inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق ذرت توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۵:۴۱]


پاسخ : امکان تقطیر شراب آلوی کپک زده توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۰:۰۶]


پاسخ : فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۲۵:۱۱]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۵۷:۰۷]


فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط Alirezamirzaie284
[امروز ساعت ۲۱:۳۹:۱۰]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط ساکارو
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۳۳]

نویسنده تاپیک: آمیزه کردن الکل سفید 96%  (دفعات بازدید: 11273 بار)

آفلاین Doctor

  • دکتر
  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 58
  • تشکر شده: 88 بار
  • بنوش تا میتوانی زین می ناب
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« در: ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸:۵۰ »
دوستان سلام

دلیل راه اندازی این تاپیک نصیحت یکی از عزیزان در تاپبک آمیزه کردن بود که فرموده بودند " با توجه با اینکه من از الکل سفید 98% کارخانه ای استفاده میکنم بهتر هست برای تبادل نظرات یک تاپیک مجزا در این مورد بازگشایی شود." بنابراین دلیل اصلی ایجاد این تاپیک به اشتراک گذاری تجربیات شخصی اینجانب با سایر دوستان در زمینه فراوری و آمیزه نمودن الکل سفید کارخانه ای هست.

در اولین گام پست قبلی رو که تاپیک آمیزه کردن گذاشته بودم به اینجا منتقل میکنم و بعد سعی میکنم پاسخگوی سوالات دوستان باشم.
بنوش تا توانی زین می ناب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Mahmoud, امید, Juya, ironsepehr

آفلاین Doctor

  • دکتر
  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 58
  • تشکر شده: 88 بار
  • بنوش تا میتوانی زین می ناب
    • مشاهدۀ نمایه
روش آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #1 در: ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۴:۴۵ »
دوستان عزیز سلام
ضمن تشکر از مدیریت این سایت بابت راه اندازی این گروه، مایل بودم تجارب شخصی خودم رو در مورد آمیزه کردن در اختیار دوستان بگذارم.

قبل از هر سخنی لازم میدونم به شکل وسواس گونه این رو عنوان کنم که نوشته های زیر تجارب شخصی من در 8 سال گذشته بوده و قصدم فقط به اشتراک گذاری اونها ست. پس اگر این تجارب ناقض برخی اصول تهیه نوشیدنی های خانگی هست، قبلا از این بابت پوزش میطلبم. امیدوارم مدیران سایت خطای بنده رو در دور زدن روش های تولید نوشیدنی های خانگی به دیده عفو بنگرند.

اول لازمه خدمتتون بگم که دو دلیل برای کاری که در زیر براتون توضیح میدم وجود داره.
1- آشنایی من با فرآیند تقطیر و آمیزه کردن در خارج از ایران.
2- حادثه ناگواری که برای یکی از بستگان نزدیکم بر اثر استفاده از نوشیدنی دست ساز پیش اومده بود.

و حالا روش کار من
همونطوری که گفتم یکی از بستگانم رو بر اثر استفاده از نوشیدنی دست ساز خانگی از دست دادم. لذا از اون به بعد بجز نوشیدنی هایی که خودم درست میکنم به روشی که توضیح میدم، لب به چیز دیگه ای نزدم و بر اثر رفت و آمد با دوستانم، اونها هم دیگه جز همین دست ساخته های من با نوشیدنی دیگه ای اقناع نمیشن.

برای تهیه نوشیدنی من مسیر رو میون بر میزنم و بجای تهیه ودکا از شراب یا کشمش یا سایر میوه ها از اتانول کارخانه ای با درجه غلظت 96 استفاده میکنم.
لطفاً قبل از هر گونه پیش داوری متن رو تا انتها بخوانید.
بگذریم که این الکل رو در بسته بندی های 20 لیتری چطور تهیه میکنم و با چه ترفندی از محلی میگیرم که ماده تلخ کننده بیتریکس بهش اضافه نشده.
بعد با موادی که در زیر اسم میبرم به مدت 1 تا 12 ماه بر اساس نوع مواد افزودنی اونو آمیزه میکنم و استراحت میدم. "بدون کاهش درجه الکلی، یعنی با همون الکل 96 درجه"

تا الان من 10 طعم مختلف رو تونستم با این روش به الکل اضافه کنم که لیستشون شامل اینهاست.
1- نعناع
2- دارچین
3- قهوه
4- پرتقال
5- زنجبیل
6- شاه توت
7- انسیون
8- آلبالو
9- سیب
10- آلو قرمز

حداقل زمان آمیزه بودن برای نعناع هست با یک ماه استراحت و حداکثر زمان برای انسیون به جهت تهیه راکی که 12 ماهه.

بعد از زمان استراحت که شامل 1 تا دوبار هم زدن روزانه هست مایع دچار تغییر رنگ و تغییر بو شده و کاملا بوی الکلی خودش رو از دست میده.
بعد از صاف کردن مرحله اول با محاسبه میزان حجمی الکل تا ۴۰ درجه بهش آب مقطر یا آب جوشیده سرد شده اضافه میکنم به همراه 0/3 تا 0/7 درصد حجمی از اسانس مایع همون رایحه و مجدد مایع رو به میزان 1 تا 3 ماه استراحت میدم.

در دوره دوم استراحت مایع کاملا زلال شده و بعد از سیفون کردن و بطری کردن با وسواس زیاد، میتوانید در کنار دوستان از نوشیدنش لذت ببرید.

من توضیحات تکمیلی و میزان های آمیزه کردن در این روش خود ساخته رو در پست های بعدی خدمتتون توضیح میدم.

با تشکر مجدد
بنوش تا توانی زین می ناب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, Mahmoud, ساکارو, امید, Milad b, salar_dariush, ذکریا, Juya

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #2 در: ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۶:۴۷ »
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب Doctor اگر دوستان نتوانند الکل 96% بدون ماده تلخ کننده بیتریکس تهبه کنند ایا کلا پروسه تعطیله یا میشه باوجود بیتریکس محلول در الکل , باز هم این روند امیزه سازی رو دنبال کرد ؟؟
با تشکر 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین Doctor

  • دکتر
  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 58
  • تشکر شده: 88 بار
  • بنوش تا میتوانی زین می ناب
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #3 در: ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴:۲۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب Doctor اگر دوستان نتوانند الکل 96% بدون ماده تلخ کننده بیتریکس تهبه کنند ایا کلا پروسه تعطیله یا میشه باوجود بیتریکس محلول در الکل , باز هم این روند امیزه سازی رو دنبال کرد ؟؟
با تشکر

دوست عزیز سلام

متاسفانه به دلیل قوی بودن طعم بیتریکس و عدم توانایی در جداسازی اون از الکل، شرط لازم و کافی برای این روش آمیزه کردن دسترسی به الکل 96 درجه بدون بیتریکس هست.

ولی اینم خدمتتون بگم که با توجه به تحقیقات من، اگر الکل برای مصارف آزمایشگاهی تولید و عرضه بشه فاقد بیتریکس خواهد بود. (بدلیل ایجاد اختلال در پاسخ های آزمایشگاه)

به همین دلیل اگر امکان دسترسی به فروشندگان وسایل و مواد آزمایشگاهی رو داشته باشید، به احتمال بیش از 90 درصد اون الکل فاقد بیتریکس خواهد بود.
 
بنوش تا توانی زین می ناب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Juya

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #4 در: ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۷:۲۸ »
دوست عزيز
متشكريم از اطلاعات خوبتون و
متاسفيم بابت اتفاقي كه براي دوستتون پيش اومده. البته قطعا اشكال عمده اي در كارشون بوده كه اين اتفاق ناگوار پيش اومده، چون كه مدتهاست كه خيلي از دوستان در حال انجام اين كار هستند و مشكلي هم پيش نيامده. براي شما هم آرزوي تندرستي ميكنيم.
اين نوع معجون به نظرم در دسته ي ليكورها قرار ميگيرد و انواع آن در بازار فرنگ موجود است و بسيار هم پر طرفدار. من هم معمولا بخشي از محصول خود را با دارچين و يا نعنا، طعمدار ميكنم كه بسيار نيكوست.
اما براي شما كه به اين موضوع سلامتي و اطمينان از سلامت محصول اهميت ميدهيد بايد بگويم كه اشكال كار شما استفاده از الكل با خلوص بالاست. چرا كه تحقيقات جديد نشان ميدهد كه نوشيدن الكل بالاي ٤٥ درصد حتي به دفعات كم، به شدت زيان آور است و در خيلي از كشورها توليد و فروش نوشيدني الكلي با خلوص بيشتر از ٤٥ درصد ممنوع شده است. البته ميدانم كه خوردن الكل با اين غلظت كار راحتي نيست و به احتمال زياد با نوشيدني ديگري مخلوط خواهد شد، ولي اگر كسي حتي براي تست و يا به دليل اشتباه در پايين آوردن غلظت، از اين معجون شما بنوشد احتمال آسيب ديدن ايشان وجود دارد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Juya, شیراز و مراغه, Amir1357

