inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: آبجو مخلوط  (دفعات بازدید: 1968 بار)

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 51 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« در: ۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰:۵۵ »
سلام
راستش در مورد انتخاب نام تاپیک مشکل داشتم . ببخشید .
قصد دارم با استفاده از 18 عدد دلستر ساده و 2 تا 3 کیلو عصاره مالت آبجو درست کنم . بعد از نهایی شدن حریره می تونم با افزودن شکر به آبسنجی 1.045 برسم .
نمی خوام از رازک اضافی یا چیلر برای خنک کردن حریره استفاده کنم . دنبال راه کوتاهتری هستم . میخوام دلستر خنک شده را داخل محلول آب و عصاره بریزم تا دما را پایین بیارم و بعد مخمر بزنم .
سوالم اینه که برای حل کردن عصاره  ،اولا چقدر آب بریزم و ثانیا  دمای آب را تا چقدر بالا ببرم . ترجیح می دم که این افزایش دما خیلی زیاد نباشه .
نظرتون در مورد این روش چیه ؟ متشکر
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #1 در: ۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۳:۰۵ »
با درود
جناب منصور خوش امدید . قربان شما باید یا مالشعیر الکلی درست کنید یا ابجو باعصاره مالت !!
من نمیدونم چه در نظر دارید ولی به چند دلیل شدنی نیست  اولا  شما برای فراوری و اماده شدن عصاره برای تخمیر , بایستی حد اقل نیم ساعت عصاره را در دمای 100 درجه بجوشانید (قل قل کنه) دوما در مالشعیراون مقداری که شما تصورمیکنید رازک نیست اصلا فک کنم جدیدا رازک نمیزنند چون اکثر مالشعیر های کلاسیک  طعمشون مایل به شیرین هست  و این نشان از فقر رازک داره  سوما مالشعیرتان سرشار از گاز co2  ست  که باعث میشه اول تخمیر که شما بایستی حریره رو اکسیژن رسانی کنید در عمل دارید  co2 رسانی  میکنید افزون بر همه اینا تازه شکر هم میخواهید به ان اضافه کنید حتما مخمرتان هم مخمر صاف لاوره ست!!!
دوست من ابجو سازی از مقوله هاییست که راه میانبر نداره در ابجو سازی شما باید از اول پروسه تا اخرین مرحله که بطر کردن هست با صبوری و دقت کار کنید هرگونه میانبر باعث مشکلات عدیده ای خواهد شد گه گریبانگیر هستند قربان اگر بدنبال میانبر هستید همون مالشعیر الکلی میانبرترین راه هست همانرا انجام دهید و لذتش را ببرید
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 51 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #2 در: ۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۱:۴۷ »
سلام
من یک بررسی کردم و به نتایجی رسیدم که لینکش را تقدیم می کنم . راستش من هم رازک دارم و هم مخمر سافاله منتهی اصلا دلم نمیاد که این همه وقت بگذارم و کلی آب جهت خنک کردن حریره حروم کنم .
بنظرم استفاده از عصاره در کنار دلستر یک چیز بینابینی میده .
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 51 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #3 در: ۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۴:۴۴ »
سلام
یک عدد دلستر کلاسیک به همراه دو لیتر آب و 1.9 کیلو عصاره را به مدت نیم ساعت در یک ظرف استیل جوشاندم .  نصف قرص ویرفلوک هم اضافه کردم .
محتوای حریره در مدتی کمتر از 5 دقیقه داخل سینک ظرفشویی به دمای اتاق رسید .
14 عدد دلستر به آن اضافه کردم . کف فراوانی داشت . یاد داتام افتادم که به این موضوع اشاره کرده بود . مقداری از کف را خارج کردم . آبسنجی شد 1.042 . رنگش هم خوب بود .
900 گرم شکر را داخل یک لیتر آب جوشانده و بعد از خنک کردن داخل حریره ریختم . نمی دونم دیگه الان آبسنجی چند شده . مخمر سافاله 04 زدم . بعد از دو ساعت  قفل هوا شروع به کار کرد .
داتام جان در حین این موضوع مدت زیادی مشغول هم زدن حریره بودم تا دی اکسید کربن خارج بشه . بعدش یادم اومد که ظرفیت بافرینگ اکسیِژن و دی اکسید کربن در مایعات با هم تداخل نداره . یعنی لزومی نداره که حتما دی اکسید کربن خارج بشه تا برای اکسیژن جا باز کنه .
الان این معجون ما حدود دو کیلو عصاره داره که بنظرم از مالشعیر الکلی بهتر باشه .
نظری دارید بفرمایید .
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #4 در: ۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸:۳۰ »
با درود
خسته نباشید ما که نظرمون رو گفتیم این شمایید که بایستی اجازه بدین تخمیر تموم بشه وبطر کنین بعددر انتهای کار موقع سرو ابجو , نتیجه رو همراه نظرتون بفرمایید ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 51 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #5 در: ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲:۰۰ »
سلام
دیشب قفل هوا از کار افتاد . دیگه حباب نمیده .
چون ظرف استیل است امکان مشاهده داخل را ندارم . فردا صبح با استفاده از شیر خروجی که داره یک آب سنجی می کنم ببینم چه خبره . دما هم بین 20 تا 25 درجه است . از یک بسته سالم و کامل مخمر سافاله استفاده کردم.
یک کمی نگران شدم !  :-[
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #6 در: ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۴:۳۳ »
با درود
3 روز برای اتمام تخمیر  حتی با مخمر قویی مثل صاف لاوره زوده ولی عجیب هم نیست نتیجه ابسنجی را بدهید تا ببینیم چه کرده اید نگران نباشید ..
چو ایران نباشد تن من مباد..
 

