inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو  (دفعات بازدید: 4063 بار)

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 280 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« در: ۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۲:۰۵ »
درود دوستان گرامی و اساتید عزیز
ممکنه این پست تکراری باشه
پیشاپیش عذر میخوام
من دارم از امریکا مخمر برای خودم میارم
لطفا دوستان با تجربه و اساتید گرامی طبق تجربه خودشون اعلام بفرمایند که بهترین مخمر برای آبجو با طعم استاندارد و عمومی و بهترین مخمر برای شراب مخصوصا برای میوه هایی مثل انگور چی هست؟

البته خودم بعد از تحقیقات به  Lalvin ec 1118  رسیدم که تقریبا همه سایت های خارجی بر اون تاکید دارند
همچنین برای ساخت شراب انگور قرمز یا سیاه چه مکمل هایی لازم وارد کنم که البته در ایران نیستن
با سپاس فراوان
ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: salar_dariush

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #1 در: ۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۷:۵۶ »
با درود
جناب S A L E H عزیز والا در مورد مخمر سلیقه ایه  ولی من شخصا US_05 رو به همه مخمر ها ترچیح میدم البته COPPER هم مخمر بسیار خوبیه ولی خیلی کمیابه اگه اون هم بتونین پیدا کنین  عالیه اگه بتونین کمی رازک خشک هم برای رازک خشک زنی بیارین که عالیه من که مقداری داشتم و توپ بستم توش و دیگه دست رسی ندارم ولی شما اگه بتونین بیارین خوبه تجربه خوشطعم و دلچسبی براتون میشه  رازک پالت هم من شخصا شینوک و مگنوم پیشنهاد میدم
در مورد شراب هم که خودتون حق مطلب رو ادا کردین البته ممکنه مخمر خوب دیگه ای هم برای شراب وجود داشته باشه ولی من تجربه اولم با این مخمر یعنی Lalvin ec1118  بود و الحق و الانصاف که شاهکار زد برای من ,  اونقدر ازش راضیم که بعید میدونم با مخمر دیگه بخوام تست کنم گو اینکه تجربه کردن رو شدیدا دوست میدارم ..
مواد دیگه که بغیر از قرص کمپیدن  و مکمل مخمر دی امونیم فسفات ( DAP)  چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه مگر اینکه دنبال مواد مورد نیاز تخصصی باشید که اونو باید اساتید شراب ساز توصیه کنند
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, D A R Y L, salar_dariush, Mehdi z

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 51 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #2 در: ۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۸:۲۵ »
سلام
1118 مخمر قوی است . تلرانس الکلش بالاست و در دمای بالا مثل ایران خوب جواب میده . ولی توی عطر و طعم دهی جالب نیست . مخصوصا برای شراب قرمز اصلا جالب نیست . واسه سفید قابل تحمله . برای عرق گرفتن عالیه .
اگر مخمر عمومی میخواین که همه جا بدردتون بخوره مثل سیب شراب قرمز عسل =مونتراچت 
مخمر حرفه ای شراب قرمز = پاستور رد
شراب سفید = Cote Des Blanc
لینک پی در اف داخل این صفحه را ببینید تا متوجه بشید 1118 چقدر بده !
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

اگر مخمر ناتینگهام بخرید هم برای آبجو عالیه و هم در شراب غیر قرمز خوب عمل میکنه . بعضی ها تا 18 درصد ازش الکل گرفته اند .
مخمر 05 داتام هم برای آبجو بی نظیره

 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, امید, D A R Y L, poya

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #3 در: ۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۳:۵۸ »
با درود مجدد
جناب S A L E H  مخمر مونتراخت در همین انجمن قبلا , راجعش بحث شد شدیدا بوی گوگردی یا همون تخم مرغ گندیده  در تخمیر ایجاد میکنه  البته همونطور که گفتم تجربه کردن بد نیست  ولی زیاد روش حساب باز نکنین
ردپاستور هم از مخمر های ارزون قیمت بازار فرنگ هست و نظری راجعش ندارم
ضمن اینکه توصیه میکنم تجربه بهترین استاده معتقدم اگه صد تا لینک جهت معرفی یک محصول بهم پیشنهاد بشه من چیزی رو که خودم تجربه کردم و نتیجه شو دیدم ترجیح میدم ممکنه 70 درصد از کاراکتر یک شراب خوب به نژاد انگورش مرتبط باشه ولی اون 30 درصد باقی مونده رو در مورد شراب خودم دقیقا از مخمر لال واین میدونم البته همونطور که گفتم این سلیقه ای ست  و قطعی نیست
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, D A R Y L, salar_dariush

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 124
  • تشکر شده: 517 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #4 در: ۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۵۷:۰۵ »
سلام دوستان

جناب @S A L E H خان به موازات توصیه دوستان بنده هم چند مورد را که تست کردم خدمت جناب عالی عرض میکنم

مخمر های Omega در آمریکا رواج خواصی بین مشروب سازان و آبجوسازان خانگی داره ، اگر تونستید از این مخمر بیارید برای سبکهای مختلف آبجو و شراب موارد فراوانی داره
حتی مخمر آبجو آیل و لاگر تا 12 درصد هم داره که از نظر عطر و رایحه فوق العاده است
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

مورد دیگه مخمرهای Wyeast  که این شرکت هم تنوع محصولی فراوان هم برای آبجو و هم شراب و سایدر را داره ، این شرکت هم آمریکاییست و بیشتر محصولاتش در خود آمریکا عرضه میشود

اگر به تقطیر هم علاقه داشته باشید مخمر های محصولات تقطیری ( Distiller's Yeast ) اینجا طرفداران خاص خودش را دارد .

