inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: دستورهاي ساخت شراب توت فرنگي  (دفعات بازدید: 56 بار)

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستورهاي ساخت شراب توت فرنگي
« در: ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۰:۲۹ »
طبق معمول روشهاي زيادي براي ساخت شراب توت فرنگي هست و اين يكي از روشهايي هست كه من قبلا انجام دادم. سعي ميكنم دستورهاي ديگرو هم براتون بنويسم.
دستور اول:
شراب توت فرنگي يك نوع شراب فانتزي هست كه با توجه به قند كني كه توت فرنگي دارن براي ساختش نياز به شكر و آب دارين و كيفيتش بستگي به دقت و نوع توت فرنگي و شكري داره كه استفاده ميكنيد.
مواد لازم براي ساخت حدود ليتر شراب:
٣ كيلوگرم توت فرنگي پاك شده
٢ كيلوگرم شكر
٨ ليتر آب جوش
آب يك عدد ليموترش
مخمر ٣ گرم
ابتدا توت فرنگي ها رو پاك كنيد و برگ هارو جدا كنيد. در ظرف مناسب بريزيد و آبجوش رو اضافه كنيد و چند دقيقه هم بزنيد تا هم هوادهي بشه و هم توت ها له بشن و آب ليمو رو اضافه كنيد. بعد از كم شدن دما تا زير ٣٥ درجه مخمر فعال شده رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد و قفل هوارو نصب كنيد. هر روز چند دقيقه هم بزنيد بعد از يكهفته مخلوط رو با پارچه ي ضدعفوني شده صاف كنيد و دانه و پالپ رو كامل جدا كنيد و دوباره داخل ظرف بريزيد و شكرو اضافه كنيد و خوب هم بزنيد و دوباره داخل ظرف بريزيد و يكهفته ي ديگه روزانه هم بزنيد. بعد بايد به داخل ظرف مناسب سيفون كنيد كه فضاي خالي نداشته باشه و مجددا قفل هوا نصب كنيد و سه ماه صبر كنيد تا خوب ته نشين بشه و بعد بطري كنيد. بهترين زمان مصرف هم حداقل شش ماه بعد هست.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: C2h6o

آفلاین C2h6o

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستورهاي ساخت شراب توت فرنگي
« پاسخ #1 در: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۰:۵۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
طبق معمول روشهاي زيادي براي ساخت شراب توت فرنگي هست و اين يكي از روشهايي هست كه من قبلا انجام دادم. سعي ميكنم دستورهاي ديگرو هم براتون بنويسم.
دستور اول:
شراب توت فرنگي يك نوع شراب فانتزي هست كه با توجه به قند كني كه توت فرنگي دارن براي ساختش نياز به شكر و آب دارين و كيفيتش بستگي به دقت و نوع توت فرنگي و شكري داره كه استفاده ميكنيد.
مواد لازم براي ساخت حدود ليتر شراب:
٣ كيلوگرم توت فرنگي پاك شده
٢ كيلوگرم شكر
٨ ليتر آب جوش
آب يك عدد ليموترش
مخمر ٣ گرم
ابتدا توت فرنگي ها رو پاك كنيد و برگ هارو جدا كنيد. در ظرف مناسب بريزيد و آبجوش رو اضافه كنيد و چند دقيقه هم بزنيد تا هم هوادهي بشه و هم توت ها له بشن و آب ليمو رو اضافه كنيد. بعد از كم شدن دما تا زير ٣٥ درجه مخمر فعال شده رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد و قفل هوارو نصب كنيد. هر روز چند دقيقه هم بزنيد بعد از يكهفته مخلوط رو با پارچه ي ضدعفوني شده صاف كنيد و دانه و پالپ رو كامل جدا كنيد و دوباره داخل ظرف بريزيد و شكرو اضافه كنيد و خوب هم بزنيد و دوباره داخل ظرف بريزيد و يكهفته ي ديگه روزانه هم بزنيد. بعد بايد به داخل ظرف مناسب سيفون كنيد كه فضاي خالي نداشته باشه و مجددا قفل هوا نصب كنيد و سه ماه صبر كنيد تا خوب ته نشين بشه و بعد بطري كنيد. بهترين زمان مصرف هم حداقل شش ماه بعد هست.
ايتاد چند تا سوال داشتم
اول اينكه بايد توت فرنگي كامل شسته شه چون سم ميزنن،مشكلي كه نداره؟
دوم اينكه زماني مه مخمر اضافه ميكنيم نبايد شكر زده بشهء؟چون قند بالايي نداره و خوراك مخمرها ميتونه تامين شه؟
سوم اينكه ابسنجي نياز نيست؟
و چهارم،درست متوجه شدم؟ظرفي كه براي بار دوم ميريزيم بايد لب به لب پر بشه؟
ممنونم
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستورهاي ساخت شراب توت فرنگي
« پاسخ #2 در: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۲:۳۶:۲۷ »
حتماً توت فرنگيهارو بشوريد، اگر بتونيد از توت هايي كه با روشهاي قديمي و در خارج از گلخانه كشت ميشن استفاده كنيد بهتره. چون شيرينتر از توتهاي گلخانه اي هستند.
در بعضي دستورها شكر در ابتدا اضافه ميشه و در برخي دستورها بعد از چند روز.
كلاً آبسنجي در دستورهايي كه از ميوه ي كامل بجاي آب ميوه استفاده ميشه، خيلي صحيح نيست. ولي اگر دوست داشتيد، بعد از اضافه كردن شكر آبسنجي كنيد كه زمان پايان تخمير شكر مشخص بشه.
ظرفي كه براي بار سوم استفاده ميكنيد، نبايد فضاي خالي داشته باشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستورهاي ساخت شراب توت فرنگي
« پاسخ #3 در: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۰:۰۶ »
روش دوم
 ٨ ليتر آب
٢ كيلو شكر
٣ كيلو توت فرنگي تازه و شيرين
٢ قاشق غ خ اسيد سيتريك
١ قاشق چ خ مغذي مخمر
١ قاشق چايخوري مخمر شراب
توت فرنگيهارو به همراه شكر و اسيد سيتريك داخل ظرف مناسب بريزيد و با يك وسيله ي مناسب مثل گوشتكوب چوبي ضدعفوني شده يا همزن برقي خوب هم بزنيد تا توت ها له بشن.
بعد آب جوش رو اضافه كنيد و مجدداً هم بزنيد تا شكر كاملاً حل بشه. وقتي دماي مايع به ٣٥ درجه رسيد، مخمر و مغذي مخمر رو اضافه كنيد. درب ظرف رو قفل هوا ببنديد و يكهفته روزانه هم بزنيد. بعد از هفت روز شراب رو با پارچه ي ضخيم مناسب و ضدعفوني شده صاف كنيد و مجدداً داخل ظرف مناسب بريزيد. اگر فضاي خالي بالاي ظرف زياد هست، كمي آب استريل اضافه كنيد و به مدت ٣٠ روز در جاي خنك و تاريك نگهداري كنيد. سپس به ظرف ديگري سيفون كنيد و ٣٠ روز بعد اگر به اندازه ي كافي زلال شده بود، بطري كنيد.
نكنه: در اين دستور هم مثل دستور قبل، مقدار آب رو كمي بيشتر در نظر گرفتم كه آبسنجي اوليه حدود ١/٠٧ باشه. اگر مشكلي در تخمير نداشتيد، ميتونيد در تجربه هاي بعدي، مقدار آب رو تا ٦ ليتر كاهش بديد كه در اينصورت آبسنجي تقريباً به ١/٠٩ ميرسه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...