در خودش داره
واقعا ترکیب جالبی هست
ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید

آفلاین اریا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #28 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۸:۲۵ »
سلام ممنون میشم یه مخمری را واسه شراب بازگو کنید که داخل کشور باشه و عالی و بگید از کجا باید تهیه کرد؟؟؟
تشکر
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #29 در: ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۰:۵۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام ممنون میشم یه مخمری را واسه شراب بازگو کنید که داخل کشور باشه و عالی و بگید از کجا باید تهیه کرد؟؟؟
تشکر
دوست عزيز
اين مشكلترين سوالي بود كه تا امروز در انجمن مطرح شده! مخمر مخصوص شراب كه هم عالي باشه و هم در ايران موجود باشه. البته جوابش خيلي راحته. دنبالش نگرديد :-)
اگر كسي رو اونور آب دارين براي خريد ازش كمك بگيرين. اينجا گيرتون نمياد. مگر اينكه همينجا دوستاني كه دارند بهتون كمك كنن و اگر هم باشه قيمت مناسبي نداره.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

 

anything