راجع به محصولات لالوین متاسفانه در آمریکا خیلی فراوان نیست ولی اگر تصمیم خرید از محصولات لالوین را داشتید و پیدا کردید 1116 گزینه بهتری نسبت به 1118 هست چون این مخمر ( 1116 ) پایین ترین سطح سولفید هیدروژن را تولید میکند و شراب آن فوق العاده عطر و طعم بهتری نصبت به 1118 دارد . هر دو هم درصد الکلشون 18 درصد هست .

البته به شخصه لالوین 71B-1122 را جهت شراب از همه بیشتر میپسندم ، با آن که پتانسیل تولید الکل آن 14 درصد هست ، ولی واقعا در مورد طعم و عطر معجزه میکنه این مخمر .

راجع به مکمل ها هم DAP و مواد عمومی به راحتی با هر گریدی در ایران در دسترس هست

فقط اگه بتونید   Fermaid K را از اونجا تهیه نمایید ( Lallemand تقریبا بهترین فرموله های Fermaid K  را داره )
اگر هم جهت شراب بتونید چند نوع آنزیم بیارید فوق العاده است
Pectic Enzyme : جهت بهترین استخراج رنگ و عصاره میوه مخصوصا در شراب انگور و سایدر سیب
Aroma Enzyme : جهت استخراج عطر میوه ها ( که باعث میشه شراب نهایی عطر و طعم میوه اولیه را داشته باشه
Wine Tannin Powder: احساس پری دهان و کهنگی شراب را اعمال میکنه

میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, D A R Y L, salar_dariush, Houman

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 51 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #5 در: ۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱:۳۵ »
سلام
پس قبوله که 1118 مالی نیست ؟
ببینید یک موقع هست که ما دسترسی به منابع نداریم و هر چیزی پلاک 13 یا سایر دوستان زحمت بکشند را امتحان می کنیم .الان که صالح جان ما قدرت انتخاب داره جالب نیست که سراغ 1118 بره . ولی سگ 1118 شرف داره به مخمر نان .
 نمی دونم مونتراچتی که شما تست کردید شرایط نگهداری یا تاریخ مصرفش چی بوده من خودم سفارش مستقیم دادم نتایج متفاوت بود . همونطوری که عرض کردم بعضی از مخمرها کاربرد عمومی تری دارن .
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
5 ستاره از 7 نظر
این مخمر بدرد این میخوره که  دم دست باشه . چون ارزونه دلت میاد که بازش کنی و یک بچ سایدر  را تست کنی . برای آبمیوه های طبیعی داخلی عالیه .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, امید

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #6 در: ۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۳:۴۶ »
با درود
ضمن تشکر از دوستان , با توضیحات شون  متوجه یه نکته شدم و اون اینه که دقیقا یادم نیست که من مخمر لال واین 1116 بود که مصرف کردم یا 1118 !؟؟؟ ولی چون از یکی از اعضا خوب انجمن خریدم  حتما میرم سرفرصت تلگرامم رو چک میکنم ببینم ایا اسم این مخمر رو تو صحبتامون بردیم یا نه قطعا کار سختی هست چون مربوط به یک سال و خوردی پیش میشه ولی اونچه که مهمه اطلاع رسانی درست به بقیه اعضا هست ولی در مورد مخمر مونتراخت مطمئنم چون از یکی از اعضا با سابقه انجمن این موضوع مطرح شد فک کنم یا دوست عزیزمون جناب پدرام بودند یا جناب اینجوی بودند که راجع به منوتراخت اطلاعاتی رو که گفتم دادند ویکی از دوستان که با این مخمر به مشکل خورده بودند  نیز همین مطلب رو  تایید کردند ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین امیر۲۲

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #7 در: ۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۳:۱۸ »
سلام اگه ملاک گیرایی و الکل باشه همین مخمری که اسم بردید و مخمرred star premium cuveeبکارتون میاد فک کنم تا بیست درصد هم بره و اگه ملاک طعم و مزه باشه که دوستان مخمرای خوبی معرفی کردن اما یچیزی که هست یه نوع مخمری تو امریکا نمیدونم ولی تو اروپا به وفور هست مخمرwyeast که البت از مخمرای دیگه گرونتره((حدود ده دلار)) ولی عالیه اگه امریکایی حتمن تهیه ش کن واگه وقت داشته باشی انلاینم میتونی بخری ولی اگه میتونی از یک مغازه که اینکارس حتمن مشاوره بگیر
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 280 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #8 در: ۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۸:۲۱ »
درود دوستان گرامی و اساتید عزیز

