inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : طمع دهنده ها توسط yakoza
[امروز ساعت ۱۸:۱۱:۲۸]


پاسخ : گرفتن عرق از تفاله شراب توسط اریا
[امروز ساعت ۱۸:۰۶:۲۴]


پاسخ : طمع دهنده ها توسط ارش
[امروز ساعت ۱۸:۰۰:۵۴]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط کاسی
[امروز ساعت ۱۸:۰۰:۴۲]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط اریا
[امروز ساعت ۱۷:۵۵:۰۱]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط اریا
[امروز ساعت ۱۷:۵۱:۳۷]

نویسنده تاپیک: عرق با طمع کشمش  (دفعات بازدید: 86 بار)

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 158
  • تشکر شده: 29 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق با طمع کشمش
« در: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۳:۴۰ »
سلام دوستان یه سوال بد جور ذهنم درگیر کرده ...معمولا عرق های میوه های مختلف طعمشون فرق داره ..میشه کاری کرد که عرق مثلا خرما یا هر چیز دیگه ای  به کشمش یا انگور بزنه ...اگه امیزه بخوام کنم با چی باید امیزه شه ک طمع یا بو انگور بده
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق با طمع کشمش
« پاسخ #1 در: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۱:۲۹ »
با درود
ابتدا باید عرق را حداقل دوبار تقطیر کنی زیرا عرق هربار که تقطیر شود عطر و بوی مواد اولیه خود را از دست میدهد.
سپس مقداری کشمش داخل آن بریز
کشمش انگور سیاه بهتر است زیرا عطر و طعم بیشتری دارد.
اما در نهایت باز هم مثل عرق کشمش نخواهد شد
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Milad b

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق با طمع کشمش
« پاسخ #2 در: دیروز ساعت ۰۳:۳۳:۱۴ »
بهترين كار مخلوط كردن كشمش و خرماست. اگر عرق خرما دارين، ميتونين مقداري از قلب عرق كشمش يكبار تقطير شده باهاش مخلوط كنيد.
روش آقاي واتوواتو هم درسته. ولي كشمش روي رنگ عرق هم تاثير ميذاره.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yonas