inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: جو جوانه زده  (دفعات بازدید: 34 بار)

آفلاین kamran674

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 15
  • تشکر شده: 5 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جو جوانه زده
« در: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸:۲۴ »
با سلام خدمت دوستان
در مرحله ای که جو جوانه زده رو خشک میکنن آیا امکانش هست از همان جو جوانه زده تازه  مستقیم به مرحله عصاره گیری رفت  {بدون خشک کردن}{و البته در مرحله خشک کردن امکان خرد کردن دانه وعصاره گیری از مغر دانه ها فراهم میشود  ولی  متقابل جو تازه را میشود له یا  تا حدودی چرخ کرد}و اینکه چرا در مرحله خشک کردن ریشه وجوانه جدا سازی میشود ؟ 
 با تشکر
 

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط kamran674 در ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۳:۴۱:۵۶

آفلاین Braumeister

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 123
  • تشکر شده: 198 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جو جوانه زده
« پاسخ #1 در: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۳:۴۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام خدمت دوستان
در مرحله ای که جو جوانه زده رو خشک میکنن آیا امکانش هست از همان جو جوانه زده تازه  مستقیم به مرحله عصاره گیری رفت  {بدون خشک کردن}{و البته در مرحله خشک کردن امکان خرد کردن دانه وعصاره گیری از مغر دانه ها فراهم میشود  ولی  متقابل جو تازه را میشود له یا  تا حدودی چرخ کرد}و اینکه چرا در مرحله خشک کردن ریشه وجوانه جدا سازی میشود ؟ 
 با تشکر


سلام دوست عزیز،

مالتینگ تو خونه درد سرهای خودشو داره و از هر جو هم نمی‌شه برای آبجو سازی استفاده کرد.
یعنی‌ نه اینکه نشه ، ولی‌ جواب خوبی‌ نمیده.
بهترین جوو برای مالتینگ جو دو رج تابستونی هست که یک نژاد خاصی‌ هست که تا اونجا که من اطلاع دارم
در ایران کشت نمی‌شه، چون به صرفه نیست. یکی‌ از خاصیت‌های مهمش  اینکه که مقدار پروتئین که توشه خیلی‌
کمتر از جو‌های دیگه هست.

ولی‌ حالا بر می‌گردم به سوال اصلی شما.
مقدار زیاد بوو و عطر و رنگ که آبجو داره، بستگی به این هست که در روش مالتینگ چه جوری جو خشک شده باشه.
حتی دما ، زمان و مراحل خشک شدن دانه مالت باعث اینه می‌شه که انواع و اقسام مالت با رنگا‌ها و بوهای مختلف تولید بشه
شاید برای تصور بهتر می‌تونم بهتون ۲ مثل بزنم.

انگور و کشمش در حقیقت از انگور هستند ولی‌ ماهیت و مزهٔ کاملا متفاوتی دارند.

و مثل دوم : همون چای خودمون.
برگ سبز چای که خشک نشده باشه و تازه باشه کاملا مزه و بوو و خاصیت دیگه داره
تا به اون شکلی‌ که منو شما میشناسیم و ازش لذت میبریم.

در ضمن مقدار زیادی از پروتئین که در دانه جو وجود داره، در سبزه‌ اون جمع می‌شه.
این سبزه معمولان تا وقتی‌ که جو خشک نشه بهش چسبیده میمونه که برای ابجوسزی
اصلا مناسب نیست

 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: kamran674