inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: درخواست كمك از با تجربه ها  (دفعات بازدید: 53 بار)

آفلاین H4myd

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
    • مشاهدۀ نمایه
درخواست كمك از با تجربه ها
« در: ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۱:۱۰ »
سلام دوستان وقتتون بخير
من حدود دو روز پيش يعني ٢٨ فروردين ٣٢ ليتر ماالشعير شمس كلاسيك كه روي محصول نوشته بود با ٢/٥ برابر مالت و بدون شكر استارت كاري و زدم .
حدود ٣٢٠٠ هم شكر اضافه كردم و براي مخمر هم ازپودر عصاره مالت ساني جو به مقدار ٤قاشق چاي خوري استفاده كردم .
سوالاتي برام پيش اومده و متاسفانه احساس ميكنم اشتباهاتي در فراوري محصول داشتم و از دوستان باتجربه درخواست كمك دارم ...
براي بار اول ابي كه براي فعال كردن مخمر استفاده كردم به احتمال زياد دماي زيادي داشت و اينكه در جاي نسبتا سردي بود لذا به احتمال زياد مخمر ها سكته كرده بودند چون واكنش خاصي نديدم در وهله دوم يعني ٢٤ ساعت بعد مقداري از يك مخمر ديگر به همان ميزان با دماي ملايم تر استفاده كردم و يك تكه كوچك هم خمير نان اضافه كردم .
در ابي كه براي قفل هوا گذاشتم درون اب حباب هايي وجود داره ولي خب من نديدم از درون حباب بزنه بيرون و اينكه داخل گالن هم يك مقدار خيلي كم كف در وسط هست ولي انتظاري كه وجود داره البته به نظر من ! بايد جوش و خروش بيشتري و بعد از ٢٤ ساعت شاهد باشيم . كه بعد ازين ٢٤ ساعت بعد مقدار خيلي كم مخمر اضافه كردم.
به نظر شما مشكل از كجا ميتونه باشه و چكار بايد كرد ؟
عكس از اخرين وضعيت
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سپاس
 

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 101
  • تشکر شده: 40 بار
    • مشاهدۀ نمایه
درخواست كمك از با تجربه ها
« پاسخ #1 در: ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۵:۰۹ »
جوش و خروش زیاد تو دمای بالا اتفاق میوفته که زیاد هم چیز خوبی نیست،  احتمالا جاش سرده،نمیدونم مخمرت چی بوده ولی اگر مخمر نان بوده نباید مشکلی داشته باشه،خمیر هم بیخود بهش زدی،جاش سرد باشه کم کف میکنه و کند پیش میره،اگر دما سنج داری چک کن ،دما زیر بیست بود جاش و عوض کن