آفلاین FARAVAHAR

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 48
  • تشکر شده: 45 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #5 در: ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۳:۵۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
دوست عزيز
متشكريم از اطلاعات خوبتون و
متاسفيم بابت اتفاقي كه براي دوستتون پيش اومده. البته قطعا اشكال عمده اي در كارشون بوده كه اين اتفاق ناگوار پيش اومده، چون كه مدتهاست كه خيلي از دوستان در حال انجام اين كار هستند و مشكلي هم پيش نيامده. براي شما هم آرزوي تندرستي ميكنيم.
اين نوع معجون به نظرم در دسته ي ليكورها قرار ميگيرد و انواع آن در بازار فرنگ موجود است و بسيار هم پر طرفدار. من هم معمولا بخشي از محصول خود را با دارچين و يا نعنا، طعمدار ميكنم كه بسيار نيكوست.
اما براي شما كه به اين موضوع سلامتي و اطمينان از سلامت محصول اهميت ميدهيد بايد بگويم كه اشكال كار شما استفاده از الكل با خلوص بالاست. چرا كه تحقيقات جديد نشان ميدهد كه نوشيدن الكل بالاي ٤٥ درصد حتي به دفعات كم، به شدت زيان آور است و در خيلي از كشورها توليد و فروش نوشيدني الكلي با خلوص بيشتر از ٤٥ درصد ممنوع شده است. البته ميدانم كه خوردن الكل با اين غلظت كار راحتي نيست و به احتمال زياد با نوشيدني ديگري مخلوط خواهد شد، ولي اگر كسي حتي براي تست و يا به دليل اشتباه در پايين آوردن غلظت، از اين معجون شما بنوشد احتمال آسيب ديدن ايشان وجود دارد.
دوست گرامی بنده فکر میکنم شما این قسمت از فرمایشات کاربر Doctor ‌رو بدقت مطالعه نفرمودید
نقل قول
بعد از صاف کردن مرحله اول با محاسبه میزان حجمی الکل بهش آب مقطر یا آب جوشیده سرد شده اضافه میکنم به همراه 0/3 تا 0/7 درصد حجمی از اسانس مایع همون رایحه و مجدد مایع رو به میزان 1 تا 3 ماه استراحت میدم.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #6 در: ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۱:۵۳ »
با درود مجدد
yasfal عزیز , شکی در مضر بودن الکل 96% نیست ولی الکل 96% بدلیل اتانول بودنش روی چشم تاثیر چندانی ندارد اون متانول هست که روی چشم تاثیر مهلک میزاره , عمده تاثیر این ماده الکل اتانول , روی کبد هست که در نهایت باعث بیماری سیروز کبدی میشود من هم در فامیل و هم در دوستان , اشخاص بسیاری رو دیدم که الکل مینوشیدن حتی بعضی از انها الکل بدونه رقیق کردن ,  اصطلاحا  سک مینوشیدند , ولی در هیچکدوام مشکل بینایی ندیدم البته یکی دو نفر انها از قبل و بعلت کهولت سن , عینکی بودند ولی بقیه نه , مشکل بینایی ( ضعف بینایی  ونه کوری) , از خیلی ها شنیدم که از عرق خرما یا شیره خرما  نشئت میگیرد راست و دروغش , گردن کسانی که گفته اند  :D
شوهر خواهر من در اصفهان عرق خرما خیلی میخورد اصفهان یجورایی مهد عرق گیری در ایران ست و بهترین عرق های خرما در انجا گرفته میشود مدتی بود که شوهر خواهرم از نظر دید مشکل پیدا کرده بود وقتی به دکتر مراجعه کرد دگتر بهش گفت یا عرق کشمش  و یا ویسکی و ودکا بخوره و دیگه عرق خرما نخوره ..
البته نمیدونم که مشکل بیناییش حل شده یا نه ولی از اون زمان فقط مشروب خارجی میخوره ..
ارادتمند
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: master, Sam.

