inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: تهیه شیره خرما  (دفعات بازدید: 1029 بار)

آفلاین Milad b

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 43
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #15 در: ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۲:۲۸ »
ممنون بابت پاسختون آیا راهی میدونید برای بالا بردن سرعت تخمیر
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #16 در: ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۰:۱۳ »
راهي براي اينكه مثلا سرعت تخمير ٣ برابر بشه، وجود نداره. ولي اگر از شراب خرما براي تقطير استفاده ميكنيد، آبسنجي اوليه رو كمتر در نظر بگيريد و دماي محيط رو هم در حد بالاي رنج مجاز تنظيم كنيد و ميتونيد كمي هم مخمر بيشتر بزنيد.
اينطوري حدود يكهفته از زمان تخمير كم ميشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Juya, Amir1357

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #17 در: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۴:۱۱ »
سلام من ۱۸ روز پیش شیره خرما انداختم ..دمای محیط بین ۲۵ تا ۳۵ درجه بود ..امروز تخمیر متوقف شد بنظرت تخمیر تموم شد یا اینکه مخمر مشکل پیدا کرد؟؟ باید ۲۸ روز میشد  تا تبدیل شه ایا طبیعیه یا مشکل پیدا کرده ؟ من الان ک تخمیر تموم شده درشو باز نکنم منتظربمونم تا ۲۸ روز کامل شه یا تقطیر کنم
...............................
هیدرومترم شکست نتونستم ابسنجی کنم..حدود۷۰۰سی سی ازش برداشتم تست کردم  الکل داشت شیرین و ترش اصلا نبودتقطیر کردم ۳۰۰ سی سی الکل۳۵ دادبهم ....البته تو ابندی و غیره دقت زیاد  نکردم...
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #18 در: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۲:۲۲ »
آقاي yonas
قبلا هم خدمت شما گفتيم كه تخمير در روزهاي آخر بشدت افت ميكنه و كاملا طبيعي هست. اگر آبسنجي كنيد متوجه پيشرفت كند تخمير خواهيد شد. تفاوت روز ١٨ با روز ٢٥ حدود ٢ تا ٣ درصد هست. ميتونيد الان هم تقطير كنيد. ولي اگر صبر كنيد كمي مقدار خروجي بيشتر خواهد بود.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #19 در: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳:۵۰ »
ممنون عجله ای ندارم ..بعد عید تقطیر میکنم
 

آفلاین saheb1368

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 94
  • تشکر شده: 46 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #20 در: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۲:۴۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام من ۱۸ روز پیش شیره خرما انداختم ..دمای محیط بین ۲۵ تا ۳۵ درجه بود ..امروز تخمیر متوقف شد بنظرت تخمیر تموم شد یا اینکه مخمر مشکل پیدا کرد؟؟ باید ۲۸ روز میشد  تا تبدیل شه ایا طبیعیه یا مشکل پیدا کرده ؟ من الان ک تخمیر تموم شده درشو باز نکنم منتظربمونم تا ۲۸ روز کامل شه یا تقطیر کنم
...............................
هیدرومترم شکست نتونستم ابسنجی کنم..حدود۷۰۰سی سی ازش برداشتم تست کردم  الکل داشت شیرین و ترش اصلا نبودتقطیر کردم ۳۰۰ سی سی الکل۳۵ دادبهم ....البته تو ابندی و غیره دقت زیاد  نکردم...
از 700 سی سی شراب 300 سی سی عرق گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #21 در: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۷:۵۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام من ۱۸ روز پیش شیره خرما انداختم ..دمای محیط بین ۲۵ تا ۳۵ درجه بود ..امروز تخمیر متوقف شد بنظرت تخمیر تموم شد یا اینکه مخمر مشکل پیدا کرد؟؟ باید ۲۸ روز میشد  تا تبدیل شه ایا طبیعیه یا مشکل پیدا کرده ؟ من الان ک تخمیر تموم شده درشو باز نکنم منتظربمونم تا ۲۸ روز کامل شه یا تقطیر کنم
...............................
هیدرومترم شکست نتونستم ابسنجی کنم..حدود۷۰۰سی سی ازش برداشتم تست کردم  الکل داشت شیرین و ترش اصلا نبودتقطیر کردم ۳۰۰ سی سی الکل۳۵ دادبهم ....البته تو ابندی و غیره دقت زیاد  نکردم...
از 700 سی سی شراب 300 سی سی عرق گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره ..البته دقیقا نمیدونم ۷۰۰ سی سی بوده باشه یک بطری یک ونیم و تقریبا نصف پر کردم از شراب بعد تقطیرش کردم
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #22 در: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۱:۵۰ »
آقاي yonas
فكر كنم يكجايي رو اشتباه ميكنيد. اين اعدادي كه گفتيد يعني شراب شما ١٥ درصد الكل داره 

برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Milad b

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #23 در: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷:۴۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي yonas
فكر كنم يكجايي رو اشتباه ميكنيد. اين اعدادي كه گفتيد يعني شراب شما ١٥ درصد الكل داره
بله الان مجددا تست کردم ...۱۸ درصد زد نمیدونم چرا ظهر ۳۵ زد فکنم بخاطر دمای محیط باشه الان این ۱۸ درصد یعنی شراب چن درصد الکل داره
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #24 در: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۲:۳۰ »
دماي محيط تاثيري روي درصد الكل نداره. احتمالا دماي خود عرق خيلي زياد بوده. الان شرابتون با اين عدد حدود ٨ درصد الكل داره.
مراقب باشين اگر الكل زياد داغ باشه الكلسنج ميشكنه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Milad b

آفلاین Baraka

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 16
  • تشکر شده: 5 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #25 در: ۲۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۴:۵۱ »
باسلام خدمت دوستان
ظاهرا فقط جناب yasfal عزیز جواب پست هارو میده خواستم یه تشکر ویژه بکنم و چون به اولین تاپیک شیره خرما رسیدم گفتم سوالمو همینجا مطرح کنم
برای شراب شیره خرما من ده لیتر آب و میجوشونم و میزارم به دمای محیط برسه
سه لیترشو روی گاز با حرارت ملایم با شیره خرماها مخلوط میکنم که حسابی شیره خرما حل بشه و دوباره به همون ظرف قبلی که دمای محیطه برمیگردونم و هم میزنم
خوب حالا اون ده لیتر که شیره خرمای تقریبا داغ بهش اضافه شده از دمای محیط خارج و اومده روی 30 درجه
مخمر ما داخل آب دمای محیط فعال شده و ما ناگهان اینو داخل شیره خرمای 30 درجه میریزیم حل میکنیم و قفل هوارو نصب میکنیم و میزاریم یه گوشه این شراب به مرور به دمای محیط میرسه
این تغییرات دما بین 20-30 درجه در اول کار آسیبی به مخمرها نمیرسونه؟
تا الان مشکلی نداشتم و چندین بچ انداختم ولی امروز برام سوال شد که نکنه تغییرات دمای اول کارو با زمان بیشتر حذف کنم نتیجه کارم بهتر بشه
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #26 در: ۲۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۷:۳۸ »
آقاي baraka
متشكر از لطف شما
دوستان ديگري هم مثل آقاي واتوواتو و ساكاروي عزيز و ... لطف ميكنن و در پاسخگويي به دوستان ياري ميكنند و از من هم حرفه اي تر هستند و خب طبيعيه در زندگي همه ي ما امور مهمتري هم باشه كه گاهاً اجازه حضور هميشگي رو نميده و من هم هروقت زمان خالي پيدا كنم سعي ميكنم گره اي از كار دوستان باز كنم.
در مورد سوال خوب شما در تالار مربوط به مخمرزني و در تاپيكي تحت عنوان مخمر و روش فعالسازي بطور كامل توضيح دادم كه بد نيست شما كه تمايل دارين اصول كار رو رعايت كنيد مطالعش كنيد.
اول اينكه دماي آب براي فعالسازي مخمر ملاك هست نه دماي محيط كه بايد حدود ٣٥ درجه باشه. حداكثر اختلاف دماي بين آب و شراب و يا هر مايع ديگري كه مخمر رو منتقل ميكنيد ١٠ درجه هست و اگر بيشتر باشه شوك حرارتي كه به مخمرها وارد ميشه باعث تضعيفشون ميشه. با توجه به اينكه حداكثر ٣٠ دقيقه بعد از شروع فعال كردن، مخمرها بايد به شراب اضافه بشن، براي كم كردن اين اختلاف بايد كاري كرد و بهترين كار اضافه كردن مقداري از شراب به مخمرهاست. مثلا اگر دماي مخمر ٣٥ درجه و دماي شراب ٢٠ درجه باشه، بايد چند قاشق از شراب رو به محلول مخمر اضافه كنيد و ١٠ دقيقه بعد دما رو اندازه بگيريد. اگر لازم هست دوباره اينكار تكرار بشه و اگر اختلاف دما كم شده به شراب اضافه بشه. البته درصورت پايينتر بودن دماي مخمر هم بايد همينكارو بكنيد و اگر مخمر در يخچال بوده قبل از فعال كردن مدتي در دماي اتاق بمونه تا به دماي آب نزديكتر بشه و بعد به آب اضافه كنيد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #27 در: ۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۱:۱۷ »
با سلام امروز ۲۶ مین روز ی هست ک شراب انداختم  ۵ کیلو شیره خرما به اندازه سه برابرش اب ریختم ایا میتونم امشب تقطیر کنم ؟ و ایا مثلا من درب دبه و باز کنم و نصفش و امروز تقطیر کنم نصف بزارم چها روز دیگه خراب میشه ...و سوال بعدی چن لیتر عرق باید بده این حجم از شراب
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #28 در: ۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۳:۲۲ »
آقاي yonas
از ٥ كيلو شيره بايد ٥ ليتر عرق حدود ٤٠ تا ٤٥ درصد بگيرين، اگر حتماً ٤ روز ديگه تقطير ميكنيد، مشكلي پيش نمياد. ولي بيشتر از اين ممكنه باعث ترش شدن بشه. سعي كنيد هر ابزاري با شراب تماس داره حتما ضدعفوني باشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شیره خرما
« پاسخ #29 در: ۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۲:۵۲ »
ممنون از راهنمایی شما ..عرق ملاس ک طبق دستور شما گرفته بودم ...حدود ۳۰ درصد الکل داشت ( بدلیل اینکه توضدعفونی مشکل داشتم ک شراب ترش شده بود و.با اون حال عرق کشیدم ..که البته الان مجدد دارم تست میکنم )
دیشب مهمون داشتم  پسره با تمام ساقی های محل رفیقه خورد گفت این asترین عرق ک تو اطراف دارن میفروشن ..دمت گرم ......
واقعا از راهنمایی شما ممنون
 

 

anything