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 51 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #7 در: ۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸:۰۸ »
سلام
ابسنجی شده ۱.۰۱۴
مزه الکل که داره . هم تلخه هم شیرین . شیشه کنم یا ببرم تخمیر دوم ؟
ضمنا مخمر سافاله بود نه سافلره
راستی رازک خشک زنی کنم یا نه
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #8 در: ۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۱:۳۷ »
با درود مجدد
1.014 برای مالشعیر خیلی بالانیست با اینحال باید چند روی بیشتر صبر کنید رازک خشک برای مالشغیر الکلی اونهم مالشعیری که با مخمر صاف لاوره تخمیر شده باشه حیفه ولی میتونید انجام بدهید فقط تا زمانی که ابسنجی روی 1.000 نیامده به مرحله بعد نروید
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 51 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #9 در: ۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۹:۳۹ »
داتام جان منو دق دادی برادر !!!
برای سومین بار عرض می کنم . مخمر مخصوص آبجو safale‌است نه ساف لره نان
ضمنا نزدیک دو کیلو عصاره مالت هم توش بوده دیگه . پس آبسنجی بالا میره .
با دو کیلو عصاره بنظرت آبسنجی تا چند میرسه ؟
قربانت
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #10 در: ۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۶:۴۰ »
با درود مجدد
دوست عزیز  با پوزش فراوان از شما (با این که قطعا میدونم نام صاف لاوره خوندم  و این خیلی عجیبه !!) بخاطر برداشت اشتباه از کامنت شما , ولی در نظر داشته باشید که ابجو سازی صبوری میطلبه و این با دق کردن (دور از جون شما!!) سازگار نیست  ضمن اینکه کسی در انجمن وظیفه پاسخ گویی ندارد و هر کسی که تجربه داره میتونه پاسخ بده ..
من تجربه ای رو محلول کردن عصاره مالت با مالشعیر ندارم ضمن  اینکه 1.9 کیلو عصاره مالت  با یک لیتر مالشعیر و 2 لیتر اب  وقتی نیم ساعت جوشیده بشه , حتی با مقدار کم پرتی وتبخیر اب , باز هم یک حریره با چگالی نسبتا بالایی خواهد بودکه خیلی بعید و دور از ذهنه که در کمتر از 5 دقیقه در سینک ظرفشویی به دمای اطاق برسه !! حالا میگویید رسیده پس حتما رسیده
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

یک عدد دلستر کلاسیک به همراه دو لیتر آب و 1.9 کیلو عصاره را به مدت نیم ساعت در یک ظرف استیل جوشاندم .  نصف قرص ویرفلوک هم اضافه کردم .
محتوای حریره در مدتی کمتر از 5 دقیقه داخل سینک ظرفشویی به دمای اتاق رسید .

در ضمن من تجربه ای هم روی مخمری که استفاده کرده اید ندارم نمیدونم عدد ابسنجی رو چند میرسه ولی معمولا  من با عصاره های به مالت بهمراه مقادیری خیسانده مالت جو و مخمر کوپر به ابسنجی بین 1.011 تا 1.008 .گاهی هم تا 1.006 رسیدم  ولی همونجوری که گفتم با روش شما تجربه ای ندارم دوست عزیز من بعللی معمولا شبها و بهتر بگم نیمه شبها  اگه برسم میتونم پاسخ دوستان رو اگر تجربه اش رو داشته باشم بدهم و با توجه به اینکه سوال شما برگرفته از مالشعیر و عصاره مالت تواما هست   مرا منحرف کرد اگر اشتباهی شده بخاطر تداخل این دو موضوع مجزا از هم بوده  و من پوزش میخوام .
در مورد رازک خشک زنی هم این سلیقه ایست من شخصا ابجویی که رازک خشک زنی  در ان صورت گرفته باشه رو خیلی میپسندم ولی اگر صرفا به لحاظ شیرین بودن ابجو و تلخ کردن ان میخواهید رازک خشک بزنید متاسفانه رازک خشک زنی فقط باعث طعم و بوی مطبوع رازکی خواهد شد و ازاثرات تلخ کنندگی رازک در این شیوه خبری نیست
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, محمد رضاا

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 51 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #11 در: ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۳:۳۴ »
قربان شما منت می گذارید که جواب ما رو میدین . ما هم کمی شوخی کردیم .
من محتویات را به یک شیشه بیست لیتری منتقل کردم که هنوز هم هر 30 ثانیه یک حبابی میده . بنظرم بقول شما تا 1.005 پایین بیاد .
در مورد خنک کردن هم عرض کنم من ظرف استیل را داخل سینک ظرفشویی که آب خنک داشت گذاشتم و محتویات داخل ظرف را با کفگیر هم میزدم که با توجه به حجم کمش به سرعت سرد شد . خودم که خیلی خوشم اومد .
باز هم خبرتون می کنم .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: محمد رضاا

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 51 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #12 در: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷:۳۳ »
سلام
تخمیر دوم تموم شد . رازک خشک نزدم .
آبسنجی نهایی شد 1.012
شفافیت خوبی داره . مزش کمی شیرینه و تلخیش زیاد نیست . شیشه کردم تا گازدار بشه .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: محمد رضاا

آفلاین محمد رضاا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 72 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #13 در: ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۵:۰۵ »
خوب جناب منصور

نظر نهاييتون نسبت به محصول چيه؟!

رازي كننده هست؟
من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه
من چند تو را  گفتم کم خور دو سه پیمانه
 

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 51 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبجو مخلوط
« پاسخ #14 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۸:۳۲ »
بنظرم خیلی از دلستر الکلی بهتر بود . تموم شد !
حالا قراره برام روغن رازک بیارن . اون را هم اضافه می کنم ببینم چی در میاد .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: محمد رضاا

 

anything