آفلاین Doctor

  • دکتر
  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 58
  • تشکر شده: 88 بار
  • بنوش تا میتوانی زین می ناب
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #7 در: ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۶:۵۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
دوست عزيز
متشكريم از اطلاعات خوبتون و
متاسفيم بابت اتفاقي كه براي دوستتون پيش اومده. البته قطعا اشكال عمده اي در كارشون بوده كه اين اتفاق ناگوار پيش اومده، چون كه مدتهاست كه خيلي از دوستان در حال انجام اين كار هستند و مشكلي هم پيش نيامده. براي شما هم آرزوي تندرستي ميكنيم.
اين نوع معجون به نظرم در دسته ي ليكورها قرار ميگيرد و انواع آن در بازار فرنگ موجود است و بسيار هم پر طرفدار. من هم معمولا بخشي از محصول خود را با دارچين و يا نعنا، طعمدار ميكنم كه بسيار نيكوست.
اما براي شما كه به اين موضوع سلامتي و اطمينان از سلامت محصول اهميت ميدهيد بايد بگويم كه اشكال كار شما استفاده از الكل با خلوص بالاست. چرا كه تحقيقات جديد نشان ميدهد كه نوشيدن الكل بالاي ٤٥ درصد حتي به دفعات كم، به شدت زيان آور است و در خيلي از كشورها توليد و فروش نوشيدني الكلي با خلوص بيشتر از ٤٥ درصد ممنوع شده است. البته ميدانم كه خوردن الكل با اين غلظت كار راحتي نيست و به احتمال زياد با نوشيدني ديگري مخلوط خواهد شد، ولي اگر كسي حتي براي تست و يا به دليل اشتباه در پايين آوردن غلظت، از اين معجون شما بنوشد احتمال آسيب ديدن ايشان وجود دارد.
دوست عزیز سلام
ممنون از توجه تون به پست بنده، لازم دیدم نکته رو هرچند تکراری مجددا عرض کنم.
در روش ذکر شده فوق غلظت الکل کمتر از ۴۰ درجه میشود، البته اگر توجه به فرمول اجرایی بفرمائید کاملا متوجه خواهید شد.
در عین حال اینکه این محصول به دست اومده رو من معمولا برای تهیه انواع مختلف کوکتل استفاده میکنم که در مجموع درصد الکلی به زیر ۲۰ درجه خواهد رسید.

جهت آشنایی دوستان در حال آماده کردن دستورات تهیه کوکتل هایی که با این نوشیدنی ها تهیه میکنم هستم که در ادامه و وقت مقتضی در تاپیک کوکتل توضیح خواهم داد.
بنوش تا توانی زین می ناب
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #8 در: ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۳:۳۵ »
دوست عزيز doctor
ممنون كه متن رو ويرايش كرديد و عدد ٤٠ درصد رو اضافه كرديد.
اگر منظور از اينكه تا ٤٠ درصد آب اضافه ميكنيد اينه كه الكل رو به ٤٠ درصد ميرسونيد كه فبها. اما من اينطور متوجه شدم كه حداكثر تا ٤٠ درصد بهش آب اضافه ميكنيد.


داتام جان از شما هم متشكرم بابت توضيحتون ولي من چيزي از مشكل بينايي ننوشتم! و البته تا جايي كه من ميدونم بيشتر مضرات الكل به غلظت الكل در خون مربوط ميشه نه به غلظت خود الكل بجز ضررهايي كه به دستگاه گوارش ميرسه. الكل با درصد بالا هم بخاطر اينكه به سرعت غلظت الكل خون رو بالا ميبره و فشار زيادي هم به كبد و كليه ها وارد ميكنه، ضرر بسيار بيشتري خواهد داشت.
درپايان هم ممنون كه تفاوت اتانول و متانول رو برام توضيح دادي 😉
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #9 در: ۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۹:۰۱ »
با درود مجدد
البته من متوجه تصحیح متن  توسط جناب doctor نمیشم   اونم در شرایطی که خود شرکت سازنده , الکل رو بجای 96درجه  , 96% لیبل میزنه ,  همانطور که متوجه نشدم که کی بود که بحث   مشکل اسیب دیدن بینایی  رو مطرح کرد  که من اشتباها فکر کردم شما بودین جناب yasfal !!!!  در ضمن ما این اطلاعات رو نه برای یک مخاطب , که برای همه گان میزاریم و نمیدونستم که از توضیحات من شما ناراحت میشین  !  بگذریم   مهم اطلاع رسانی به اعضا هست که به لطف وجود شما و دیگر دوستان میسر است
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Mehdi z

آفلاین Doctor

  • دکتر
  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 58
  • تشکر شده: 88 بار
  • بنوش تا میتوانی زین می ناب
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #10 در: ۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۹:۱۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
دوست عزيز doctor
ممنون كه متن رو ويرايش كرديد و عدد ٤٠ درصد رو اضافه كرديد.
اگر منظور از اينكه تا ٤٠ درصد آب اضافه ميكنيد اينه كه الكل رو به ٤٠ درصد ميرسونيد كه فبها. اما من اينطور متوجه شدم كه حداكثر تا ٤٠ درصد بهش آب اضافه ميكنيد.


