inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : طمع دهنده ها توسط yakoza
[امروز ساعت ۱۸:۱۱:۲۸]


پاسخ : گرفتن عرق از تفاله شراب توسط اریا
[امروز ساعت ۱۸:۰۶:۲۴]


پاسخ : طمع دهنده ها توسط ارش
[امروز ساعت ۱۸:۰۰:۵۴]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط کاسی
[امروز ساعت ۱۸:۰۰:۴۲]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط اریا
[امروز ساعت ۱۷:۵۵:۰۱]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط اریا
[امروز ساعت ۱۷:۵۱:۳۷]

نویسنده تاپیک: متابی سولفیت و کلر  (دفعات بازدید: 63 بار)

آفلاین HnD

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 14
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
متابی سولفیت و کلر
« در: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۵:۳۵ »
سلام خدمت اساتید.سوالی که داشتم راجع به استفاده از سدیم متابی سولفیت بود.که تفاوت اون با پتاسیم در چیه و چرا پتاسیم متابی سولفیت بهتره؟
و سوال دیگه ام اینکه دلیل اینکه آب نباید کلر داشته باشه چیه؟چون من فقط دیدم که همه جا چه اینجا و چه منبع های دیگه تاکید کردن که کلر نداشته باشه اما چیزی راجع به دلایلش نگفتن.پیشاپیش ممنونم از هر شخص مطلعی که جواب من رو میدن
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
متابی سولفیت و کلر
« پاسخ #1 در: ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۶:۴۰ »
اگر به مقادير توصيه شده توجه كنيد تفاوتي بين سديم و پتاسيم نيست. قرصهاي كمپدن هم از سديم و هم پتاسيم ساخته ميشن.
كلر بخاطر خاصيت ضدعفونيش باعث ضعيف شدن مخمرها ميشه. ضمنا وجودش باعث تاثير روي طعم و بوي محصول ميشه. اگر از آب كلردار استفاده ميكنيد بهترين كار جوشاندن آب هست. سولفيت زني هم باعث حذف كلر ميشه. ضمنا اگر ٢٤ ساعت آب رو داخل ظرف بريزين، تا حدود زيادي كلرش خارج ميشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, HnD

آفلاین HnD

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 14
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
متابی سولفیت و کلر
« پاسخ #2 در: امروز ساعت ۱۳:۴۱:۴۴ »
جناب یاسفال سپاسگذارم از راهنماییتون
 

 

anything