inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق ذرت توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۵:۴۱]


پاسخ : امکان تقطیر شراب آلوی کپک زده توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۰:۰۶]


پاسخ : فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۲۵:۱۱]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۵۷:۰۷]


فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط Alirezamirzaie284
[امروز ساعت ۲۱:۳۹:۱۰]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط ساکارو
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۳۳]

نویسنده تاپیک: تناسب میزان مخمر و شکر  (دفعات بازدید: 87 بار)

آفلاین Zara

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
    • مشاهدۀ نمایه
تناسب میزان مخمر و شکر
« در: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۲۸:۴۳ »
با سلام خدمت اساتید
من برای ۸ لیتر ابجو ۶۵۰ گرم شکر و ۴ گرم مخمر استفاده کردم این مقدار مخمر برای این مقدار شکر مناسبه؟ در مقاله یه جا گفته شده حداقل نیم گرم به ازای هر لیتر و جای دیگر نوشته حداقل ۵ گرم برای کل مایع، تا چه زمانی میتونم بهش کمی مخمر اضافه کنم؟ مثلا یک گرم دیگه؟؟ اگر بخام اضافه کنم باید فعال بشه؟
ممنون میشم راهنمایی گنید
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تناسب میزان مخمر و شکر
« پاسخ #1 در: ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۲:۳۹ »
اگر از مخمر نان استفاده کردید و مخمرتان تازه است و به درستی هم فعال شده کافی به نظر میرسد. میشد مقداری بیشتر هم مخمر زد اما اضافه کردن مخمر را توصیه نمیکنم. اگر هوا رسانی به خوبی انجام شده بذارین به حال خودش باشه و جای نگرانی نیست
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara