inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق ذرت توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۵:۴۱]


پاسخ : امکان تقطیر شراب آلوی کپک زده توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۰:۰۶]


پاسخ : فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۲۵:۱۱]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۵۷:۰۷]


فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط Alirezamirzaie284
[امروز ساعت ۲۱:۳۹:۱۰]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط ساکارو
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۳۳]

نویسنده تاپیک: جدول امیزه کردن  (دفعات بازدید: 303 بار)

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« در: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۶:۵۱ »
این جدول برگرفته از انتهورا میباشد .البته بعضی از گیاهان تازش در دسرس نیست البته در تهران.
دوستان اگر تجربیات دیگری دارن با اشتراک گذاری در این تاپیک دیگران را هم از ان بهرمند کنند سپاس

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
9C80FD68-D9A7-4F33-8C13-9910F73BE857.jpeg
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #1 در: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۹:۰۱ »
آقاي آرش
دستتون درد نكنه بابت اين جدول. اگر خودتون هم تجربه ي استفاده از مواد اين جدول رو دارين، لطف كنيد بگين كه دوستان استفاده كنن.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آنلاین ebi1361

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 13
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #2 در: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۵:۵۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
این جدول برگرفته از انتهورا میباشد .البته بعضی از گیاهان تازش در دسرس نیست البته در تهران.
دوستان اگر تجربیات دیگری دارن با اشتراک گذاری در این تاپیک دیگران را هم از ان بهرمند کنند سپاس
کیفیت عکس خیلی پایینه
 

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 101
  • تشکر شده: 40 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #3 در: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸:۱۴ »
من تجربه سرو کوهی و تجربه پوست پرتقال و دارم،جالبه که هر دوتاش تو این جدول بهترین نتیجه را دارند،البته تو جدول فقط زده پوست مرکبات، الن یه عرق 60 درصد دارم که با سرو آمیزه کردم،حدود دو ماه میشه،بوی خوبی داره،رنگ فوق العاده زیبا،دقیقا مثل ویسکی، چند روز پیش جاتون خالی با عرق نعنا به صورت برابر مخلوت کردم،در پیکهای کوچک،یعنی هر شات 30 درصد،خیلی خوشخوراک شد،گیرایی عالی هم داشت، جالب اینکه انگار یه روغنی از سرو داخل عرق میره که وقتی با عرق نعنا یا آب رقیق میکردم مثل راکی کدر میشد،البته بخاطر رنگ قهوه ایش سفید نمیشد
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #4 در: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۰:۲۲ »
با درود
متاسفانه عکس برای بنده اصلا خوانا نیست.
ولی من خودم تجربه آمیزه کردن با کرفس کوهی، نعنا، دارچین، زغال و هلو را دارم که همگی عالی شدند و همینطور تجربه آمیزه کردن با پوست پرتقال، میوه به، زنجفیل، نارنگی و وانیل را هم دارم که راستش اصلا نپسندیدم...
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #5 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۲۵:۲۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي آرش
دستتون درد نكنه بابت اين جدول. اگر خودتون هم تجربه ي استفاده از مواد اين جدول رو دارين، لطف كنيد بگين كه دوستان استفاده كنن.
بله من خودم با میوه سرو کوهی انداختم عالی شد دقیقا مثل جین شد هم طعم هم مزه فقط جین بی رنگه ولی این رنگش مثل ویسکی هستش.میوه این گیاه تو پارکا زیاده ولی تو تابستان
با نعناع وبهارنارنج هم انداختم هنوز نرسیده
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #6 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۲:۳۸:۳۵ »
جدول رو یکم اصلاح کردم شاید خواناتر بشه

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
34AD48C9-5970-4594-B081-6CE0B730665B.jpeg
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ebi1361

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #7 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۷:۲۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي آرش
دستتون درد نكنه بابت اين جدول. اگر خودتون هم تجربه ي استفاده از مواد اين جدول رو دارين، لطف كنيد بگين كه دوستان استفاده كنن.
بله من خودم با میوه سرو کوهی انداختم عالی شد دقیقا مثل جین شد هم طعم هم مزه فقط جین بی رنگه ولی این رنگش مثل ویسکی هستش.میوه این گیاه تو پارکا زیاده ولی تو تابستان
با نعناع وبهارنارنج هم انداختم هنوز نرسیده
هرچند كه بنظر من رنگ ويسكي هم خوبه و مشكلي نداره، ولي براي جلوگيري از تغيير رنگ شايد بشه در زمان تقطير از اين ميوه استفاده كرد. يا محصول رو بعد از آميزه كردن و تغيير مزه و بو، مجدداً تقطير كرد كه رنگش هم شفاف بشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, Milad b

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 101
  • تشکر شده: 40 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #8 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸:۲۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي آرش
دستتون درد نكنه بابت اين جدول. اگر خودتون هم تجربه ي استفاده از مواد اين جدول رو دارين، لطف كنيد بگين كه دوستان استفاده كنن.
بله من خودم با میوه سرو کوهی انداختم عالی شد دقیقا مثل جین شد هم طعم هم مزه فقط جین بی رنگه ولی این رنگش مثل ویسکی هستش.میوه این گیاه تو پارکا زیاده ولی تو تابستان
با نعناع وبهارنارنج هم انداختم هنوز نرسیده
هرچند كه بنظر من رنگ ويسكي هم خوبه و مشكلي نداره، ولي براي جلوگيري از تغيير رنگ شايد بشه در زمان تقطير از اين ميوه استفاده كرد. يا محصول رو بعد از آميزه كردن و تغيير مزه و بو، مجدداً تقطير كرد كه رنگش هم شفاف بشه.
یککی از دلایل استفاده من از سرو همین رنگشه
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #9 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۸:۳۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي آرش
دستتون درد نكنه بابت اين جدول. اگر خودتون هم تجربه ي استفاده از مواد اين جدول رو دارين، لطف كنيد بگين كه دوستان استفاده كنن.
بله من خودم با میوه سرو کوهی انداختم عالی شد دقیقا مثل جین شد هم طعم هم مزه فقط جین بی رنگه ولی این رنگش مثل ویسکی هستش.میوه این گیاه تو پارکا زیاده ولی تو تابستان
با نعناع وبهارنارنج هم انداختم هنوز نرسیده
هرچند كه بنظر من رنگ ويسكي هم خوبه و مشكلي نداره، ولي براي جلوگيري از تغيير رنگ شايد بشه در زمان تقطير از اين ميوه استفاده كرد. يا محصول رو بعد از آميزه كردن و تغيير مزه و بو، مجدداً تقطير كرد كه رنگش هم شفاف بشه.
من خودمم دوست دارم ولی تقطیرش خطر نداره چون معلوم نیست اون اسانس کاج وروغنش چه واکنش شیمیایی تو تقطیر داشته باشه؟!شما تست کردید؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #10 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۰:۲۶ »
خير من هيچوقت از اين ميوه استفاده نكردم، ولي اكثر موادي رو كه بصورت آميزه استفاده ميكنم در تقطير هم تست كردم. اينهم نبايد تاثير بدي در زمان تقطير داشته باشه. چون اگر ماده ي مضري داشته باشه اصلاً نبايد ازش استفاده كرد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Milad b

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #11 در: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۳:۳۸ »
امروز محصول با وانیلم رسید .کاملا بوی الکل محو ونابود شده وبوی وانیل غالب شده طعمشم وانیلی شده وخیلی راحتتر پایین میره ولی این رو بگم من به ابتکار خودم کمی گلیسیرین خوراکی بهش اضافه کردم .ولی ارزش امتحان رو داره وانیل.
حتما وانیل رو از عطاریهای معتبر بخرید نه ازین بسنه بندیهای سوپرمارکتی .واقعا عطرشون باهم فرق داره .ماله سوپر مارکتا بزور بوی وانیل میده ولی محصول عطاریها درب کیسه رو باز میکنی بوش اتاق رو برمیداره
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 159
  • تشکر شده: 30 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #12 در: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳:۱۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
امروز محصول با وانیلم رسید .کاملا بوی الکل محو ونابود شده وبوی وانیل غالب شده طعمشم وانیلی شده وخیلی راحتتر پایین میره ولی این رو بگم من به ابتکار خودم کمی گلیسیرین خوراکی بهش اضافه کردم .ولی ارزش امتحان رو داره وانیل.
حتما وانیل رو از عطاریهای معتبر بخرید نه ازین بسنه بندیهای سوپرمارکتی .واقعا عطرشون باهم فرق داره .ماله سوپر مارکتا بزور بوی وانیل میده ولی محصول عطاریها درب کیسه رو باز میکنی بوش اتاق رو برمیداره
چقدر وانیل به یک ونیم زدی .چون وانیل زیاد باعث مسمومیت میشه
 

آفلاین sepako

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #13 در: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۳:۰۶ »
سلام؛

امکانش هست بفرمایید سرو کوهی رو از کجا میشه تهیه کرد؟ من از چندتا عطاری پرسیدم و نشنیده بودن؛
 

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 101
  • تشکر شده: 40 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدول امیزه کردن
« پاسخ #14 در: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۶:۳۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام؛

امکانش هست بفرمایید سرو کوهی رو از کجا میشه تهیه کرد؟ من از چندتا عطاری پرسیدم و نشنیده بودن؛
من نمیدونم این سروها که من استفاده میکنم همون سرو کوهیه یا نه ولی تو نت عکسش و دیدم یکی بود،درختهای سرو داخل پارکها هستند،میوه اش تقریبا اندازه یه تیله درشته و قهوه ای رنگه، با ناخن روش و میتراشی داخلش سبزه،وقتی کهنه میشن ترک ترک میشن،از درختها میتونی تازش و بچینی