inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: تبادل دستور تهیه انواع کوکتل با استفاده از تجربیات شخصی و مشروبات دست ساز  (دفعات بازدید: 964 بار)

آفلاین Doctor

  • دکتر
  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 58
  • تشکر شده: 88 بار
  • بنوش تا میتوانی زین می ناب
    • مشاهدۀ نمایه
دوستان و همراهان گرامی

همانطور که از نام این تاپیک مشخص هست، هدف همفکری و تبادل دستورات تهیه کوکتل های مشهور با کمبود ها و  شرایط موجود ایران هست.

من به این دلیل که خیلی با ودکا خالص میانه خوبی ندارم، سعی کردم به مرور زمان و با جایگزینی برخی مواد که در ایران یافت نمی شود (یا خیلی خیلی گران هست) دستور تهیه بعضی کوکتل های معروف را بومی سازی کنم.

امیدوارم که دوستان، سروران و اساتید، خطای بنده رو بابت این دخل و تصرف ببخشند.

خوشحال میشم نظر سایر دوستان رو در مورد این تاپیک و همچنین تبادل دستورات بدونم.

ارادتمند شما

دکتر

[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
Bloody Mary.jpg
بنوش تا توانی زین می ناب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, Mahmoud, FARAVAHAR, Fmrfmr

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب Doctor عزیز , بسیار عالی قربان ..
منتظر ارائه  متد شما جهت ساخت انواع کوکتل ها  هستیم  .با سپاس از شما
پاینده باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 

آفلاین Doctor

  • دکتر
  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 58
  • تشکر شده: 88 بار
  • بنوش تا میتوانی زین می ناب
    • مشاهدۀ نمایه
ممنون دوستان عزیز


برای آموزش بهتر سعی میکنم اول ترجمه دستور استاندارد رو اینجا بگذارم و بعد هم روش خودم رو بصورت تصویری

امیدوارم راهنمای دوستان باشه
بنوش تا توانی زین می ناب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: FARAVAHAR

آفلاین Fmrfmr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 96
  • تشکر شده: 45 بار
    • مشاهدۀ نمایه
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
با درود
چی شد بنده درست متوجه نشدم؟
نه دستور ساخت کوکتلی هست نه لینکی نه ترجمه دستوری
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین Doctor

  • دکتر
  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 58
  • تشکر شده: 88 بار
  • بنوش تا میتوانی زین می ناب
    • مشاهدۀ نمایه
با عرض پوزش فراوان از دوستان   

به دلیل مشغله فراوانی که داشتم این بخش متاسفانه مظلوم واقع شد.

سعی میکنم در اینده بسیار نزدیک حتما فعالیت در این تاپیک رو شروع کنم.

با عرض پوزش مجدد
بنوش تا توانی زین می ناب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Fmrfmr, واتوواتو

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
با درود
همچنان منتظر روش های شما هستیم
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین sardar63

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 27
  • تشکر شده: 19 بار
    • مشاهدۀ نمایه
واقعا جای خالب این بخش تو انجمن خیلی حس میشه. دکترم که متاسفانه ازش خبری نیست و بی وفا شده.
اگه دوستان دیگه دستور العمل کوکتل خودشون رو تو اینجا بزارن ممنون میشم تا همه استفاده کنند.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو

آفلاین afshkh

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
    • مشاهدۀ نمایه
دستور لیکور انار :

مواد لازم
۱- دانه انار 500gr
۲-الکل ۹۵ درجه (یا بالاتر) ترجیها" الکل  گندم  یا الکل مطلق  اتیلیک    500ml
۳-آب یک لیتر
۳- شکر500gr


دانه های انار را در شیشه ای در دار میریزیم و الکل را روی ان میریزیم و در جای تاریک و خنک نگه میداریم به مدت 10 روز. و هر چند روز یکبار به هم میرنبم


بعد از ۱۰ روز آب و شکر را میجوشانیم به مدت ۵ دقیقه. کمی باید غلیظ شود

بعد میگذاریم خنک بشه . مخلوط الکل و دانه های انار را صاف میکنیم . الکل را در طرف در بسته کنار میگذاریم و دانه های انار را کمی له میکنیم. ( من با گوشتکوب کردم)و بعد دانه های انار له شده را در شربت میریزیم و میگذاریم ۳ تا ۴ ساعت بماند . بعد ای مخلوط شربت و دانه های انار را با یک جوراب ایتفاده نشده یا باند گاز صاف میکنیم .دانه های انار له شده را کنار میگذاریم و محلول را با الکل مخلوط میکنیم.

و بعد اگر دیدیم لیکور خیلی شفاف نیست باز هم با باند گاز صاف میکنیم

حتما اون بطری را که میخواهیم مصرف کنیم باید توی فریزر یگذاریم و بعد مصرف کنیم

نوش جان
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
واقعا جای خالب این بخش تو انجمن خیلی حس میشه. دکترم که متاسفانه ازش خبری نیست و بی وفا شده.
اگه دوستان دیگه دستور العمل کوکتل خودشون رو تو اینجا بزارن ممنون میشم تا همه استفاده کنند.


Ps.   بعضی ها برای اینکه استون و بنزن موجود در الکل سفید رو بسوزونن اونو قبل از استفاده در دیگ (دردار)  میریزند و و (چون دمای تبخیر این دو ماده از الکل کمتره ) الکل داخل دیگ رو آتش میزنند . بعد از حدود 15  ثانیه در دیگ رو میبندند تا آتش خاموش بشه
و معتقد هستند که اینکار باعث میشه استون اضافی که  به خاطر حرارت بالای تقطیر الکل کارخانه ای در بطری  وجود داره با این روش میسوزه . البته اگر نسوزونید هم مقدارش به اندازه ای نیست که  مسمومیت ایجاد کنه
 

آفلاین Sam.

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
با توجه به تقلبی بودن بیشتر مشروبات الکلی ( 90 درصد ) در داخل ، و قابل اعتماد تر بودن الکل کارخانه ای که با انوع مختلف محصولات گیاهی مثل ذرت و جوانه گندم و ...ساخته میشوند،  مدتی است که از این محصول استفاده میکنم.
از میکس کردن با آب مقطر یا نوشابه تا ساخت انواع کوکتل ملایم متوسط و قوی را به صورت تجربی انجام داده ام.
بهترین نوع الکل  در شیشه هاس قهوه ای بزرگ است  که در کارهانجات مختلف ساخته میشود و در اکثر داروخانه ها فروخته میشود . دقت کنید هنگام خرید حتما سوال کنید که نوع تلخ نباشد . و کمتر از بطزی های طلقی استفاده نکنید.
کوکتلهای زیادی با انواع طعم و مزه  میوه های گرمسیری ( بجز نارگیل) برای تابستان  مناسب است و کوکتلهای میکس شده با آب انگور ، نارگیل ، و کمپوت گیلاس برای زمستان مناسب است و در ایامی که هوا ملایم است به دلخواه خودتان از هر دو گروه استفاده کنید. و سعی کنید کمتر با آب هندوانه یا خربزه میکس  کنید چون از چند نظر جالب نمیشود. ولی میتوان ازمقدار کمی  خربزه یا هندوانه رنده شده برای تزئین  روی انواع کوکتل استفاده کرد.
چون تازه عضو شدم نمیدانم اجازه دارم که ساخت چند نوع کوکتل ساده و آسان ولی  خوش طعم با ظاهری زیبا را به روستان آموزش دهم یا خیر ؟
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
اره اقا میتونید اصلا سایت جای این بحث هاست
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب