inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: مخمر زدن به آب سیب طبیعی  (دفعات بازدید: 110 بار)

آفلاین Hamid17tehrani

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زدن به آب سیب طبیعی
« در: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۹:۴۴ »
سلام دوستان
اگر هشت لیتر آب سیب طبیعی رو بدون افزودن شکر ، و با افزودن هشت گرم مخمر داخل دبه به همراه قفل هوا حبس کنیم، محصولی که بدست می آید چیست ؟، در چه دسته ای قرار می گیرد ؟
و آیا نوشیدنی الکل دار با طعم سیب می شود؟
(دستور هشت لیتری رو بدون اضافه کردن شکر و بجای ما الشعیر از آب سیب طبیعی بدون لرد استفاده کنیم)
ضمن تشکر
اگر تالاری قبل در رابطه با مخمر زدن به آبمیوه طبیعی  قرار دارد ، لطفا لینک مربوطه را بگزارید
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زدن به آب سیب طبیعی
« پاسخ #1 در: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۴:۴۰ »
با درود
منظورتان از آب سیب طبیعی چیست؟
یعنی خودت میوه سیب را آبگیری کردی؟
یا آب سیب تجاری در بازار را خریداری کردی؟
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Hamid17tehrani

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زدن به آب سیب طبیعی
« پاسخ #2 در: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۹:۵۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام دوستان
اگر هشت لیتر آب سیب طبیعی رو بدون افزودن شکر ، و با افزودن هشت گرم مخمر داخل دبه به همراه قفل هوا حبس کنیم، محصولی که بدست می آید چیست ؟
اگر سیب تهیه کنید و آب بگیرید میشود شراب سیب. یک نوشیدنی الکلی با عطر و طعم سیب.
.
اما اگر از آب سیب تجاری استفاده کنید میشود آبمیوه الکلی.
البته در صورتی که آبمیوه تجاری حاوی مواد نگهدارنده باشد محصول خراب خواهد شد.
.
درضمن بنده پیشنهاد میکنم حداقل به ازای هرلیتر آب سیب از یک قاشق شکر استفاده کنید البته ایده آل آن سه قاشق شکر در هر لیتر میباشد
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Hamid17tehrani

آفلاین Hamid17tehrani

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زدن به آب سیب طبیعی
« پاسخ #3 در: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۸:۳۱ »
با سلام منظور بنده آب سیب طبیعی هست،
و اینکه اگر از مخمر سالفور که به رنگ آبی هست استفاده کنم ، مشکلی پیش نمی آید ، وچه مقدار باید مخمر استفاده کنم
 

آفلاین Hamid17tehrani

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زدن به آب سیب طبیعی
« پاسخ #4 در: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰:۴۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام دوستان
اگر هشت لیتر آب سیب طبیعی رو بدون افزودن شکر ، و با افزودن هشت گرم مخمر داخل دبه به همراه قفل هوا حبس کنیم، محصولی که بدست می آید چیست ؟
اگر سیب تهیه کنید و آب بگیرید میشود شراب سیب. یک نوشیدنی الکلی با عطر و طعم سیب.
.
اما اگر از آب سیب تجاری استفاده کنید میشود آبمیوه الکلی.
البته در صورتی که آبمیوه تجاری حاوی مواد نگهدارنده باشد محصول خراب خواهد شد.
.
درضمن بنده پیشنهاد میکنم حداقل به ازای هرلیتر آب سیب از یک قاشق شکر استفاده کنید البته ایده آل آن سه قاشق شکر در هر لیتر میباشد
و اینکه اگر در بطری های پلا ستیکی دلستر ، شکرزنی کنم بعد از فرآیند تخمیر ، مشکلی پیش نمی آید؟؟؟
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زدن به آب سیب طبیعی
« پاسخ #5 در: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۲:۳۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام منظور بنده آب سیب طبیعی هست،
و اینکه اگر از مخمر سالفور که به رنگ آبی هست استفاده کنم ، مشکلی پیش نمی آید ، وچه مقدار باید مخمر استفاده کنم
با درود مجدد
بله در همان اول هم نوشته بودید آب سیب طبیعی ولی بنده پرسیدم منظورتان از آب سیب طبیعی چیست؟
یعنی خودتان میوه سیب را آبگیری کردید یا اینکه از مغازه سوپرمارکت آب سیب طبیعی خریدید؟
.
مخمری که گفتید مشکلی ندارد فقط قبل از استفاده باید مخمر را فعال کنید تا مطمئن شوید سالم است.
مقدار مخمر هم بستگی به نوع آبمیوه شما دارد که نگفتید چه نوع آب سیبی است؟
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Hamid17tehrani

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زدن به آب سیب طبیعی
« پاسخ #6 در: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۰:۱۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

و اینکه اگر در بطری های پلا ستیکی دلستر ، شکرزنی کنم بعد از فرآیند تخمیر ، مشکلی پیش نمی آید؟؟؟
چرا بطری دلستر؟
کل محصول را یکجا تخمیر کنید. اگر 8 لیتر آب سیب دارید باید از یک ظرف 10 لیتری استفاده کنید.
برای تخمیر اولیه اشکالی ندارد ظرف پلاستیکی باشد اما پس از دوهفته الی 20 روز بهتر است برای تخمیر ثانویه آن را به ظرف شیشه ای سیفون کنید.
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین Hamid17tehrani

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زدن به آب سیب طبیعی
« پاسخ #7 در: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۱:۰۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

و اینکه اگر در بطری های پلا ستیکی دلستر ، شکرزنی کنم بعد از فرآیند تخمیر ، مشکلی پیش نمی آید؟؟؟
چرا بطری دلستر؟
کل محصول را یکجا تخمیر کنید. اگر 8 لیتر آب سیب دارید باید از یک ظرف 10 لیتری استفاده کنید.
برای تخمیر اولیه اشکالی ندارد ظرف پلاستیکی باشد اما پس از دوهفته الی 20 روز بهتر است برای تخمیر ثانویه آن را به ظرف شیشه ای سیفون کنید.
با تشکر از پاسخ شما
حقیقتا من دستور استاد هدل درمورد ماالشعیر الکلی  رو با هافنبرگ انجام دادم، و موفق شدم،
حالا در ابتدا می خواستم آب سیب رو خودم با مخلوط کنم و به جای دلستر استفاده کنم، که تو این چند ساعت تحقیق کردم و دیدم که می شود سایدر ،، اما تصمیم تغییر کرد ، قراره آبمیوه سن ایچ سیب  رو مخمر بزنم ،
سوال هم اینکه به چه صورت اینکار رو بکنم
که هم محصول با الکل مناسب و گاز مناسب بدست آید؟؟
از قفل هوا استفاده کنم؟
چه مدت فرآیند تخمیر طول میکشه؟
تخمیر ثانویه انجام بشه؟
برای کربنیره کردن حتما باید از چوب پنبه و بطری شیشه ای استفاده کنم؟؟
با تشکر از پاسخ شما
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زدن به آب سیب طبیعی
« پاسخ #8 در: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۲:۰۹:۲۱ »
درود مجدد
دوست عزیز شراب و آبجو دو نوشیدنی متفاوت هستند و هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند و ساخت آنها هم اصلا شبیه هم نیست.
با آب سیب میتوان شراب سیب ساخت سایدر و سیباب هم نامهای دیگر همان شراب سیب هستند شراب گازدار نیست و از تخمیر میوه یا آب میوه درست میشود.
بنده اطلاعی از روش ساخت ماءشعیرالکلی و دلستر سیب الکلی و... ندارم برای یافتن پاسخ خود باید به تالار ماءالشعیر الکلی مراجعه کنی.
البته تا جایی که من خبر دارم برای ماءشعیرالکلی باید از ماءشعیر ساده استفاده کرد نه میوه ای
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین Hamid17tehrani

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زدن به آب سیب طبیعی
« پاسخ #9 در: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۴:۲۷:۳۹ »
ممنون