داتام جان از شما هم متشكرم بابت توضيحتون ولي من چيزي از مشكل بينايي ننوشتم! و البته تا جايي كه من ميدونم بيشتر مضرات الكل به غلظت الكل در خون مربوط ميشه نه به غلظت خود الكل بجز ضررهايي كه به دستگاه گوارش ميرسه. الكل با درصد بالا هم بخاطر اينكه به سرعت غلظت الكل خون رو بالا ميبره و فشار زيادي هم به كبد و كليه ها وارد ميكنه، ضرر بسيار بيشتري خواهد داشت.
درپايان هم ممنون كه تفاوت اتانول و متانول رو برام توضيح دادي 😉

ببخشید اشتباه از طرف من بوده

منظور 40 درجه هست نه 40 درصد
بنوش تا توانی زین می ناب
 

آفلاین Mahmoud

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 46
  • تشکر شده: 39 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #11 در: ۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۵:۳۴ »
سلام. بسیار ممنونم که تجربیاتتون رو با ما به اشتراک میذارید.
فقط یه جاییشو درست متوجه نشدم.
فرمودید که الکل با خلوص بالا رو با اسانس مورد نظر آمیزه میکنیم و ۱ تا ۱۲ ماه همزمان با هم زدن روزانه استراحت میدهیم. سپس با اضافه کردن آب رقیق میکنیم و دوباره اسانس اضافه میکنیم و این بار ۱ تا ۳ ماه استراحت میدیم
اگه اشتباه متوجه شدم لطفا اصلاح کنید
سپاس
 

آفلاین Doctor

  • دکتر
  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 58
  • تشکر شده: 88 بار
  • بنوش تا میتوانی زین می ناب
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #12 در: ۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۱:۲۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام. بسیار ممنونم که تجربیاتتون رو با ما به اشتراک میذارید.
فقط یه جاییشو درست متوجه نشدم.
فرمودید که الکل با خلوص بالا رو با اسانس مورد نظر آمیزه میکنیم و ۱ تا ۱۲ ماه همزمان با هم زدن روزانه استراحت میدهیم. سپس با اضافه کردن آب رقیق میکنیم و دوباره اسانس اضافه میکنیم و این بار ۱ تا ۳ ماه استراحت میدیم
اگه اشتباه متوجه شدم لطفا اصلاح کنید
سپاس
دوست عزیز سلام

درمورد دوره اول آمیزه نمودن از خود اون ماده به شکل طبیعی اش استفاده میکنیم. برای مثال در مورد نعنا از برگ خشک نعنا یا در مورد پرتقال از پودر پوست خشک شده پرتغال.

ولی در دوره دوم از اسانس مایع یا به اصطلاح عرق اون ماده استفاده میشه. برای نعنا از عرق نعنا و برای پرتقال از اسانس شیرینی پزی پرتقال

اگر سوال دیگه ای هست درخدمت هستم
بنوش تا توانی زین می ناب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Mahmoud, master

آفلاین Doctor

  • دکتر
  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 58
  • تشکر شده: 88 بار
  • بنوش تا میتوانی زین می ناب
    • مشاهدۀ نمایه
روش آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #13 در: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۲:۵۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
دوستان عزیز سلام
ضمن تشکر از مدیریت این سایت بابت راه اندازی این گروه، مایل بودم تجارب شخصی خودم رو در مورد آمیزه کردن در اختیار دوستان بگذارم.

قبل از هر سخنی لازم میدونم به شکل وسواس گونه این رو عنوان کنم که نوشته های زیر تجارب شخصی من در 8 سال گذشته بوده و قصدم فقط به اشتراک گذاری اونها ست. پس اگر این تجارب ناقض برخی اصول تهیه نوشیدنی های خانگی هست، قبلا از این بابت پوزش میطلبم. امیدوارم مدیران سایت خطای بنده رو در دور زدن روش های تولید نوشیدنی های خانگی به دیده عفو بنگرند.