با سپاس فراوان از دوستان عزیزم و تشکر ویژه از استاد datam عزیز

جناب daram مخمر us_05 خریداری کردم بعد از فرموده شما

جناب omid567 حتما

Pectic Enzyme
Aroma Enzyme
Wine Tannin Powder

میارم

دوستان  datam  و  mansour و omid567 وامیر۲۲

من این سایت پیدا کردم [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
که به نظر میرسه سایت معتبری هست

این شرح خصوصیات مخمر ها در این سایت هست در فایل pdf ضمیمه کردم

آیا این توضیحات در سایت مذکور میتونیم قبول کنیم؟





به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
1.pdf
ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ساکارو, salar_dariush, gghali

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 124
  • تشکر شده: 517 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #9 در: ۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۷:۳۸ »
سلام مجدد خدمت S A L E H خان


توضیحاتی که تو فایل پیوستی راجع به مخمر ها هست ، تا اونجایی که بنده میشناختم همگی درست بود


فقط جسارتا عرض میکنم دقت کنید مخمرهایی که میخرید حتما DRY ( خشک ) باشه . چون اکثر محصولاتی که این سایت داشت Liquid ( مایع ) بود .


موفق و پاینده باشید .
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

آفلاین محمد رضاا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 72 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #10 در: ۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۷:۱۱ »
با سلام جناب صالح
قربان شما كه داريد تجهيزات ميخريد، يه چند نوع آميلاز هم بخريد بياريد، ببينيم كودومش به درد عصاره به مالت ميخوره
يه مدل تو آمازون بود، بتا گلوكاناز با بتا آميلاز رو با هم ميفروخت، ٤٠ دلار هم بود، شما اونجا پرس و جو كنيد ببينيم شايد اين به درد به مالت بخوره
من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه
من چند تو را  گفتم کم خور دو سه پیمانه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, D A R Y L

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #11 در: ۱۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۴۳:۱۲ »
با درود مجدد
دوستان من تلگرامم رو چک کردم مخمر همون EC1118  بود
جناب محمد رضا در صورت امکان اون صفحه ای از امازون رو که انزیم بتاگلوکاناز و بتا امیلاز رو با هم میفروخت لینکش رو اینجا بزارین ..
با سپاس از شما
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L, salar_dariush

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 147 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #12 در: ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۱۶:۱۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود مجدد
دوستان من تلگرامم رو چک کردم مخمر همون EC1118  بود
جناب محمد رضا در صورت امکان اون صفحه ای از امازون رو که انزیم بتاگلوکاناز و بتا امیلاز رو با هم میفروخت لینکش رو اینجا بزارین ..
با سپاس از شما
سلام استاد خسته نباشید
استاد این سایت انزیم میفروشه هر چی که خواستید
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #13 در: ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۶:۲۵ »
با درود
جناب  سپاس از محبت شما من میخواستم ببینم این محصول بتا امیلاز و بتاگلوکاناز رو اگه امازون داشته باشه بگیرم اگه لینک صفحه شو این اقای محمدرضا بدن خوبه ..
ممنون از شما عزیز دل برادر ..
موفق باشید 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 280 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین مخمر برای شراب و بهترین مخمر برای آبجو
« پاسخ #14 در: ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۶:۳۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود مجدد
دوستان من تلگرامم رو چک کردم مخمر همون EC1118  بود
جناب محمد رضا در صورت امکان اون صفحه ای از امازون رو که انزیم بتاگلوکاناز و بتا امیلاز رو با هم میفروخت لینکش رو اینجا بزارین ..
با سپاس از شما
سلام استاد خسته نباشید
استاد این سایت انزیم میفروشه هر چی که خواستید
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

جناب salar_dariush عزیز
این سایت قبلا امتحان کردم
تمام محصولاتش تقلبی و فیک و چینی و صنعتی هستن
ادعا میکنه که محصولات سیگما امریکا و مرک آلمان داره
میتونید تست کنید
به این شرکت زنگ بزنید
مثلا آنزیم آلفا آمیلاز قیمت بگیرین
بهتون قیمت میده
کمپانی های مرک و سیگما برای اصالت محصول
روی قوطی محصولی کدی محرمانه چاپ میکنن به نام لات نامبر
شما از این کمپانی بپرسین که آیا لات نامبر داره یا نه؟
مسلما میگه نه😂
در نتیجه محصول تقلبی هست
البته توجیهاتی میارن
اما شما قبول نکنید
متاسفانه بازار شیمیایی فروشان ایران
پر شده از کلاهبرداران و تقلبی فروشان
ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید

 

anything