inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: استفاده از جو جوانه زده بجای مالت برای تهیه آبجو  (دفعات بازدید: 36 بار)

آفلاین matin_m2

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از جو جوانه زده بجای مالت برای تهیه آبجو
« در: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۳:۵۵:۲۳ »
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و استاد هدل بنده واسه تهیه ودکا و ویسکی همینکه جو یا گندم و ذرت جوانه میزنه ازشون استفاده میکنم و بقیه مراحل دقیقا شبیه آبجو سازی یعنی جو جوانه زده رو میریزم داخل آب با دمای 64 و ......الی آخر و همیشه هم ودکا و ویسکی خوب تهیه میکنم خواستم بدونم آیا اینجوری واسه ساخت آبجو هم میشه استفاده کرد یا اینکه طعم و مزه آبجو به کلی تغییر میکنه؟؟؟