اول لازمه خدمتتون بگم که دو دلیل برای کاری که در زیر براتون توضیح میدم وجود داره.
1- آشنایی من با فرآیند تقطیر و آمیزه کردن در خارج از ایران.
2- حادثه ناگواری که برای یکی از بستگان نزدیکم بر اثر استفاده از نوشیدنی دست ساز پیش اومده بود.

و حالا روش کار من
همونطوری که گفتم یکی از بستگانم رو بر اثر استفاده از نوشیدنی دست ساز خانگی از دست دادم. لذا از اون به بعد بجز نوشیدنی هایی که خودم درست میکنم به روشی که توضیح میدم، لب به چیز دیگه ای نزدم و بر اثر رفت و آمد با دوستانم، اونها هم دیگه جز همین دست ساخته های من با نوشیدنی دیگه ای اقناع نمیشن.

برای تهیه نوشیدنی من مسیر رو میون بر میزنم و بجای تهیه ودکا از شراب یا کشمش یا سایر میوه ها از اتانول کارخانه ای با درجه غلظت 96 استفاده میکنم.
لطفاً قبل از هر گونه پیش داوری متن رو تا انتها بخوانید.
بگذریم که این الکل رو در بسته بندی های 20 لیتری چطور تهیه میکنم و با چه ترفندی از محلی میگیرم که ماده تلخ کننده بیتریکس بهش اضافه نشده.
بعد با موادی که در زیر اسم میبرم به مدت 1 تا 12 ماه بر اساس نوع مواد افزودنی اونو آمیزه میکنم و استراحت میدم. "بدون کاهش درجه الکلی، یعنی با همون الکل 96 درجه"

تا الان من 10 طعم مختلف رو تونستم با این روش به الکل اضافه کنم که لیستشون شامل اینهاست.
1- نعناع
2- دارچین
3- قهوه
4- پرتقال
5- زنجبیل
6- شاه توت
7- انسیون
8- آلبالو
9- سیب
10- آلو قرمز

حداقل زمان آمیزه بودن برای نعناع هست با یک ماه استراحت و حداکثر زمان برای انسیون به جهت تهیه راکی که 12 ماهه.

بعد از زمان استراحت که شامل 1 تا دوبار هم زدن روزانه هست مایع دچار تغییر رنگ و تغییر بو شده و کاملا بوی الکلی خودش رو از دست میده.
بعد از صاف کردن مرحله اول با محاسبه میزان حجمی الکل تا ۴۰ درجه بهش آب مقطر یا آب جوشیده سرد شده اضافه میکنم به همراه 0/3 تا 0/7 درصد حجمی از اسانس مایع همون رایحه و مجدد مایع رو به میزان 1 تا 3 ماه استراحت میدم.

در دوره دوم استراحت مایع کاملا زلال شده و بعد از سیفون کردن و بطری کردن با وسواس زیاد، میتوانید در کنار دوستان از نوشیدنش لذت ببرید.

من توضیحات تکمیلی و میزان های آمیزه کردن در این روش خود ساخته رو در پست های بعدی خدمتتون توضیح میدم.

با تشکر مجدد

دوستان عزیز سلام

مدت زیادی از گذاشتن این پست میگذره و من تجارب جدیدی به دست آوردم که لازم دونستم با شما به اشتراک بگذارم.

اگر این تاپیک را دنبال کرده باشید با مشکلی مشابه من برخورد خواهید نمود. "مدت زمان طولانی دوره آمیزه نمودن"

خلاصه مطلب اینکه با کنترل دما در سطح 35 درجه بوسیله بخاری های الکتریکی مخصوص آکواریوم میشه زمان آمیزه نمودن رو بین 50 تا 75 درصد کاهش داد.


بعبارت ساده تر سیکل آمیزه نمودن نعنا رو که یکماه هست میشه به دو هفته رسوند بدون کاهش کیفیت.


حالا دوستان اگر سوالی در اینمورد دارند، بنده آماده پاسخگویی هستم. فقط پیشنهاد میکنم حتما همه پست های این تاپیک رو مطالعه کنید که با فرایند آمیزه نمودن آشنایی کامل بدست بیارید.

ممنون از توجه تون
بنوش تا توانی زین می ناب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, امید, Amir.w

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #14 در: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲:۳۱ »
با درود
جناب Doctor از اینکه بعد از یک دوره نسبتا طولانی  چشممون به جمال شما روشن شد خوشحالیم ..
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Doctor

 

anything